Pages:
Author

Topic: ★[ANN] EthereumDARK-ETHD |Gerçek yatırımcılar için | PoS |Bounty | Airdrop★ - page 2. (Read 1887 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
1 ve 2.airdropları kaçırdın dostum sana 3 ve 4 e katılma şansın kaldı. ilk ikisinde sadece pm göndermek yetiyordu ama 2.de gelen yoğun talepden sonra bir takım düzenlemeler gelebilir. Gelen duyuruları bu konuda belirtiyorum zaten beklemede kal.

Takipteyim. Bir sonraki airdropta neler isteyecekler bakalım. Umarım onlara katılabiliriz
full member
Activity: 126
Merit: 100
Takipteyim mine isi nasil yapiliyor suan
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Airdrop a nasil katilacagiz

1 ve 2.airdropları kaçırdın dostum sana 3 ve 4 e katılma şansın kaldı. ilk ikisinde sadece pm göndermek yetiyordu ama 2.de gelen yoğun talepden sonra bir takım düzenlemeler gelebilir. Gelen duyuruları bu konuda belirtiyorum zaten beklemede kal.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Airdrop a nasil katilacagiz
hero member
3. airdrop için bir tarih var mı  ?

Daha net bir bilgi yok . Daha 2.airdrop ödüllerini almayan arkadaşlar var . Tüm arkadaşlar 2.round ethdlerini aldıktan sonra başlar diye düşünüyorum.
member
Activity: 314
Merit: 19
3. airdrop için bir tarih var mı  ?
hero member
EthereumDark Geliştirici Güncellemesi #1

Büyüme ve öğrenme zamanlarında bizlere destekde bulunan topluluğa teşekkür ederiz. Sizin görüşleriniz ile daha güçlü hale gelebilir ve tüm hedeflerimize ulaşabiliriz. #TeamETHD

Bu takip linklerinden bizi takip ettiğinize emin olunuz,
Telegram —
https://t.me/Ethereum_DARK
Reddit —
https://www.reddit.com/r/EthDark
Twitter —
https://twitter.com/ethereum_dark

3.Airdrop yakında duyurulacaktır. Lütfen sormayın yada pm göndermeyin.
2.Airdrop dağıtımları hala devam etmekte sizden sabırlı olmanızı istiyoruz. ve topluluğumuza destekleri için teşekkür ediyoruz.

UYARI: Ana konuda coinlerini hala alamadığını belirten kişiler olursa onlar airdropdan diskalifiye edilecektir. Bildiğiniz gibi , her mesajı incelemek zaman alıyor , ve 2 defa başvurmadığınızdan emin olunuz. Ve hesapların son zamanlarda oluşturulup oluşturulmadığından veya bitcointalkta etkin olup olmadıklarını kontrol etmeliyiz.

Eğer sabrınız yoksa lütfen katılmayın. Beklemekten birşey kaybetmiyorsunuz, temelde herkese bedava para dağıtmak bu.Bunu takdir edemiyorsan , bu coin senin takip edeceğin bir coin değil. Lütfen bir kere daha coinlerinizi alamadığınızı yazmayın diskalifiye olursunuz.Başvurduğunuz zamana bağlı olarak bu dakikalar da alabilir günlerde ....

hero member
GÜNCELLEME: Önümüzdeki birkaç gün içerisinde büyük bir açıklama yapacağız. Beklemede kalın...
hero member
Bana 200 tane gelmişti acele edip hemen sattım. Bir gün sonra değeri 6 kat arttı. Yanarım ona yanarım 😕

Bu coin için kullanıcı hareketlerini incelemek faydalı oluyor hocam pump dumpları farkedebiliyorsun. Bir sonraki airdropda daha iyi sonuçlar elde edersin umarım
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bana 200 tane gelmişti acele edip hemen sattım. Bir gün sonra değeri 6 kat arttı. Yanarım ona yanarım 😕
hero member
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bende 4 gün önce mesaj attım yollamamışlar sanırım çok yoğunluk var diye newbielere yollamıyorlar.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
5 gün önce bende mesaj atmıştım ama gelen birşey olmadı.
member
Activity: 67
Merit: 10
airdrop tan bana 20 adet yollamışlar sanırım forumdaki rütbem düşük diye. Ama geldi yani uzun sürdü 5-6 gün
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu süreçten sonra 3. airdrop olur ama dördüncünün olacağını sanmıyorum. Amaç tanıtımdı ve bu amaçlarına ulaştılar gibi.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Pm ile gözden kaçırdıkları olmaz inşallah . Bir yerden sonra talep çok olduğu zaman illa ki aksaklıklar oluşacak . Sürekli hatırlatmak gerekir .

Çok rağbet görür mü bilmiyorum .
hero member
Şuanda 2.round sona erdi ve hala airdrop katılımcılarına gmnderim bitmedi. 3. Ve 4.round sadece pm atmaktan farklı olacağa benziyor twitterdan açıkladılar
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
arkadaşlar birçok kişi sormuş bende aynı soruyu sormak istiyorum ama umarım bir cevap alırız. Airdrop katılmak için PM mi atmak lazım? içeriği nasıl olacak ve kime atmamız lazım? bu konuları göremedim konuda.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Airdroptan nasıl faydalanabiliriz? Bu gucsuz bı fork coini mi yoksa normal bi token sadece isim mi böyle?
full member
Activity: 980
Merit: 152
Pages:
Jump to: