Pages:
Author

Topic: 📌📌[ANN] [GUESS] Peerguess - ÖDÜL (BOUNTY) KONUSU 📌📌 - page 3. (Read 2883 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Umarım çok başarılı olur da güzel topragımdan daha nice projeler çıkar.Gerçi bu devlet ile zor herşeyi baltalamak için bir yasa çıkartırlar elleri kulaklarında beklıyorlardır
bizde bizde kimse yokmu blockchain konusunda yazılım yapabilecek hep elin hintlileri doluşmuş projeye
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Bizden birilerini görmek güzel gerçekten. Lakin sitede ekibin tanıtımında sadece isimler ve görevler yer almış. Keşke geçmişlerinden de biraz bahsedilseymiş daha iyi olabileceği kanaatindeyim. İmza kampanyasına katıldım, telegramı bekliyorum bir an önce güncellerseniz güzel olur, başarılar dilerim  Smiley

telegram ve newsletter kampanyası ingilizce başlıkta var, bu post güncel değil, katılmak isteyen ordan başvurabilir
https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-guess-peerguess-collaborative-cryptocurrency-ticker-pre-ico-2184814
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Bizden birilerini görmek güzel gerçekten. Lakin sitede ekibin tanıtımında sadece isimler ve görevler yer almış. Keşke geçmişlerinden de biraz bahsedilseymiş daha iyi olabileceği kanaatindeyim. İmza kampanyasına katıldım, telegramı bekliyorum bir an önce güncellerseniz güzel olur, başarılar dilerim  Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Şuan zaten bir imza kampanyasında olduğum için katılamayacağım ancak
telegram grubuna girmek istiyorum ama bi link falan göremedim.Nasıl girerim ?
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
Umarım yabancı platformdanda beklenen katılım gerçekleşir, sadece Türk arkadaşların imzaya katılmasıyla bu iş biraz zor yürütülür.
Bende Hazza'dan sonra imza kampanyasına katılmayı düşünüyorum. Duruma göre mesajımı tekrar editleyeceğim. ICO'ya da girmeyi düşünüyorum.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
buralar değerlenir, yerimizi alalım, projenin gidişatına göre ico ya da girilir. tüm bountylerine girdim bol şans.
sr. member
Activity: 355
blockchaintr.net

Bounty programlarına katılan arkadaşlara desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Bounty'ler hala katılıma açık, katılmanızı tavsiye ederim.

İmza bounty'lerinin ilk hafta sayımları yapıldı.

Durumunuzu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz arkadaşlar!

Twitter'da yaptıklarınızı her hafta getirin başlığın altına yorum olarak atın diyen bountylerden çok sıkılmıştık. Özellikle dikkat ediyorum o tarz gereksiz viral kovalayanlardan uzak durmaya. Arada böyle güzel ICO'ların gelmesi mutlu ediyor.

Çeviri için de eline sağlık. İmzasına katılamasam da diğer bounty kampanyalarına giriyorum.

Twitter konusunda başlık altına post atıyorlar bir bakın isterseniz. Dediğiniz buysa tabi ben yanlış anlamış olabilirim.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2184814.120

Twitter'da yaptıklarınızı her hafta getirin başlığın altına yorum olarak atın diyen bountylerden çok sıkılmıştık. Özellikle dikkat ediyorum o tarz gereksiz viral kovalayanlardan uzak durmaya. Arada böyle güzel ICO'ların gelmesi mutlu ediyor.

Çeviri için de eline sağlık. İmzasına katılamasam da diğer bounty kampanyalarına giriyorum.

Burada da istiyor sadece şartları hafifletmişler. 7 yerine 2 tweet istiyorlar haftalık veya konu altına rapor istemiyorlar da millet alışkanlıktan mı atıyor bilemem.

Yok hocam burada böyle bir şey istemiyorlar. Bounty'e yönelik başlık altına post atmayı zorunlu kıldığı için Worldcore mudur nedir öyle bir ICO başlığını kilitlemişler hatta forumda. Resmen nefret ya, Çok mu zor bir api koyup, rtleri saymak. Ufacık bir bot halleder bu işi. Sırf başlıkları patlasın, postlar çoğalsın diye yapıyorlar bunu ve sıfır samimiyet. Haliyle ben de hiç birine katılmıyorum.

Millet otomatiğe bağlamış atıyor işte. Millet deliye hasret biz akıllıya...
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Ben de konu altında tweetleri görünce adamlar istiyor sanmıştım millet cidden neden atıyor anlamıyorum,post kasmak amacıyla mı atıyorlar acaba ama o da saçma geliyor bana ilginç Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Burada da istiyor sadece şartları hafifletmişler. 7 yerine 2 tweet istiyorlar haftalık veya konu altına rapor istemiyorlar da millet alışkanlıktan mı atıyor bilemem.

haftalık 2 tweet istiyor, ama paylaşma şartı yok, millet otomatiğe bağlamış paylaşıyor o ayrı
şahsen ben artık, çoğu paylaşım isteyen kampanyaya katılmıyorum
sr. member
Activity: 336
Merit: 259

sr. member
Activity: 658
Merit: 280

Bounty programlarına katılan arkadaşlara desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Twitter konusunda başlık altına post atıyorlar bir bakın isterseniz. Dediğiniz buysa tabi ben yanlış anlamış olabilirim.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2184814.120
sr. member
Activity: 355
blockchaintr.net

sr. member
Activity: 644
Merit: 271

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Uzun zamandır imzam boştu. Şimdi görünce girdim proje Türk projesi destek vermek gerekiyor. İnşallah güzel paralar toplarlar ve istedikleri işleri yaparlar.

Umarım başarılı bir proje olur ve Türk arkadaşlarımızında içinde olduğu güzel projelerin devamı gelmeye başlar.İlk hedef tabiki güzel para toplamak ama daha sonra bu parayla güzel işler yapmak dahada önemli
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Uzun zamandır imzam boştu. Şimdi görünce girdim proje Türk projesi destek vermek gerekiyor. İnşallah güzel paralar toplarlar ve istedikleri işleri yaparlar.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Çeviri için teşekkürler hocam. İnşallah iyi bir yatırım toplarlar da Türk projelerinin sayısı daha da artar.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Not: Ödül kampanyası ile ilgili sorularınız lütfen bu başlık altından sorun!

PEERGUESS ÖDÜL PROGRAMINA HOŞGELDİNİZ

Pages:
Jump to:
© 2020, Bitcointalksearch.org