Pages:
Author

Topic: [ANN] ..........HALAL Coin ...[ HALAL ] - page 2. (Read 2224 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
August 29, 2017, 12:31:39 PM
Selamün aleyküm,

Bereket duası için bounty var mı hocam?

Hocam ard arda iki tane okusam spama girer mi? Bounty alır mıyım

Var.
Duani Youtube a koy, linkini ver. iki tane okusan spama girmez. biz toplam izlenme sayisina gore bounty ni veririz.

Buyur hocam
https://www.youtube.com/watch?v=3ZE_m2zjAoc

Guzel vidyo ama bounty standartlarimiza uymuyor. yine de paylastiginiz icin tesekkurler.
member
August 29, 2017, 12:30:23 PM
Ne özelliği var ki helal kıldınız?

whitepaperi okursan cevabini bulursun.Ingilazcan yoksa  google translate diye bi icat var onu kullanabilirsin. Ilk emiri unutma. (Oku !)
member
August 29, 2017, 12:27:11 PM
bu coin ateistlere helal mi? ben ateistim çünkü.

Ateist olmana saygiliyim yanlis anlama ama. Gercekten Ateistsen neden helal kaygin olsun ki.
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
August 29, 2017, 11:44:58 AM

Sana haram. Hemen ilk iş kendine bir tanrı bul tapın. Olmaz böyle ateist ateist aaa ayıp. Yaşını başını almış adamsın.

Not: Muhtemelen moderatör patlatacak bu mesajımı. Müdahale etmeden okuyun, yayın, dağıtın. Dine kitaba girince hiç affetmiyo.

Abi Zeus var, koskoca Zeus. Yılların tanrısı. Hiçbiri yoktu o vardı. Bugünlerin popüler arap-mitolojisi tanrısı kadar hayranı yok ama bence kendisi çok karizmatik.

Hayır inanmıyorsan bile saygı duy.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
August 28, 2017, 12:48:18 AM

Sana haram. Hemen ilk iş kendine bir tanrı bul tapın. Olmaz böyle ateist ateist aaa ayıp. Yaşını başını almış adamsın.

Not: Muhtemelen moderatör patlatacak bu mesajımı. Müdahale etmeden okuyun, yayın, dağıtın. Dine kitaba girince hiç affetmiyo.
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
August 26, 2017, 10:54:29 PM
member
August 26, 2017, 05:16:02 PM
Konuyu daha düzgün bir şekilde açmışsın uyarıları dikkate mi aldın yoksa gelecek kötü yorumlara karşılık mı böyle yaptın beni ilgilendirmez. Dex'te onaylı görünüyor ID numarasını da verseydin yoksa diğerini de sen mi oluşturdun deneme amaçlı. Ana konuda döktürmüşsün senin vicdanını kalmış artık bu alemde herkes her şeyi yapıyor kimse tepki göstermiyor yalnız dikkatimi çekti böyle konulara gelince bilinçli bilinçsiz tepki yağıyor. Eleştiri yapmayacağım daha önce yapmıştım ve dediğim gibi bu alemde herkes her şeyi yapmakta özgürdür sonuçta.   

diger HALAL thickerli coin bizim degil, deneme amacli falan degil, zaten green markeri da yok. o adresi waves go dan incelerseniz zaten o adresin sahibinin waves de icosu olan butun tokenlerin sahtesini uretmis oldugunu gorursunuz.
Senin gibi sagduyu sahibi birinin sorularina cevap vermekten tekrardan onur duyduk bitpazari.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
August 26, 2017, 03:54:49 PM
Ben borsa haram diye biliyorum
yanlış biliyorsun
hero member
Activity: 896
Merit: 519
August 26, 2017, 02:29:16 PM
Konuyu daha düzgün bir şekilde açmışsın uyarıları dikkate mi aldın yoksa gelecek kötü yorumlara karşılık mı böyle yaptın beni ilgilendirmez. Dex'te onaylı görünüyor ID numarasını da verseydin yoksa diğerini de sen mi oluşturdun deneme amaçlı. Ana konuda döktürmüşsün senin vicdanını kalmış artık bu alemde herkes her şeyi yapıyor kimse tepki göstermiyor yalnız dikkatimi çekti böyle konulara gelince bilinçli bilinçsiz tepki yağıyor. Eleştiri yapmayacağım daha önce yapmıştım ve dediğim gibi bu alemde herkes her şeyi yapmakta özgürdür sonuçta.   
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 26, 2017, 01:35:25 PM
Konuyu hortlattınız mı diyecektim farkettim ki arkadaş farkındalık yaratmak için konuyu refresh edip yeniden önümüze sunmuş Smiley
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
August 26, 2017, 11:59:47 AM
Helal coini kaçırmayın arkadaşlar Cheesy Başka isim bulamadılarmıda bu ismi koymuşlar. Bu isimden sonra insanın ico suna gireceği varsada girmekten vazgeçer. İsim konularında biraz yaratıcı olalım arkadaşlar rica ediyorum Cheesy Cheesy
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
August 26, 2017, 10:41:42 AM
Selamün aleyküm,

Var.
Duani Youtube a koy, linkini ver. iki tane okusan spama girmez. biz toplam izlenme sayisina gore bounty ni veririz.

Buyur hocam
https://www.youtube.com/watch?v=3ZE_m2zjAoc
member
August 26, 2017, 10:25:16 AM
Selamün aleyküm,

Var.
full member
Activity: 266
Merit: 190
August 26, 2017, 08:50:41 AM
Haram coin cikarsam herkes alir gibi basliga yazilanlara  bakinca buna vardim Smiley 666 milyon adet basip bounty kampanyasi acacam kufur 1 stake ickili foto yukleme 2 stake kedi kesip twitterda yayinlayana 3 stake.
full member
Activity: 154
Merit: 100
August 26, 2017, 08:20:50 AM
Ulan dinimizi ne hallere soktunuz nerde o eski kültürler. Eskiden yollara ihtiyacı olan varsa diye altın bırakırlarmış nerden nereye geldik yazık yazık şimdi dilenciliğin binbir halini bulmuşsunuz üretim yok proje yok helal helal bu coin helal diye para tırtıklamay calısıyorsunuz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
August 26, 2017, 07:50:19 AM
Ben borsa haram diye biliyorum borsa coini üzerinden asset üretmek nasıl helal oluyor  Grin
full member
Activity: 350
Merit: 171
August 26, 2017, 07:44:01 AM
Haha gerçekten şaka gibi. Dini para kazanılacak hangi iş varsa insanların duygularını sömürmek için işine sokuyor. Ve bunlar kendini sözde müslüman ümmetin bekçisi gören adamlar  Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
August 26, 2017, 07:07:11 AM
ajsfhafshasfjah

the problem is ..

secdede mümin kardeşlerimizin bozuk paraları dökülüyordu ceplerinden , ve cuma çıkışlarını hayal edin , üstü ekmek bıçağıyla kesilmiş plastik salata kaplarına 5 lira sokuşturmak ne kadar zordur değil mi ?

bununla uğraşırken arkanızdaki yığılma , yaşlı müminlerimizin hengamede ezilişi.

dilenciye para vermek için cepten çıkardığınız bi tomar emekli maaşıyla , suçlulara karşı açık hedef oluşunuz .

artık hepsi geride kaldı !

solution .. HALAL coin ..

Halal coin her secdede %3 less bel ağrısı demektir ve artık sevaplarınız eski usul olan amel defterinde değil !

tamamen merkezsiz !

amellerinizin private keyi sizde olsun

member
Activity: 123
August 26, 2017, 07:02:35 AM
Bu arada Haram olan bitcoin ile halal coin alıyoruz.
yani bu coini alarak haramı helale çevirebiliyoruz.
islamın bugunu bulmuşlar.
cehenneme gitmekten kurtulmanın tek yolu haram olan waves ve Bitcoin ile  bu coini alarak cennete gitmek.
Din satılmaya en müsait müsessedir.
yeter ki inanırını ikna edin.
Pages:
Jump to: