Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] - Bananacoin - Dünyanın ilk ekolojik tarıma dayalı tokeni +%700 kar - page 2. (Read 731 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
Enteresan bir proje. Bu tarz projelere pek sıcak yaklaşamıyorum.  Eğer amaçladıkları projeyi ayata geçirirlerse bu tarz benzer ekolojik projeli coinler için iyi bir örnek teşkil eder. Yüzde 700 kar yaması bana pek inandırıcı gelmiyor. Ama bi taraftan da bir doğa sever olarak projeyi destekliyorum.
member
Activity: 196
Merit: 10
Pro Translation Agency, Istanbul
Detaylı iş planı ve maliyet tablosu

sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Ben bu tokeni ilk duyduğumda birileri artan ico lara tepki olsun diye şaka amaçlı birazda sarkastic olarak çıkacağını iddaa ediyor (FUD) zannetmeiştim. Meğerse gerçekten bir projeymiş ki okuduğumda hoşuma da gitti yüzde yüz kar vermese bile gerçek bir yatırım hissiyle toprağa destek verebilme şansı taşıması hoşuma gitti
newbie
Activity: 39
Merit: 0
Bu şekilde projeleri sıkça duyacağız sanırım. Takip etmekte fayda var.
member
Activity: 114
Açıkcası gerçekten çok ilginç bir proje, bu proje destek görür ise başarılı olacaktır. Özellikle muz sever arkadaşlara duyurulur.
sr. member
Activity: 980
Merit: 276
$CYBERCASH METAVERSE
Öncelikle Onur Şimşek'e işini çok düzgün yaptığından dolayı teşekkür ederim.

Çok enteresan bir proje olduğundan bananacoin hakkında bir şeyler yazmak istedim.

Buradan okuyabilirsiniz:  http://www.airdroptakibi.com/2018/01/bananacoin-dunyann-ilk-kripto-muz.html
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
arazi ekim işçilik vs için gerekli tüm başlangıç sermayesini senden benden topluyorlar..tesisi büyütüp muzları ekiyorlar...ilk hasad sonrası muzları çine satıyorlar..paralar geliyor.. isteyenden sahibi oldugu BCOyu o anki 1kg muz satış fiyatı üzerinden geri satın alıyor ve yakıyor... yani tesisi kurumuş olmakla beraber ilk hasadın içinden geri para talep edenin ürününü onun adına satmış oluyor.. sonraki yıllarda yavaş yavaş karın hepsi cebine girmeye başlıyor girişimcilerin.

Ya istenilen gibi işlerin gitmemesi durumunda nolacak ? Bu işler bana göre sıkıntılı süreçte gelişiyor . Sıfırdan yatırımla büyütmeleri sonrasında kar payı olarak dağıtmaları ürün bazında(satışa istinaden) . Güvenemiyorum maalesef.
member
arazi ekim işçilik vs için gerekli tüm başlangıç sermayesini senden benden topluyorlar..tesisi büyütüp muzları ekiyorlar...ilk hasad sonrası muzları çine satıyorlar..paralar geliyor.. isteyenden sahibi oldugu BCOyu o anki 1kg muz satış fiyatı üzerinden geri satın alıyor ve yakıyor... yani tesisi kurumuş olmakla beraber ilk hasadın içinden geri para talep edenin ürününü onun adına satmış oluyor.. sonraki yıllarda yavaş yavaş karın hepsi cebine girmeye başlıyor girişimcilerin.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
https://www.youtube.com/watch?v=wvQDIL5BrBY

çikltaçikta çikta çikita çikita muzzz çikita muzz. hahaha.

yazının sonunda biz gerçeğiz diye sürekli yazmaları biraz kıllandırdı açıkcası. ziyaret kabul ediyorlarmış gerçi gidip bakılırdıda, şimdi bunlardan token almanın ne avantajı olur onu anlayamadım, borsaya girdi varsayalım, o zaman hasbel kader pumplanabilir, ama onun haricinde, 0.25 cente ön satıştan, yada icoda  50cente aldım, bananacoinim nasıl değer kazancak? bu projeden nasıl kazanacağım, o kafama yatmadı pek  Huh
member
Laos'a uçak biletleri ne kadarmış bakayım ucuzsa gidip bir bakayım sizi de bilgilendiririm Smiley Böyle bir şey için icoya gerek olduğunu sanmıyorum takip edeceğim toplanan miktarı.

Smiley ben baktığımda 800$ civarındaydı git-gel
member
Activity: 154
Laos'a uçak biletleri ne kadarmış bakayım ucuzsa gidip bir bakayım sizi de bilgilendiririm Smiley Böyle bir şey için icoya gerek olduğunu sanmıyorum takip edeceğim toplanan miktarı.
member
Beyler selam herkese,

projeyi a'dan z'ye okumam ve girişimin sahibi şahıslarla görüşmem sebebiyle kısa özet geçeyim ne oldugunu olayın..kesinlikle çiftlikbank vs gibi birşey değil..

Herkes Kickstarter'ı bilir.. bilmeyenler için: bir projeniz/fikriniz/kampanyanız vardır...kickstarterda bunu ifşa edersiniz ve gerçekleşmesi için gereken bütçeyi bildirirsiniz..herkes dilediği miktarda destek olur projeye..eğer proje kar hedefi güdüyorsa size desteğinizin miktarı üzerinden eğer ufaksa hediye daha büyükse pay hisse vs verir..bu sayede proje gerçekleşir ve başarılı olması durumunda destekçileride maddi/manevi gelir elde eder (bazıları bağış kampanyası vsdir o sebepten manevi diyorum. ) bu banancoin girişimcisi arkadaşlarda bu mantıkla ileremişler ama platform olarak blockchaini kullanıyorlar...olay şu: muz ekimi ve ticareti yapan iş adamı laos'da tarlalar kiralıyor ve yetiştiricilik yapıp çine satıyor..işin karlı ve yüksek potansiyelli oldugunu görünce (sitedeki grafiklere bakın & internette biraz aratın ihracat rakamlarını tüketim ürünlerini rakamsal bantları vs) daha büyük bir alanda iş görmek istiyor ve sermaye oluşturabilmek için kitlesel fonlama tekniğini kullanmayı seçiyor..hedefleri 14 milyon dolar toplamak ve hacimlerini büyütmek...yani aslında AŞ olmadan halka arz oluyorlar gibi bir durum bu özetle..satılan her banancoin 1kg muzu temsil ediyor..hasad ve ihracat sonunda girişim bananacoinleri sizden satış fiyatı üzerinden geri satın alıyor..yani onların garantileri altında..ama bir yandanda exchangee gireceği için daha yüksek fiyatlara alım satımı olabileceği ihtimali ile ona da izin veriyorlar..

son olarak dileyen  herkesi plantasyona davet ediyorlar..uçak parası sizden konaklama yeme içme onlardan...lüks yatak standardı beklemeyin tabi
full member
Merit: 100
Çiftlikbank gibi çıkmasın bunlar da sonra ? Smiley Koca bir rig le karşılamasınlar bizi ? Şaka bir yana blockchain teknolojisi her projeye uygun şekilde genişletiyor kendini . Değerlendirecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum Smiley
full member
Activity: 672
Merit: 110
sevıyorum muzu ama bunlara yatırım yapmam babanacoin nedır arkadas ya .bu işlerde hepten boka sarmaya basladı.bende acacam bı de tomata coın domates yetıstırcem ne de olsa bızım ulkede tarlada 50 kurus ıstanbulda 5 tl ıyı para kaazanırız  Grin Grin

blockchain teknolojisinin en büyük avantajlarından biri de bu. yapabiliyorsan yap
diyorsun kardeşim eğer 4 bıtcoın ıcoya yatırcam dersen bır dakıka dusunmeden yarın ıco yapacam 50 kurusluk domatesı 6 tl ye ıstanbulda satacam  var mısın yok  musun pekı Cheesy
sr. member
Merit: 306
sevıyorum muzu ama bunlara yatırım yapmam babanacoin nedır arkadas ya .bu işlerde hepten boka sarmaya basladı.bende acacam bı de tomata coın domates yetıstırcem ne de olsa bızım ulkede tarlada 50 kurus ıstanbulda 5 tl ıyı para kaazanırız  Grin Grin

blockchain teknolojisinin en büyük avantajlarından biri de bu. yapabiliyorsan yap
full member
Merit: 110
full member
Activity: 308
Merit: 105
member
Pages:
Jump to: