peki bu ico ne zaman borsalara girer hocam yoksa coin değil de farklı bir şey mi?
Whitepapaerda yazan bu yılın sonuna kadar borsalarda olacağı. NEM'in işlem gördüğü büyük borsalarda işlem göreceği yazıyor.
Merhabalar; Burada ben mi göremiyorum çok ilginçtir ki kaç adet basılacağı wahite paper de göremedim. Bir çok ödeme yöntemi çıkıyor bu aralar ancak hiçbir şekilde kart ödeme sistemlerini desteklemiyorum. Arkadaş bu kripto para kart sisteminin ne olduğu ve kimin kontrolünde belli değil sonuçta ortada bir kart var master yada visa bu bir sisteme bağlı bir kart bu kriptoyu parayı merkezli hale ve takip edilebilme dönüşümünde kullanılıyor her türlü sabotaya ve takibe açık.
Olası durumlarda master yada visa alt yapısı her türlü bilgi paylaşımına açık. Bu kriptolar her ne olursa olsun bu tarz dönüşüm ve kontrolden uzak olmalı.Bence bu tarz projelere taviz verilmemeli ödeme sistemi olacaksa sadece ve sadece kripto para kullanılmalıdır bunu master yada visa dönüşümüne maruz bırakılmamalıdır. Çok nakitte ihtiyacın varsa bu sağlayan birçok yerel borsa var. Mesala paribu gibi gibi...
Bu ICO'da coin 0.04 sentten satışa çıkacak toplamda 1500 btc lik satış yapılacak. Yanlış hatırlamıyorsam toplanan her 2milyon dolar içinde ICO da coin fiyatı 1 sent yükselecek. Bu birbiri ile bağlı 3 ayrı ICO dan 2. si ilkinde 10 milyon dolar hedefi vardı 14 milyon toplamdı. 3. ICO ise hibrit varlıkların takasının gerçekleşeceği HYBSE sistemi için olacak. HYBSE hisse senetleri veya tahviller gibi pekçok varlığın alım satım ve takasına olanak sağlayacak.
Demek istediğinizi yanlış anlamadıysam eğer kartların sahiplerinin kimlik bilgilerinin belli olduğu ve bununda merkezsizliği ortadan kaldırdığını anlatmak istemişsiniz. Ancak burada öyle bir durum söz konusu değil. Bu şirketler bankalar gibi kart verirken kimlik bilgilerine ihtiyaç duymuyorlar. Benim şu an bir DEPOTWALLET hesabım var ve kartı bu hesap için veriyor o kadar. DEPOTWALLET'a hesap açmak içinde kimlik bilgileriniz gerekmiyor. My ether wallet a hesap açıyormuş gibi sadece şifre gerekiyor ve bunun sonucunda size private key veriyor. Sizin bu DEPOTWALLET'a tanımlı kartınızla ödemeyi ister kripto para üzerinden isterseniz geleneksel para gibi düşünülebilinecek DIM EURO veya DIM USD üzerinden yapabilirsiniz.
Selamlar, Anladığım kadarıyla debit kart sisteminin nasıl çalıştığı ile alakalı bir bilginiz yok.Başlı başına bankacılık alt yapısına bağlıdır ve onu kullanır.Bu alt yapı sayesinde sizinde dediğiniz gibi kartınızla ödemeyi ister kripto para üzerinden isterseniz geleneksel para gibi düşünülebilinecek DIM EURO veya DIM USD üzerinden yapabilirsiniz.Siz bu işlemlerin tamamını DEPOTWALLET uygulamasımı yapıyor sanıyorsunuz.
Bankacılık sisteminin tamamı kayıt sistemine bağiıdır SEPA hiç bir koşulda müşteri onayı gelmeden ödeme yapmaz. Bu kayıt olunmuyor dediğiniz kart nasıl çalışıyor yada nasıl bir güvenlik sistemi sağlıyor kullanıcılarına. Kripto parayı bankacılıkla birleştirerek ve bunu yaygın ve kullanıla bilir bir ortam sağlayarak bu sektörü kontrol altıya almaya çalışan uygulamalardır.
DEBİT KART NASIL ÇALIŞIR NERELERDE KULLANILIR
*Hesabınızdaki paraya erişimin en kısa yoludur. İstediğiniz zaman para çekebilir ve hesabınıza para yatırabilirsiniz
*Bu kartlar, artık e-ticaret sitelerinde de geçerlidir. Banka altyapılarında verdiği sanal POS’larda geçerlidir.
*Bankacılık alt yapısı sayesinde aylık hesap özetiniz kartınızı nerede ve ne zaman kullandığınızı, ne kadar harcama yaptığınızı görürsünüz.
*Kart sayesinde yanınızda para taşımak zorunda kalmazsınız. Kayıp ya da çalıntı durumunda kredi kartından daha az can yakar.