Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Zloadr : Blockchain Yayıncılık Platformu - page 3. (Read 4536 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Pre-icoda hiç yatırım alamıyor icoda böyle geçerse yandık valla. Toplanan miktarda 50 eth 50 eth şeklinde atılmış kendileri atmış galiba.

slackta özellikle sordum bu tip şeyleri. kendilerine güveniyorlar gibi görünüyor.şu anki tablo hiç umurlarında değilmiş gibi konuşuyorlar. yani ciddi yatırım alacaklarından eminler sanki. aslında hedefleri ico başlamadan tüm tokenları satmak ama bakalım başarabilecekleri mi. ben başaracaklarını düşünüyorum Smiley
daha önümüzde uzun bir süre var. endişelenecek bir durum yok bence... bi başladı mı yatırımlar önü kesilmez artık. biraz sabırlı olalım diyorum ben.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Pre-icoda hiç yatırım alamıyor icoda böyle geçerse yandık valla. Toplanan miktarda 50 eth 50 eth şeklinde atılmış kendileri atmış galiba.
full member
Activity: 202
Merit: 100
twitter kampanyasına katıldım,blog için konuştum yaz dediler.Umarım başarılı olur.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Presale başlamış heralde 300 eth yatırım almış henüz kabataslak ICO süresini gerçekten çok uzun tutmuşlar imzacıları sıkabilir biraz ama proje tutarsa tatmin eder heralde. güzel proje yatırm yapmıyorum ama takipteyim
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Guzel bir proje gibi geliyor takibe gectim
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Yatırım gelmiyor diye pre-saleyi 1 ay uzatmak neyin kafasıdır arkadaş. İmzadan çıksak 2 haftalık uğraşımız boşa gidecek bilemedim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Buna girmeyi düşünen varsa Populous projesini yapan elemanlar bu projeyi de yapıyor. Blog ödüllerinden bizim Türkçe bölümünde bazı arkadaşların haklarını yemişlerdi. Dikkatli olun...
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
300+ takipçim olduğu için Türkçe blog yazabileceğimi söylediler. Ben de katıldım, ICO'da başarılı olmalarını diliyorum artık, ilgi ve iletişimlerini sevdim
full member
Activity: 616
Merit: 124
Blog kampanyasına katılmak istiyorum ama şöyle bir koşul var;

- Articles must be in English, Chinese, Russian or Spanish.
- Blogs must have a minimum of 300+ followers for any language.

Burada anlatmak istedikleri, bahsettikleri 4 dil dışında bir dil kullanacaksanız en az 300 takipçiniz olmalı mı demek istiyor. Hiçbir koşulda Türkçe yazamaz mıyım, Bilginiz var mı?

Yok hocam. hangi dil olursa olsun 300'den fazla takipçin olmak zorunda.
Blog için takipçi istemeleri bence gerekli. millet 1 2 followerlık bloglar açıp kopyala yapıştır bloglar yayınlıyor. Bu yüzden çoğu bounty manager followersız blog kabul etmiyor artık.
full member
Pepemo.vip
Evet dogru anlamissiniz. Zaten kampanya sartlari bayagi agir. Blog icinde mail atmaniz gerekiyor sanirim. Sabit sayida token veriyorlar.emin degilim ama 750 zdr galiba

Teşekkür ederim. Sanırım dediğiniz gibi mail atmak da gerekiyor, ben biraz daha araştırayım boşuna emek ve zaman kaybı yaşamayalım.
hero member
Activity: 654
Merit: 545
Hi,all.
We have moved the date of the official ICO back to the 31st of September- October 31st.
full member
Activity: 392
Merit: 107
Evet dogru anlamissiniz. Zaten kampanya sartlari bayagi agir. Blog icinde mail atmaniz gerekiyor sanirim. Sabit sayida token veriyorlar.emin degilim ama 750 zdr galiba
hero member
Hi All,

We have recently added a new wallet to allow anyone wishing to invest a minimum of 1 ETH.

You can visit the pre-ICO page, view and make an investment. http://www.zloadr.com/presale

Thank you all for your continued support!!!
full member
Pepemo.vip
Blog kampanyasına katılmak istiyorum ama şöyle bir koşul var;

- Articles must be in English, Chinese, Russian or Spanish.
- Blogs must have a minimum of 300+ followers for any language.

Burada anlatmak istedikleri, bahsettikleri 4 dil dışında bir dil kullanacaksanız en az 300 takipçiniz olmalı mı demek istiyor. Hiçbir koşulda Türkçe yazamaz mıyım, Bilginiz var mı?
full member
Activity: 392
Merit: 107
Bir imzaya girelim dedik. Agzimizdan burnumuzdan gelecek nerdeyse. Ico tarihini 1 ay uzatmislar galiba. Bu durumda 2 bucuk ay daha mi bu imzayi tasimak gerekecek?  Bu kadar surede 3-4 kampayaya katılır insan. Sanirim ayrilacagim imzadan.
full member
Activity: 336
Pre-sale için verdikleri eth adreslerinin birinde 10 birinde 25 eth gözüküyor. Toplanan yatırım bu kadar mı ben mi yanlış yere bakıyorum?
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Proje zaten aktif olarak kullanılan bır yapıya sahıp çok guzel satış rakamlarına ulaşmışlar
blockchaın e tasınması cok akıllıca olmuş,ıcoya gırmeyecegım ama yakın takıpte bulunacagım bır coın
full member
Activity: 308
Doctailor IEO on Zloadr
Hi,

To any user who wishes to talk directly to the Zloadr team you are welcome to join our slack.

Please PM me your email so I can send the invitation.

Thanks in advance
hero member
Hi all,

I want everyone to be aware that we at Zloadr have officially launched our Pre-ICO!!.

Investors can follow the 5 step process from http://zloadr.com/presale/

We have token bonuses of 5%, 10% & 20% available.

To anyone who may have questions or want further details you can pm me.

Lets make this a great ICO!
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Önsatış başladı arkadaşlar gönderdiğiniz eth miktarına göre bonus kazanabilirsiniz detaylar için :

http://zloadr.com/presale/
Pages:
Jump to: