Ulan ya projenin tutacağını bildiğim için iki tane yazı yazmıştım ama yanlış anlaşılma yüzünden yasaklandım. Umarım düzelir Jamal pek ilgilenmiyor. Bence Sigortacılığın blokzincir tabanlı olması çok mantıklı çünkü global bir sigortacılık hizmeti vermek istiyorsan bu blokzincir tabanlı olmalı. Sebebi ise dünyanın her yerinden ödeme alabilecek en düşük komisyonlu sistemin blokzincir olması. Insurex için konuşmuyorum, proje mantıklı. Bir işte ne kadar çok aracı varsa fiyat o kadar artar, Insurex aracıları ortadan kaldırıyor. Tabii bu projenin gerçekleşmesi bence en az on yıl alacak.
Sizin sorun çözüldü sanırım değil mi?
Projenin gerçekleşmesinin 10 yıl alacağını düşünmüyorum. Gerçekten bir şeyi yapmaya niyetleri varsa 2-3 yıl içinde müşterileri bağlayıp ortaya düzgün bir şey çıkarabilirler.
Teşekkürler, bakmamışım bu listeye.
Twitter tamam ama facebook reddedilmiş, arkadaş sayım gizli olduğu için
Evet Facebook kapalıysa reddediliyor maalesef. İtiraz edin diyeceğim ama bir şey değişmeyecektir diye düşünüyorum kontrol ettiklerinde öyle olduğu için.
blog final listesi tam bitmmemiş sanırım, normal listede olan çoğu kişi final listesinde yok,
Takip etmeniz lazım hocam bounty başlığını sürekli. Güncellemeler yapılabiliyor listeleri son haline getirmek için.