Pages:
Author

Topic: [ANN] [JNS] Janus | Blockchain global iş dünyasını güvence altına aldı Live - page 2. (Read 4336 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ben sevemedim bu projeyi...

neden yada nee göre sevmedin. baya sağlam bir proje gibi araştırdın mı bi bilgin varsa paylaş lütfen.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Ben sevemedim bu projeyi...
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Thank you for the information.  Cheesy Cheesy Cheesy
ikm
sr. member
projeye girmeye karar verdim baya sağlam duruyor. gerçi ödül az veriyor ama gerçekçi en azından. umarım pişman etmezler.
gerekli para toplanırmı ama o seviye bonus için ona emin değilim 50 BTC fazla olurda gerekli sayıya ulaşamazlarsa yazdığınız gibi bekleticekler anlaşılan.
hero member

Bjorn_Blockchain  Gönderisinden çeviridir.  projedeki paranın yetersiz kalması durumunda oluşacak gecikme şekillerin tarifidir.

50 BTC'den daha az toplarsak, projeyi kapatacağız ve iade edeceğiz, elimizde olduğu gibi devam ettirelim. Satış bittiğinde, BTC'den 300 ya da daha azı satın alınırsa, iş başlatma zaman çizelgelerini itmek zorunda kalacağız. Ne kadar az aldıysak, başlatma için daha fazla zaman katıyor, eğer bir başlangıç ​​düzgün bir şekilde finanse edilmiyorsa, pazarlama ve ekstra geliştiricilerin çalıştırılması için daha az kaynakımız olduğu anlamına geliyor. Finansmanın önüne geçmek için BTC 7k'de sınırı olan token satışına sahibiz, pazarlama iletimimiz ve zamanlamamız ne kadar iyi olursa satış bu işarete ne kadar yakınlaşırsa.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
proje baya bi  süreden beri devam ediyormuş 1 yıl geçmiş çalışmaları. işe yapar bişeyler çıkarsalar da bari yatırımdan kazanç sağlayalım.
hero member
Bu 20.000 Janus token twitter ödülünün galibi ...

@spoinkman!

https://twitter.com/spoinkman

Tebrikler, cüzdan adresinizi almak için sizi Twitter yoluyla yönlendiririz. Jetonlar, Janus token satışının bittiği andan itibaren gönderilecek. Lütfen 2017'de oluşturduğumuz ana küresel iş alanlarına girip yatırım yapın! www.janustoken.com

Projemizin sözcüğünü yaymaya yardım edenlere gelecekte daha fazla ödül geliyor. Tecrübeli bir iş adamları ekibinin yatırımınız için neler yapabileceğini size göstereceğim, eski menfaat sahiplerimizin pasif gelirlerinin çok iyi bir şey olduğunu sorun.

Kâr paylaşımının Bitcoin'de gönderileceğini unutmayın, ancak üç ayda bir kâr payı yüzdesini belirlemek için Janus tokenlerine ihtiyacınız var.

millete bonus dağıtımını yapıyorlar.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Elime ilk btc geçtiğinde bir miktar bende almak istiyorum.
hero member
Herkes bize verdiğimiz planlarla ilgili herhangi bir soruyu sormakta tereddüt etmemektedir. Ekibimiz lansmandan sonra iyi hazırlanmamızı istediğinden, bir yıl içinde başlamak için bekledik. Anlamadığınız bir şey varsa ya da yeterince açıklık getirmediysek, lütfen bize bildirin. Herkese sormaktan kendinizi rahatsız hissediyorsanız bana [email protected] adresinden e-posta atın.

Bjorn Postundan çevirdir. Merak ettiğiniz soruları kişisel olarak cevaplıyor. ingilizcesi yeterli olan arkadaşlar kendisine mail atarak sorularını ilete bilir.Ana Konudan da msjlarınıza cevaplargönderiliyor.
sr. member
Activity: 415
biraz btc yollucam. bakalım batarmı çıkarmı
ikm
sr. member
coin piyasında hayal satmayan bi bu var sanırım geçen yüzde 90 ödül veren gördüm artık doğrumu yalanmı saçma sapan bir pozisyona geldi piyasa.
zaten btc hareketlerinden alt coinler sürünür vaziyette ne olcak bilemedim.
sr. member
Activity: 415
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
baya bi bakındım konuya yazılan yazıları da inceledim google transletle. dikkatimi çeken twiter sayfasında bi koşul gördüm ana başlıkta var zaten ama ordaki anlatım daha iyi olmuş
yatırımcıları koruma adına Nxt firması escrow maddelerini yerine getirmezse diyor paralar kullanıcılara geri gönderilir diye bence çok güzel düşük bir bonus vermelerine göre genede ana paranın korunuyor olması iyi gibi geldi. tabi daha iyi bilien arkadaşlar bunu araştırsa daha güzel olur. mesela ntx mail atarak bu koşulları teyit edermisin gibi bişey diyerek sorsalar yazılanın doğru olup olmadığını teyit edilmiş olur.
bu şekilde 2-3 btc yatırırım ozman.
hero member

Bir #Sosyal Platform bulutu altında #fintech
ve yatırım konularını bir araya getirmek, api odaklı #forex ve #Stock Trading'i geniş şekilde halka açık hale getirir.

hero member
Nxt kabul ediyormu? elimzdeki beş para etmeyen nxtleri burada para edermi acaba

Nxt de değil sadece başka para birimleridende alıyorlar.
projeyi inceledikçe daha çok sevmeye de başladım sayenizde Cheesy
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Nxt kabul ediyormu? elimzdeki beş para etmeyen nxtleri burada para edermi acaba
hero member
Yenilikçi bir şekilde  # başlangıç  şirketine yatırım yapın
# Blok zincir- tabanlı yatırım kar paylaşım planı.

hero member
Yatırım yapmak isterdim ama Btc m yok. Btc almak istesem dolar çok yüksek ve düşeceğide yok.

Nxt de kabul ediliyor şuara baya düşük tabi burda kabul etmeleri piyadaki nxt azaltacağından ordan da biraz yükseliz bekliyorum(talebe göre fazla talep görürse ödül az olduğundan bilemicem)
hero member
Ne kadar para toplanmış arkadaşlar.

Şu an için 26.02375646 BTC ama İco süresi çok uzun 37 gün var daha
Pages:
Jump to: