Pages:
Author

Topic: 💖[ANN] PinkCoin (PINK) |PoS/PoW| Yeni Algoritma! | Autoview | #Flashstaking💖 - page 2. (Read 2846 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Abi günlük 1350 pink kazanmsk için walletimi indiriyoruz sadece ?

Ne yapıyoruz yardımcı olurmusunuz lütfen
member
Activity: 105
Merit: 10
hocam PinkCoin için nasıl mining yapabilirim?
resimlerde belirtilen siteye ulaşılamıyor. (mining-dutch.nl)
başka nasıl PinkCoin kazanabilirim?
Üzgünüm fakat mining hakkında bir fikrim yok, slack'e katılırsanız mining bölümünde illa ki cevabınızı bulursunuz. Pink'i Twitter üzerinden takip edin, çekilişler var ve 200k kadar (belki daha fazla) PINK dağıtılacak..
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
hocam PinkCoin için nasıl mining yapabilirim?
resimlerde belirtilen siteye ulaşılamıyor. (mining-dutch.nl)
başka nasıl PinkCoin kazanabilirim?
member
Yarın 2 Mayıs ! Gün boyu çekilişler ve "bomba" haberler var. Bence ilgilenin, şu sıralarda Poloda direnen ve yeşil kalabilen tek coin. (Artık kırmızı, dün bu saatlerde güzel bir artış yakalıyordu Tongue) Panik satışına güzel bir tepki alımı geldi, şuan 700-800 sat aralığında takılıyor.

https://dakotazlibertywatch.com/2017/04/29/over-100000-more-pinkcoin-to-be-awarded-on-may-2nd/
member
@Bitcoiner888 kaç adet pink ile bu kadar bu kadar mintledin?
10 gündür 1M pink tutuyorum, ağırlık 6.5 Milyon oldu.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
@Bitcoiner888 kaç adet pink ile bu kadar bu kadar mintledin?
member
Dün günlük gelen ücretsiz 1350 Pink.. Her gün yaklaşık 1350 adet gelse, bir ayda şu anki değerinden (500 satoshi/pink - 4750₺ BTC) hesaplarsak 950₺ yapıyor. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarı açık tutmak  Smiley
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Eth, btc de dandirikten bir coin zaten. (İkisi de 1$ seviyesinden uzun süre işlem gördü)
Kapatın gitsin cryptocurrency'i.

Benim bahsettiğim şeyle senin dediğinin ne alakası var çözemedim. Poloniex zamanında bu coini giveaway sayfasından ücretsiz dağıttı. Şimdiki promolarını görünce de giveaway üzerine gelişmeye çalıştıkları görülüyor. Bu coinin Bitcoin veya Ethereum ile karşılaştırılacak bir tarafı yok. Para kazandırabilir, orası ayrı.
member
Zamanında Poloinex'te bedavaya dağıtılan dandik bir coin. Çıkalı baya oldu ama yeni bir pump dalgası yaratmak için çeviri yaptırmaya başlamışlar herhalde. Trade yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olun. Ben bu coini birkaç saat boyunca bile elde tutmaya çekinirdim.
Eth, btc de dandirikten bir coin zaten. (İkisi de 1$ seviyesinden uzun süre işlem gördü)
Kapatın gitsin cryptocurrency'i.

Her neyse, ufak bir sürpriz var çeviri yapmadan yayınlıyorum:
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Zamanında Poloinex'te bedavaya dağıtılan dandik bir coin. Çıkalı baya oldu ama yeni bir pump dalgası yaratmak için çeviri yaptırmaya başlamışlar herhalde. Trade yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olun. Ben bu coini birkaç saat boyunca bile elde tutmaya çekinirdim.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Adamlar adı gibi pembe tema kullanmışlar. Belkide bu renk ile bayan kullanıcıları çekmek istiyorlardır.  Grin
Acaba kripto dünyası ile % kaç bayan ilgileniyordur.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Evet gerçekten pink coin içindeki balinanın alıcıların çoğunu bi güzel sevdiği ve sevmeye devam edeceği grafikten net bir şekilde anlaşılıyor. Çok sevgi dolu bir balina.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
farklı değil ama tasarımı ve her cümlesinde sevgi kelimesi aralara serpiştirilmiş gibi olması fark yaratmış.
bağış yapmak güzel ve bu kadar mütevazı bir içerikle daha huzurlu olacak gibi. Cheesy yoksa büyüsüne mi kapıldım ben? Shocked
hayırlı olsun, başarılar.

Çeviri yaparken ben de etkisinde kalıp fazladan sevgi sözcükleri sıkıştırdım Cheesy Sunumu güzel yapılmış ve bağış yapmak oldukça kolay.. "Faiz" (stake) muhabbeti de fena değil aslında, durduğu yerde elinizdeki miktara bağlı olmaksızın sürekli Pinkcoin kazanıyorsunuz.

faiz geldikçe coinin değeri düşmüyor mu ama
member
farklı değil ama tasarımı ve her cümlesinde sevgi kelimesi aralara serpiştirilmiş gibi olması fark yaratmış.
bağış yapmak güzel ve bu kadar mütevazı bir içerikle daha huzurlu olacak gibi. Cheesy yoksa büyüsüne mi kapıldım ben? Shocked

Çeviri yaparken ben de etkisinde kalıp fazladan sevgi sözcükleri sıkıştırdım Cheesy Sunumu güzel yapılmış ve bağış yapmak oldukça kolay.. "Faiz" (stake) muhabbeti de fena değil aslında, durduğu yerde elinizdeki miktara bağlı olmaksızın sürekli Pinkcoin kazanıyorsunuz.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
member
Türkçe PinkPaper !
https://drive.google.com/open?id=0B4QiwgIHmc4JV2RYVzJhR29aeG8

Pink Paper ! https://drive.google.com/open?id=0B4QiwgIHmc4JV2RYVzJhR29aeG8

Yeni cüzdan + Side staking özelliği !

-------------------

Dün günlük gelen ücretsiz 1350 Pink.. Her gün yaklaşık 1350 adet gelse, bir ayda şu anki değerinden (500 satoshi/pink - 4750₺ BTC) hesaplarsak 950₺ yapıyor. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarı açık tutmak  Smiley

Asıl konu başlığı için: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-1783421
Pages:
Jump to: