Pages:
Author

Topic: [ANN] PLAYKEY: Merkezi Olmayan Bulut Oyunculuğu Platformu - page 2. (Read 915 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
bende çok iyi bakmadım icoya sistemleri ilgi çekici ancak pek fazla ilgi çekebileceğini düşünmüyorum. bu tarz chimera var  yakın zamanda beklenen bunlarda böyle tarz bir durum yapmaya çalışıyor oyun sunucusu değilde oyunun altyapısı için bir çalışma sanırım
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Ekip işinin ehli gibi duruyor . Fakat şu sıralar piyasanın karışıklığından önemli bir rağbet görür mü kestirmek güç ..

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
oyun platformları nedense blokzinciri olarak yatırım almıyor nadir örnekler var ve genelde hep fiyaskoyla sonuçlanıyor bu arkadaşlar biraz daha ilerletmiş sistemi bakalım nasıl bir durum olucak yatırım yapılır mı yapılmaz mı ico zamanına göre diğer platformların hareketlerine göre belli olur wings falan bunları içinde ne tutar gibi bir tanıtım yaparmı mesela
full member
Activity: 322
Merit: 112
sistem güzel ama bendeki kanser eden internet hızıyla böyle şeyler kullanmam imkansız gibi.ps3 te yardırmaya devam. ileride fiber viber gelirse denemek isterim ama
full member
Activity: 490
Merit: 193
Dev ekip ve advisorler iyi duruyor ve çalıştıkları firmalar oyun sektörünün dev firmaları. ben iş yapacağını düşünüyorum playkeyin.yinede belli olmaz tabi ters köşe olabiliriz
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bende oyunlarla ilgili sayılırım ve çevirirken sitesinide inceledim gayet hoş olmuş açıkçası, böyle işleyen sistemler daha çok güven veriyor bana https://playkey.net/ sitesinden oyunları inceleyebilir, demo oyunları ücretsiz test edebilirsiniz.çeşitlilik olarak şu an yeterli gibi ileride daha fazla oyun eklenecektir
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Bu sektörü blockchainde ilk defa görüyorum daha önce benzeri yapıldığını hatırlamıyorum.Sektör olarakta bulut oyunculuğuşu an ülkemizde yaygın değil ama ileriki zamanlarda internet hızımız artmaya başlarsa inş kullanılabilir hale gelebilir. bu alanda ilk olduğu içinde yatırım alması muhtemel bence
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Hobaa projeye bak, ps now gibi bir sistem geliştirmiş adamlar. ben ilerde bu tür işlerin yaygınlaşacağını düşünüyorum her sene pc ye upgrade yapmaktansa bu sistemle  her mönitörden sıkıntısız oyun oynayabileceğiz yani. bide çalıştığı firmalarla sağlam bi kaç exclusive oyun çıkarsa tadından yenmez

yok artık daha neler exclusive oyun çıkarmak kolay mı hocam. AAA bi oyun 20-30 milyon dolardan aşağı malolmuyor. oyunlarla ilgileniyorum ve ps4 te deliler gibi yardırıyorum.bulut oyunculuğunu ps now la duydum daha önce ama denemedim eski ps3 oyunlarını falan bu şekilde oynanabliyor pc de.bu sisteminde tutacağına inanıyorum sitesine baktım fazla oyun çeşitliliği yok gibi şimdilik ama favori oyunların bi kısmını eklemişler. çalıştığı firmalarda oyun sektörünün dev firmaları Ubisoft ve Bethesda.ben iş yapacağını düşünüyorum bu projenin.takipte kalacağım yatırım bile yapılabilr onu açık sektör
full member
Activity: 350
Merit: 106
Hobaa projeye bak, ps now gibi bir sistem geliştirmiş adamlar. ben ilerde bu tür işlerin yaygınlaşacağını düşünüyorum her sene pc ye upgrade yapmaktansa bu sistemle  her mönitörden sıkıntısız oyun oynayabileceğiz yani. bide çalıştığı firmalarla sağlam bi kaç exclusive oyun çıkarsa tadından yenmez
sr. member
güncellemeler için ayrılmıştır
sr. member

Playkey Community

Rusça Konu Başlığı - https://bitcointalksearch.org/topic/m.20762164

Pages:
Jump to: