Pages:
Author

Topic: ANN [RCC] Reality Clash - ERC-20 Oyun Cephanelikli İlk ARG Mobil Oyun - page 3. (Read 2593 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
ICOnun 8de başlıyacağına emin miyiz sitedeki 40 dakika kaldığını gösteren bir sayaç var? Emin olamadım
edit: sonradan bakınca anladım 5 utcmiş teşekkürler
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Avatar güncellenmiş.Ayrıca postların %60 İngilizce olması gerekiyormuş yanlış anlamadıysam.Yani 50 postun 30 u İngilizce olmalı.

Avatar Linki : http://imgur.com/THzXL9c
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Bir ara forumdan bir arkadaşta pokemon go benzeri bir şeyler yapıp ico hazırlayacaktı ama ses çıkmadı. Bu tarz projeler her türlü iş yapar. Ekip sağlamsa gerisi gelir.

evet mobilegoydu sanırım ismi.slack kanallları açmışlardı son durumla ilgili bi bilgilendirme yapmadılar snaırım ya da ben kaçırdım.onlar icoya hazırlanana kadar realityclash icosuna bugun başlıyor işte.zamanlama çok önemli.

saat 8 den itibaren bende icoyu izlemeye alıcagım eger ilk saatlerde güzel bir yatırım alırlarsa bende 1 etherle katılmayı planlıyorum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Arkadaşlar Reality Clash ICO, bugün TSİ 20:00'da başlıyor!

1 ETH için verilecek token sayısı henüz belirlenmedi, ilerleyen saatlerde açıklanacak.

Detaylar: https://reality-clash.com/

https://www.youtube.com/watch?v=K84tZ1sNyds

SCAM UYARISI!

Arkadaşlar Reality Clash ICO'sunun başlamasına 17 saat gibi bir süre kaldı. Lütfen SCAM girişimlerine karşı dikkaktli olun.

Ekipten kimse Telegram, Slack vs. kanallardan size PM atıp ETH adresine gönderim yapmanızı istemez.

çok ilginç proje gerçekten pokemon go olayı gibi trend yakalarsa çok iyi olur en kötü ihtimal kendi topluluğunu oluşturacaktır tabi vaatler yerine getirilirse.

Ekibi bir inceleyin, ciddi bir iş olduğu ortada. Bazılarımıza "ya bu oyun zaten nedir ki" gibi geliyor ama aslında öyle değil. Bu da bir sektör. Kullanıcı sayısı da malum deli gibi artıyor zaten.

Bir ara forumdan bir arkadaşta pokemon go benzeri bir şeyler yapıp ico hazırlayacaktı ama ses çıkmadı. Bu tarz projeler her türlü iş yapar. Ekip sağlamsa gerisi gelir.

Katılıyorum artı burda ekip de çok iyi zaten adamların geçmişlerine bakarsanız direk görebilirsiniz. En ünlü oyun firmalarında çalışmışlar.

hero member
Activity: 602
Merit: 500
hero member
Activity: 698
Merit: 506
çok ilginç proje gerçekten pokemon go olayı gibi trend yakalarsa çok iyi olur en kötü ihtimal kendi topluluğunu oluşturacaktır tabi vaatler yerine getirilirse.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bountysine girilir, icosuna üzülecek miktarda bir yatırım kesinlikle yapılmaz.
sr. member
Arkadaşlar projeyle ilgilenenlerin Reality Clash iletişim kanallarına abone olmasını tavsiye ederim.

Altta linklerini veriyorum, üstlerine tıklayabilirsiniz.

reality Clash bounty kampanyasında şartlara bakınca UTRUST la hemen hemen aynı. Aynı kişiler farklı proje üretmiş gibi Smiley

Birincisi, bounty'lerin UTRUST'ta da Reality Clash'te de projeyle veya resmi proje ekipleriyle bir bağlantısı yok. İkincisi de UTRUST'ın bounty sayfasını açan şahıs Jamal'in yanında takılan elemanlardan birisi. Muhtemelen şablonu Jamal'ın Reality Clash syfasından araklamış sıfırdan bounty kampanyası yazmamak için orasına burasına italic, altı çizili font koymuş görüntü değişsin diye. Veya ona sorarak kopyalamış aynısını. Hepsi bu.

Bilgilendirme biz için teşekkürler. İşin içinde jamal varsa düşünmek lazım tabi Smiley neyse.

Hayır Reality Clash için o yapmayacak bounty işlerini. Başlığı o açtı diye orda kaldı ama bir şekilde başkası yapacak bounty meselesini. Irfan yapacak gibi duruyor. Hatta Irfan yapacak diyebilirim direk.

ICO fiyatının ne kadar olduğunu göremedim yada 1 eth başına ne kadar coin verdiklerini. 1. etap dedikleri pre-sale sanırım biz yatırım yapmak istersek 2. etaptan mı başlayacağız?

Şu anda sorduğum, satıştan hemen önce ETH'ye karşılık gelen token sayısını belirteceklerini söylediler. Şimdilik bilgi, token başına 0.3$ şeklinde.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
ICO fiyatının ne kadar olduğunu göremedim yada 1 eth başına ne kadar coin verdiklerini. 1. etap dedikleri pre-sale sanırım biz yatırım yapmak istersek 2. etaptan mı başlayacağız?
full member
Activity: 286
Merit: 100
reality Clash bounty kampanyasında şartlara bakınca UTRUST la hemen hemen aynı. Aynı kişiler farklı proje üretmiş gibi Smiley

Birincisi, bounty'lerin UTRUST'ta da Reality Clash'te de projeyle veya resmi proje ekipleriyle bir bağlantısı yok. İkincisi de UTRUST'ın bounty sayfasını açan şahıs Jamal'in yanında takılan elemanlardan birisi. Muhtemelen şablonu Jamal'ın Reality Clash syfasından araklamış sıfırdan bounty kampanyası yazmamak için orasına burasına italic, altı çizili font koymuş görüntü değişsin diye. Veya ona sorarak kopyalamış aynısını. Hepsi bu.

Bilgilendirme biz için teşekkürler. İşin içinde jamal varsa düşünmek lazım tabi Smiley neyse.
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Proje güzel ilk defa denenen birşey sonuçda . Action arayan gençler için tam. Ben güvenipte ICO suna giremem ama iyi yatırım almış .
sr. member

full member
Activity: 286
Merit: 100
sr. member

pokemon go gibi birşey olacak galiba. ama karşılıklı savaşmayı anlamadım.Ne gerek var harita üzerinden seç orda savaş işte. Birde adam yenilirse kavga çıkar.Arkadaşlar arası olabilir ama 3. şahıslar için pek mantıklı gelmedi ama proje güzel.

Onu bence direk gerçek hayatta karşı karşıya gelmek zorundaymış gibi ifade etmişler ama öyle olmayacktır yani mantıken. Dediğiniz gibi olacaktır bence.

Yok, bence arkadaşın dediği gibi.
Facebook sayfalarına baktım. Sayfa resminin olduğu yerde bir video var, tam da bunu gösteriyor. O videoyu görünce ilgi çekebileceğini düşündüm hatta. Yani oyun ilgi çekebilir ama ico ne olur bilemem.
Bu arada çeviri için teşekkürler...

Rica ederim, ben de arkadaşın dediği gibi olur diye yazmıştım zaten ama.  Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 280

pokemon go gibi birşey olacak galiba. ama karşılıklı savaşmayı anlamadım.Ne gerek var harita üzerinden seç orda savaş işte. Birde adam yenilirse kavga çıkar.Arkadaşlar arası olabilir ama 3. şahıslar için pek mantıklı gelmedi ama proje güzel.

Onu bence direk gerçek hayatta karşı karşıya gelmek zorundaymış gibi ifade etmişler ama öyle olmayacktır yani mantıken. Dediğiniz gibi olacaktır bence.

Yok, bence arkadaşın dediği gibi.
Facebook sayfalarına baktım. Sayfa resminin olduğu yerde bir video var, tam da bunu gösteriyor. O videoyu görünce ilgi çekebileceğini düşündüm hatta. Yani oyun ilgi çekebilir ama ico ne olur bilemem.
Bu arada çeviri için teşekkürler...
sr. member
Kubra Dam hocam sizi favoriye aldım takipteyim sürekli.Yine güzel bir proje seçmiş ve güzel bir çeviri yapmışsınız.CoinDash'dan sonra arayış içindeydim bu çok iyi geldi  Smiley

Okurken aklıma benimde ilk olarak Pokemon Go geldi.Pokemon Go ülkemizde darbeye denk geldi.İnşallah RC 3.Dünya savaşına denk gelmez  Roll Eyes

İmza,sosyal medya,slack ve telegram kampanyalarına katıldım bakalım neler olacak.

Hahah, teşekkür ederim güzel yorumunuz için.  Smiley

Proje kendi alanında tek olacak. Ama oynaması zor dışarda telefon ile koşturması falan komik olacaktır.

Haklısınız ama her oyunun da bir kitlesi var. Bazı insanlar bu tip şeylere hasta mesela pokemon go sırasında bunu gördük.

shadowtoken pek başarılı sayılmazdı ama bu proje daha ümit verici duruyor,bende sosyal medyasına katılayım dedim çok kalabalık bişey çıkmaz deyip vazgeçtim geri.teşekürler çeviri için

Rica ederim, ekip güzel tecrübeli isimler var bakalım kendi çapında iş yapması yeterli olacaktır. Shadow token başarıszdı, evet.
hero member
Activity: 504
shadowtoken pek başarılı sayılmazdı ama bu proje daha ümit verici duruyor,bende sosyal medyasına katılayım dedim çok kalabalık bişey çıkmaz deyip vazgeçtim geri.teşekürler çeviri için
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Sosyal medyasına katılmıştım bayadır. Pre-sale'de baya toplamışlar yalnız 2 milyon dolar çok iyi bir rakam. Oyun icoları sınırlı toplayabiliyor ama bunlar arttırılmış gerçeklik falan sunuyorlar etkisi olabilir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Proje kendi alanında tek olacak. Ama oynaması zor dışarda telefon ile koşturması falan komik olacaktır.
Pages:
Jump to: