Pages:
Author

Topic: [ANN] | SINOVATE(SIN) | X25X Algo | INFINITY NODES | IDS | RSV | Anonimlik | - page 3. (Read 634 times)

brand new
Activity: 0
Merit: 0
Teşekkürler bilgiler için.
newbie
Activity: 10
Merhaba.

Bir projeye yatırım yapmadan ilk uğrak yerim github ve reddit'tir.

Bu projenin github sayfası terk edilmiş inşaat havası var kesinlikle yatırım yapmayacağım bir projedir.

Bunun yerine xvg veya beam yatırım yaparım.
newbie
Activity: 6
Dosya transferi konusunda iddialı bir proje herkese başarılar diliyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ben asla böyle shitlere yatırım yapmam ama yorumlarda yargısız infaz yapıldığı çok açık. Örneğin, Peerguess bu foruma üye olan birinin projesiydi ve yaklaşık 2500 Ethereum topladılar. Peerguess Mart 2018’de başladı fakat bugün beş para etmiyor çünkü ekip onca yatırıma rağmen en ufak alım duvarı koymadı. Sinovate’nin eski adı SUQA, ben bu adamlara vaktinde salladım dedim madencilikte bu kadar arza rağmen fiyatın sabit kalması imkansız diye ve salladığım tarih 12 Aralık 2018 SUQA’nin fiyati $0.0034, bugün SUQA’nin fiyati $0.0059. Şimdi, P2P’miş de ne sikimse coini tamamen madenciler kazmasına ve onca enflasyona rağmen herifler coine değer kazandırmış. Ben alir miyim? Asla almam ama biraz saygı. Onca para toplayan proje dibi boylamışken, para toplamayan ve pre-mined olmayan bir coinin değerlenmesi ‘ciddi’ bir başarıdır.

Ayrıca, mesajim yatirim tavsiyesi içermez ben ne eski adiyla SUQA aldım ne de yeni adiyla SİNOVATE alırım sadece yorum atmadan önce saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Shitse shit, kaliteli iş yaptılar. Biz yapsak ayakta tutabilir miydik diye düşünüyorum, sanmıyorum.
newbie
Activity: 8
Çok iyi bir proje. Güzel ilerliyor. Takip ediyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bir ara Neo tabanlı token furyası vardı. Yok uçacak kaçacak, çoğu ico Neo tabanlı token çıkartma derdinde idi. Şimdi de p2p  ler moda olmuş. Çoğu maalesef iş yapmayacak.
Çoğu proje birbirini tekrar ediyor zaten.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!

SINOVATE (SIN) yeni bir eşler Arası (P2P) dijital para birimidir.

Gel vatandaş, sende gel... Hemşerim bakma öyle sende gel. Piyasaya çıkan kaçıncı p2p para birimi saymak imkansızlaştı sanırım. Artık gerçekten yeni 1 taneye ihtiyacımız var mı varsa da beklenen özellikler ne bunları iyi analiz etmek lazım.

Bir kripto para daha girecekse gerçekten en iyiyi geçmek üzere tasarlanmalı, onu kopyalamak üzere değil!
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
eski adı suqa olan koin değil mi? bizim local bölümde nedense pek fazla ilgi çekmemiş olan bir kripto para. ilk çıktığı zaman ben  ümitliydim ama sonra takip etmeyi bıraktım. isim değişikliğinin sebebi nedir?

Ne olacak eski adimiz ile yeterince birilerini opemedik. Bu yeni adimiz ile öpmeye kararlıyız diyorlar.
Yalnız ortada ki gözlüklü fena duruyor. Tam bir dikici gibi 😀
valla hocam o pallas bu camiada tanınan birisi.
full member
Activity: 980
Merit: 207
eski adı suqa olan koin değil mi? bizim local bölümde nedense pek fazla ilgi çekmemiş olan bir kripto para. ilk çıktığı zaman ben  ümitliydim ama sonra takip etmeyi bıraktım. isim değişikliğinin sebebi nedir?

Ne olacak eski adimiz ile yeterince birilerini opemedik. Bu yeni adimiz ile öpmeye kararlıyız diyorlar.
Yalnız ortada ki gözlüklü fena duruyor. Tam bir dikici gibi 😀
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
copper member
Activity: 418
Merit: 13
SINOVATE Hakkında

SINOVATE (SIN) yeni bir eşler Arası (P2P) dijital para birimidir.
Benzersiz Blockchain ürünleri, hizmetleri ve çözümleri yaratan ekosistemdir.

SIN bu yeni teknolojiyi benimsemektedir ve kapsamlı araştırmalar yürütmektedir.
Başkalarını eğitmekte, yeniliği günlük hayatlarına ve işlerine uygulamalarına yardımcı olmak için çeşitli yollar üzerinde çalışmaktadır.

SINOVATE şeffaflığa inanıyor ve kripto topluluğunun karşılaştığı mevcut zorluklara karşı göğüs geriyor. Bunların üstesinden gelmek için, topluluğun yanında çalışan deneyimli ve yetenekli bir ekip toplanarak kripto para biriminin kitlesel benimsenmesini sağlıyor.

Misyon

Kriptografik teknoloji hala başlangıç aşamasındadır, Blockchain finansal sektörün çok ötesine uzanan pratik uygulamalar için bir olasılıklar dünyası sunar.
SINOVATE mevcut teknolojileri ve konseptleri kullanarak, onları yenileyerek merkezi olmayan bir çözüm sunar ve kullanıcılara güvenli bir ortamda yeni teknolojiyi benimseme yeteneği veren birden fazla özellik yaratatır

Incorruptible Data Storage

Sınırsız yerelleştirilmiş veri aktarımı, depolama imkanı sunar ve kolaylaştırır.

Infinity Nodes

Infinity Nodes, tüm masternode odaklı kripto para birimlerinin maruz kaldığı yüksek enflasyon ve emisyonun sonucu ortaya çıkan istenmeyen sonuçları çözer.

X25X Algorithm

Delayed Proof of Work (dPoW) olarak bilinen Komodo’nun benzersiz güvenlik mekanizmasının yanında yepyeni özellik olan X25X algoritması

Teknik Özellikler

SINOVATE (SIN) Komodo’nun Delayed Proof of Work (dPoW) olarak bilinen benzersiz güvenlik mekanizması ile benzersiz X25X Algoritmasını birleştirmektedir.
X25X CPU’nun yanı sıra GPU ile de kazılabilir ve ASIC, FPGA ve QUANTUM direnci sağlar, Bu özellik sounucu merkezi olmayan zincirin sağlamlaştırılmasını sağlar

Blok süres
2 Dakika

Saniyede Maksimum İşlem Sayısı
533 tx/s

Toplam Dolaşım Miktarı
20 yıl sonra 2.5 milyar civarı

Maksimum Blok Boyutu
16 MB

Daha fazla bilgi için: https://sinovate.io/

Özellikler

Minimum 22*% ROI Garantisi
Infinity Node sahipleri minimum yıllık %*22 ROI’ye sahiptir.

Revolving Sovereignty Votes – Dağınık Oy Sistemi

Infinity Node sahipleri, E-Governance sistemini kullanarak merkezi olmayan oylamaya katılabilirler.

SIN’leri Yakın

Infinity Nodes oluşturmak için kullanılan SIN hemen yanıyor bu yüzden blockchainin bir parçası olmaktan çıkar ve enflasyonu azaltır.

FlashSend

Saniyede 533 işlem izni verir (TPS), 3 saniyeden az bir sürede coin aktarımı gerçekleşir, 75 kez Bitcoin’den daha fazla ölçeklenebilir kılar

ShadowSend

Anonim SIN transferlerini gerçekleştirir

3 Aşamalı Nodes
Tek Infinity Node maksimum 1,000,000 SIN (Big SIN) 10% bonus coin tutabilir. Yatırımcılar ayrıca istedikleri diğer iki aşamadan biri oranında da yatırım yapabilirler 100,000 SIN (Little SIN) ya da 500,000 SIN (Mid SIN) 5% bonus.

SINOVATE Vakfı Finansal Durum

Her Blokta %1.1 Vakıf Kesintisi

25%
Borsa Listelenmesi

50%
Pazarlama

25%
Geliştirme

Pages:
Jump to: