Pages:
Author

Topic: [ANN] TWN - Merkezi Olmayan Haber Platformu - page 2. (Read 460 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
December 25, 2017, 07:38:10 AM
Ceo'sunun facebook üzerinden abone sayısının fazla olması çok normal çünkü Rus bounty katılımcılarına çekiliş ile mercedes dağıtacağını gördüm. Grin İnternet sitesini günlük 120bin kullanıcının ziyaret ettiğini söylüyorlar eğer bu rakam doğruysa gerçekten bu platform iş yapabilir.
bounty derjken sostal medya bountyleride dahil mi ? girip şansımızı deneyelim. belki bize çıkar. mercedes dağıtıyorlarsa sağlamdır diye düşünüyorum.
member
Activity: 756
Merit: 17
December 24, 2017, 11:26:00 AM
Ceo'sunun facebook üzerinden abone sayısının fazla olması çok normal çünkü Rus bounty katılımcılarına çekiliş ile mercedes dağıtacağını gördüm. Grin İnternet sitesini günlük 120bin kullanıcının ziyaret ettiğini söylüyorlar eğer bu rakam doğruysa gerçekten bu platform iş yapabilir.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
December 24, 2017, 11:10:58 AM
Umarım tahmin ettiğim gibi bir platform olmaz.Benim aklıma ilk gelen bir konuyla ilgili farklı kaynakların haberlerini üst üste paylaşacaklar okuyucu tüm haberleri okuyup kendisi belirleyecek hangisinin yalan olup olmadığını.Böyle bir şey ise para toplamadan çok rahat yapılabilir.
Haberlerin doğruluğu için oylama sistemi kanıt sistemide ekleyebilirler coinmarketcal gibi. Daha çok Assange gibilerin kaçırdıkları bilgileri sızdırabileceği bir platform olur kimsede ordan silemez erişimi engelleyemez diye düşündüm. Pratiğe dökülünce ne yapmaya çalıştıklarını daha iyi anlarız.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
December 23, 2017, 03:07:00 PM
Umarım tahmin ettiğim gibi bir platform olmaz.Benim aklıma ilk gelen bir konuyla ilgili farklı kaynakların haberlerini üst üste paylaşacaklar okuyucu tüm haberleri okuyup kendisi belirleyecek hangisinin yalan olup olmadığını.Böyle bir şey ise para toplamadan çok rahat yapılabilir.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
December 23, 2017, 02:25:30 PM
Neye benzeyecek çok merak ediyorum. Haberlerin tarafsız hazırlanması imkansız gibi birşey, en kötü ihtimalle verilerin birileri tarafından silinmesini önleyecek olması bile birtakım sorunları çözecektir. Umarım iyi bir ürün ortaya çıkar.
full member
Activity: 168
December 23, 2017, 02:01:28 PM
Proje şans eseri gözüme çarpmıştı daha önceden,Ruslar büyük ilgi gösteriyor zaten oradaki başlığını google translate kullanarak okumaya çalıştığım facebook kampanyasının neden olmadığını soruyorlardı Ruslar ısrarlı bir şekilde kampanyanın Ceo'sunun facebookta 65bin abonesi bulunuyormuş zaten facebook üzerinden gerekli tanıtımı yapabiliyorum dedi.Tecrübeli arkadaşlar projeyi yorumlayabilir mi sizce geleceği var mı  Huh
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
December 23, 2017, 11:58:29 AM
ceviri kampanyası güzel fakat twitter için 5k takipçi baya fazla sanki bot takipçi kasanlar iş başında şu an Cheesy
Bot takipçi kabul edilmiyor hocam. Twitteraudit ile hesap sorgulanıyor belli bi sayının altındaysa kabul edilmiyor.
full member
Activity: 546
December 23, 2017, 11:38:20 AM
ceviri kampanyası güzel fakat twitter için 5k takipçi baya fazla sanki bot takipçi kasanlar iş başında şu an Cheesy
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
December 23, 2017, 06:43:15 AM
Öncelikle çeviri için teşekkürler,benim aklımda bazı soru işaretleri oluştu proje ile ilgili örneğin proje merkezi olmayan haber platformu oluşturmayı planladığını söylüyor lakin haber kaynaklarını sadece belli bir görüşü savunan gazetelerden alırsa yine burada bir merkez oluşmuş olmuyor mu.Mesela spor haberleri için sadece Real Madrid'e yakın gazeteleri kaynak olarak alıyor sadece(Marca)
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
December 22, 2017, 04:44:09 PM
İmza kampanyası kurallarını okumadan imzanızı değiştirmeyin!
20 yapıcı mesaj, eğer 19 mesajda kalırsan 0 stake, iki hafta üst üste 0 stake alırsan komple diskalifiye.
çüş demek lazım adamlara...

Böyle kampanya kuralı mı olur?

Murat hocam,şuan yapılan kampanyaların büyük bir bölümünde haftalık 1 mesaj eksik atsanız dahi stake alamıyorsunuz.Sadece bu kampanyaya özgü bir durum değil.İki hafta üst üste 0 stake alırsan kampanyadan atılmanızın  sebebi benim tahminimce katılımcı sayısının 300 ile sınırlı tutulmasından dolayı.Örneğin şuan benim bulunduğum ins kampanyasında 14 mesaj atsam hiç stake alamam hafta boyunca.Smiley Yazın monetha erken hardcap yapınca forumda çok mağdur arkadaşımız olmuştu bir iki mesaj eksik yolladığı için hiç para alamayanlar olmuştu.Sizde galiba o kişilerden birisiydiniz.

Arkadaşın yarası var dokunma hocam  Cheesy bancor olması gerek 1 mesaj atamadı diye bir araba parasını kaçırdı.
full member
Activity: 322
December 22, 2017, 03:23:05 PM
Çeviriyi beğendim uzun zamandan sonra translate olmayan bir çeviri olmuş öncelikle helal olsun o polat neydi çeviride ciğerimizi soldurdu nasıl veriyorlar translate yapana
hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 22, 2017, 03:07:33 PM
DUYURU
Arkadaşlar imza kampanyası için bir güncellemeye gidildi haftalık atılması istenilen minumum mesaj sayısı 20'den 15'e düşürüldü.Katılmayı düşünen arkadaşların bilgisi olsun.
full member
Activity: 406
Merit: 158
December 22, 2017, 02:26:31 PM
Çeviri için teşekkürler hocam güzel olmuş. Proje garip ilgimi çekti benim de, sosyal medya kampanyasına katılıcam gibi teşekkürler tekrardan.
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
December 22, 2017, 02:26:04 PM
Proje tarafsız haber yayınlamasını nasıl sağlayacak bunu çok merak ediyorum açıkcası.Bu söylediklerini gerçekleştirmeyi başarırlarsa bir denetleme kurulu gibi çalışırlarsa dünyanın önemli bir ihtiyacına çare olmuş olurlar şuan yatırım yapmayı düşünmüyorum ama ciddi bir şekilde takip edicem.
member
Activity: 182
Merit: 10
December 22, 2017, 04:49:30 AM
2 hafta üst üste post tamamlamayazsan kampanyadan men edilmek kötü bir durum. Merkezi olmayan haberlerden kasıtları ne olacak acaba ? Nabzı yoklayacak haberciler mi alacaklar ? Veya özgür haber içeriği mi yansıtacaklar ?
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
December 22, 2017, 02:48:54 AM
İsim hakkı isterim
hero member
December 21, 2017, 03:24:05 PM
20 yapıcı mesaj, eğer 19 mesajda kalırsan 0 stake, iki hafta üst üste 0 stake alırsan komple diskalifiye.

Murat hocam,şuan yapılan kampanyaların büyük bir bölümünde haftalık 1 mesaj eksik atsanız dahi stake alamıyorsunuz.Sadece bu kampanyaya özgü bir durum değil.İki hafta üst üste 0 stake alırsan kampanyadan atılmanızın  sebebi benim tahminimce katılımcı sayısının 300 ile sınırlı tutulmasından dolayı.Örneğin şuan benim bulunduğum ins kampanyasında 14 mesaj atsam hiç stake alamam hafta boyunca.Smiley Yazın monetha erken hardcap yapınca forumda çok mağdur arkadaşımız olmuştu bir iki mesaj eksik yolladığı için hiç para alamayanlar olmuştu.Sizde galiba o kişilerden birisiydiniz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 21, 2017, 02:25:18 PM

newbie
Activity: 140
Merit: 0
December 21, 2017, 01:23:54 PM
DUYURU

Developer'a adresini ileten tüm bounty katılımcılarına üzerinde projenin logosu bulunan şapka ve t-shirt hediye edilecektir.

Böyle bir duyuru yayınlandı arkadaşlar resmi bounty sayfasında.
kargo ücretinide ödüyorlar mı hocam ?
hero member
December 21, 2017, 12:37:03 PM
DUYURU

Developer'a adresini ileten tüm bounty katılımcılarına üzerinde projenin logosu bulunan şapka ve t-shirt hediye edilecektir.

Böyle bir duyuru yayınlandı arkadaşlar resmi bounty sayfasında.
Pages:
Jump to: