Pages:
Author

Topic: 🔥⭐[ANN] WiC |Para Kazandıran WiFi paylaşımı | Gelişmiş Teknoloji |Satış Yakında - page 2. (Read 3014 times)

hero member
Activity: 490
Merit: 500
projenin düşüncesi güzel fakat güvenlik açıkları oluşturabilir. sizin wifiniz üzerinden illegal işler yapılırsa sıkıntı yaratabilir. Bu sorun için ne düşünmüşlerdir acaba.

Proje iyi düşünülmüş, ancak güvenlik açığı yaratabilir. Wi-Fi'niz üzerinden yasadışı iş yapıldığı takdirde sorun yaratabilir. Bu sorun hakkında ne düşündüler?

Yasadışı faaliyetle ilgili sorunlarla ilgili olarak, uygulamanızı yasadışı amaçlarla kullanmak için gerçek bir teşvik yoktur. Kolayca bir Starbucks'a veya McDonalds'a giderek WiFi'lerini kullanabilir; Bu uygulamayı indirmek için hiçbir neden yok, daha sonra WiC satın alıp bunun karşılığını ödeyin. Ayrıca ana amacımız kitlesel kabulü olduğu için, kullanıcılar için son derece kolay ve güvenli hale getirdik. Endişelenmeniz gerekmediği için uygulamanızın güvenliği konusunda endişelenmeniz gerekmez. Uygulama geri kalanı yapar ve son kullanıcıya hiçbir ayrıntı göstermeden doğrudan bağlanır. Ayrıca hepsi şifrelidir.

(Google Translate ile tercüme edildi)
hero member
Activity: 658
bu eski bir ico ydu bu şimdi yeniliyorlar aslında güzel bir mantığı var ancak çok geçerliliği olduğunu düşünmüyorudum ozmanda .
acayip aktifler zaten ekip olarak bakalım bu sefer nasıl olcak
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Lambo06 ankaralı lamborgini sahibi bir arkadas nicki gibi duruyor ama adam bildiğin yabancı. Locale takılıp her yazıyı cevaplandırmaya calısmaları artı puan. uluslararası seyehatlerde internet dolayısıyla wifi sıkıntılı olabiliyor. Bu tarz durumlar icin kullanılabilir bir durum olabilir. Uygulamanın yapılması ve uygulanmasıda cok sıkıntı olmaz. Tutabilir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
projenin düşüncesi güzel fakat güvenlik açıkları oluşturabilir. sizin wifiniz üzerinden illegal işler yapılırsa sıkıntı yaratabilir. Bu sorun için ne düşünmüşlerdir acaba.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Proje umrumda değil de Lambo06 arkadaşın translate mranslate soruları teker teker yanıtlıyor olması ilgi çekici. 1-2 milyon toplar bu da. Sonrasını bilemem...
full member
Activity: 406
Merit: 121
Projeyi görünce gülesim geldi.fena fikir değil aslında insanlara paylaşımcı olmayı sağlayabilir. Bencil değil sencil olacaksın Smiley wifi paylaşımları interneti kotalı olanlar için sıkıntılı olabilir gibi..
hero member
Activity: 700
Bu projeyi çeviren kişi niye soruların cevabını heriflerden öğrenip yazmıyo anlamadım sonuçta bu translate cümlelerini okurken gereğinden fazla emek sarfetmek gerekiyo bir de anlayamadım pek biraz paraya kıyıp cevap başına stake falan verselerdi bari ama heriflerdeki azmi taktir ettim yani o kadar iş varken gelip başlıklardaki soruları çevirip anlayıp yanıtlayıp paylaşmak  Grin
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Başta güzel bir proje gibi düşündürüyor . Fakat Wifi paylaşma  + güvenlik teşkil edebilecek sorunlar oluşturabilir açıkcası .

En azından bu piyasa üzerinde duran insanlar için sürekli olarak internetlerini yanından ayırmadıkları da aşikar .

Bakalım zamanla ne gibi bir ilerleme kaydedeceksiniz .

Projenizde başarılar .
hero member
Bigisayarınızı alıp dışarı çıktığınızda belki işe yarabilecek bi uygulama fakat mobil internetim var hem de geleneksel internet sağlayıcılardan 100 kat daha iyiler. Türkiye olarak bakarsak bence tutmaz. Google translateden çeviri yapıp cevap veriyorlar, bu güzel bişey ilgileniyorlar fakat bu sefer de tatmin edici cevaplar olmuyor. Başarılar, iyi şanslar.

Hey, istatistikler WiFi hızlarının çok daha hızlı olduğunu ve WiFi bağlantılarının mobil internetten daha güvenilir olduğunu gösteriyor. Ayrıca, dünyanın büyük bir kısmı hala bir WiFi bağlantısına kıyasla çok yavaş 3g kullanıyor.

Ayrıca, çevrimiçi olduğumuzda tüm soruları yanıtlıyoruz!  Cheesy

hero member
Düşünce fena degil ama mobil internet varken çok fazla bir katılım olacağını düşünmüyorum bende
ona rağmen başarılar dilerim

Hey, seyahat ettiğiniz veya kapsama alanının dışındayken olduğu gibi mobil internetin bulunmadığı birçok zaman vardır. Ayrıca mobil ağlar genellikle WiFi ağlarından daha yavaştır ve bu nedenle uygulamalarımız bu durumlarda yararlı olacaktır.

hero member
sifreli wifi mi kaldi yau. zamaninda dial up 145 baglanti sifrelerini paylasiyoduk bizde. bu mevzu ona benzemis Smiley
3g 4g 5g lte vs vs hadi bunlari gectim artik TR de bile cogu yerde kullanici dogrulamali hotspotlar olusturuluyor wifi sifresiz oluyor.

Hey, özür dilerim, sorunuzu doğru bir şekilde çözmediğimden% 100 emin değilim. Ancak evet, tüm veriler şifrelenecek ve güvenle iletilecek. Demo videosunu görürseniz, son kullanıcının şifre almadığını ve uygulamanın otomatik olarak bağlandığını göreceksiniz.

hero member
Wifiye bağlanan kişi sınırsız mı bağlanacak ona bir cevap alamadım ?  Saatlik günlük falan mı olacak ?

Ağ ilk yüklendiğinde ve fiyat ayarlandığında kullanıcı tarafından uygulama tarafından ayarlanacak minimum bir garanti olacaktır.

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bigisayarınızı alıp dışarı çıktığınızda belki işe yarabilecek bi uygulama fakat mobil internetim var hem de geleneksel internet sağlayıcılardan 100 kat daha iyiler. Türkiye olarak bakarsak bence tutmaz. Google translateden çeviri yapıp cevap veriyorlar, bu güzel bişey ilgileniyorlar fakat bu sefer de tatmin edici cevaplar olmuyor. Başarılar, iyi şanslar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Düşünce fena degil ama mobil internet varken çok fazla bir katılım olacağını düşünmüyorum bende
ona rağmen başarılar dilerim
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
sifreli wifi mi kaldi yau. zamaninda dial up 145 baglanti sifrelerini paylasiyoduk bizde. bu mevzu ona benzemis Smiley
3g 4g 5g lte vs vs hadi bunlari gectim artik TR de bile cogu yerde kullanici dogrulamali hotspotlar olusturuluyor wifi sifresiz oluyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Wifiye bağlanan kişi sınırsız mı bağlanacak ona bir cevap alamadım ?  Saatlik günlük falan mı olacak ?
hero member
Ben bir script ile dunyaniz farkli yerlerinde farkli isimlerde 10.000 wifi olusturup coinlerin 5te 1ini tek basima alsam bana engel olabilecek sey ne ?

Yalnızca yasaklanamayacağınız uygulamada güvenlik ve anti-bot özelliklerine sahibiz.  Wink
full member
Activity: 840
Merit: 103
Ben bir script ile dunyaniz farkli yerlerinde farkli isimlerde 10.000 wifi olusturup coinlerin 5te 1ini tek basima alsam bana engel olabilecek sey ne ?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
güzel düşünce uygulanabilirlik olayı var fakat katılımcı sayısının devasa olması gerekiyor o kadar kişiye ulaşabilirlerse neden tutmasın
Pages:
Jump to: