Pages:
Author

Topic: [ANN][ADX]Reteaua AdEx - Un exchange descentralizat de publicitate - page 2. (Read 1671 times)

legendary
Activity: 1573
Merit: 1057
Incerc sa accesez sectiunea bounty de pe site-ul lor si nu merge. Stie cineva care ar putea fi problema? Doar eu sunt in situatia asta sau  este o problema comuna?
Probabil intampina ceva probleme de ordin tehnic de cateva ore. Incerc sa obtin mai multe informatii si precizari. Momentan nu este nici un motiv de ingrijorare.
member
Activity: 515
Merit: 12
 Incerc sa accesez sectiunea bounty de pe site-ul lor si nu merge. Stie cineva care ar putea fi problema? Doar eu sunt in situatia asta sau  este o problema comuna?
legendary
  Am facut un mic calcul si am concluzionat ca pretul de pe liqui.io este sub pretul Ico. Oarecum era de asteptat avand in vedere rapiditatea cu care a fost listat ADX-ul.

Ps: Cum sta treaba cu  campania de semnatura? Se contorizeaza in continuare sau s-a terminat dupa sfarsitul Ico-ului?

Toate campaniile din cadrul Proiectului AdEx, sunt in continuare active pana in data de 06.07 2017 !

Cu precizarea ca, nu mai sunt acceptate inregistrari noi!
legendary
Activity: 977
Merit: 1011
  Am facut un mic calcul si am concluzionat ca pretul de pe liqui.io este sub pretul Ico. Oarecum era de asteptat avand in vedere rapiditatea cu care a fost listat ADX-ul.

Ps: Cum sta treaba cu  campania de semnatura? Se contorizeaza in continuare sau s-a terminat dupa sfarsitul Ico-ului?
legendary

Toate token-urile ADX au fost vandute in timp record !!! Pragul maxim de 40,000 Ethereum  a fost atins in doar cateva ore !!!

legendary
Strangerea de fonduri AdEx este in plina desfasurare!!

Fonduri colectate pana in acest moment: 39455 Ethereum !!

https://tokens.adex.network
legendary
legendary
AdEx: O platforma Descentralizata de Publicitate

Alaturati-va comunitatii noastre:

Anuntul oficial poate fi citit aici : https://bitcointalksearch.org/topic/annadxnew-adex-network-decentralized-ad-exchange-1965467
Pages:
Jump to: