Pages:
Author

Topic: [ANN][AIRDROP] Current:Mark Cuban Tarafından Desteklenen Blockchain | 200.000+ - page 4. (Read 1226 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bu proje harika görünüyor. Uzun süredir böyle geçerli bir proje görmedik. Takım, değerli ve tanınmış insanlardan oluşur.

Hedeflenen yazılım oluşturulursa eğer, sadece Spotify'nin aylık akışının potansiyel olarak %30'u kadar bir paya sahip olabilecek bir yazılım olur.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Kardeşim aynen demek istediğim rapor atmaktan. İmza için 15 tane atıcaz ya haftalık , onların raporunu nereye atıcaz diye sormuştum.Atmak gerekiyor mu ?

yo o bounty yöneticisinin görevi imza için attığınız postları raporlamanıza gerek yok ne bu kampanyada nede  geçmişteki kampanyalarda böyle birşey görmedim ben hocam
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Imzaları buraya post etmemiz gerekiyor mu ? Bir de post atıcağımız konular serbest mi ? Belirtilmemiş sanırım

Ne demek istediniz anlamadım ama postları raporlamaktan bahsediyorsanız forum postlarını raporlamıyorsunuz, diğer raporlananları global bounty konusuna yazmanız gerekiyor, oda aşağıdaki linkte

https://bitcointalksearch.org/topic/1m-airdrop-current-blockchain-streaming-backed-by-mark-cuban-closed-2831598

Kardeşim aynen demek istediğim rapor atmaktan. İmza için 15 tane atıcaz ya haftalık , onların raporunu nereye atıcaz diye sormuştum.Atmak gerekiyor mu ?
member
Activity: 308
Merit: 10
ilk defa steemit kamoanyası gördüm medium yapılır genelde. birde oy değeri olmayan sayılmayacak denmiş Cheesy
full member
Imzaları buraya post etmemiz gerekiyor mu ? Bir de post atıcağımız konular serbest mi ? Belirtilmemiş sanırım

Ne demek istediniz anlamadım ama postları raporlamaktan bahsediyorsanız forum postlarını raporlamıyorsunuz, diğer raporlananları global bounty konusuna yazmanız gerekiyor, oda aşağıdaki linkte

https://bitcointalksearch.org/topic/1m-airdrop-current-blockchain-streaming-backed-by-mark-cuban-closed-2831598
newbie
Activity: 70
Merit: 0
full member
Hocam haftalık 15 mesaj istenmiş local de bunun için gecerlidir herhalde hangi konular sayılır sayılmaz diye birsey yazılmamıs?

Evet geçerli, amazix konu dışı haricindekileri genelde sayıyor, siz yinede altcoinde olmasına özen gösterin mesajları ve haftaya yayın çünkü 1-2 gunde 15 mesaj atarsanız saymazlar
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Hocam haftalık 15 mesaj istenmiş local de bunun için gecerlidir herhalde hangi konular sayılır sayılmaz diye birsey yazılmamıs?
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Nasıl bir projeymiş bu böyle hiç haberimiz olmadı, bir arkadaş konu açmış yoksa çevirisini görmemiştim bence. Acayip bir kitle oluşmuş ama presale için 100 ether istiyorlarmış arkadaşlar.

nasıl haberin olmadı kardeş. hidrocop, aliyagiz, exortis aynı kişi değilmi. zaten sen çevirmişsin burada ayak yapıyorsun  Grin

Bilip bilmeden konuşma kardeş, sana söylesemde anlamazsın nasıl olsa o yüzden açıklama yapmaya gerek duymuyorum
sr. member
Merit: 253
Çok ciddi bir potansiyel var projede ama danışmanlar takımın üzerine çıkmış yani sırf buradan prim yapıyorlar gibi. Ayrıca aliyagız hocam sizi tebrik ediyorum listelere bakıyordum da daha hiç kimse tercüme yapmamışken siz çoktan bitirmişsiniz, elinize sağlık hocam. Bu Eyal'da her projenin içinde herifin sırıtan itici suratını görmekten gına geldi bana.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Son günlerin en fazla hype yaratılan projesi current heryerde çıktı karşıma, proje olarak yine birçok icoda olduğu gibi bence  kullanılmayacak olan ama yakaladığı ilgi sayesinde hardcap yapıp yatırımcısan 1 5 belki 10x kazandırdıktan sonra düşüşe geçecek projelerden bitanesi.bu tü projelere icodan girip borsalara girince ilk pumpta çıkmak gerekli o yüzdn icoya girmeyi düşünüyorum
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
katıldım inşallah bunda da sorun çıkmaz güzel bir bounty'e benziyor, geçen defaki bounty hala ödeme yapmadı, email girmedim, zorunlu değil galiba, haydi hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı geçer umarım...
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Nasıl bir projeymiş bu böyle hiç haberimiz olmadı, bir arkadaş konu açmış yoksa çevirisini görmemiştim bence. Acayip bir kitle oluşmuş ama presale için 100 ether istiyorlarmış arkadaşlar.

nasıl haberin olmadı kardeş. hidrocop, aliyagiz, exortis aynı kişi değilmi. zaten sen çevirmişsin burada ayak yapıyorsun  Grin
full member
Activity: 616
Merit: 100
Proje hoşuma gitti gibi, şimdi önceden benzerleri pek iş yapmadı falan denebillir ancak er yada geç sağlam projeler alanları dolduracak. Türkçe kısımda pek ilgide yok. Takibe aldık bakalım.
full member
Çeviri için tesekkürler bende imza kampanyas ve twitter kampanyasına katıldım asagı yukarı ödüller hangi tarihlerde dagıtıma baslar yanlıs anlamadıysam 6 hafta sürecek bir bounty gibi duruyor?
Mayısı kesin bulur mayıs ortasına doğru anca alınır hocam. Hesaplamalar zaten 10 gün sürüyor itirazlar düzeltmeler kesikler falan, ekibe gidiyor listeler, ekibinde keyfi olacak gönderecek falan kesin mayıs ortası
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Çeviri için tesekkürler bende imza kampanyas ve twitter kampanyasına katıldım asagı yukarı ödüller hangi tarihlerde dagıtıma baslar yanlıs anlamadıysam 6 hafta sürecek bir bounty gibi duruyor?
sr. member
Merit: 267
member
Activity: 378
Merit: 11
eline sağlık hocam da bu nasıl bir kanal 35bin kişi olmuş hangi ara bu kadar katılımcı oldu ben anlamadım bu projede bu kadar hype oluşturacak ne var ki
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Son zamanlarda her yer de karşımıza çıkmaya başlaması cezbedici hale getiriyor . Ekip oldukça sağlam . Beni heyecanlandıran bir proje . Mutlaka takibe alınmalı . Çeviri için teşekkür Aliyağız . Durmadan çalışıyorsun helal olsun .
full member
(www.steembd.com) değil steemdb olacak sanırım hocam Cheesy
Bounty konusunu komple kopyaladım sanırım o arkadaş yanlış yazmış, düzelttim uyarın için teşekkürler. Daha o kısıma gelemedim tercümede
Pages:
Jump to: