coınbase de btc tutan adam alamayacak ama coınbase alacak o bcc yı
yada poloda btc tutanlarda alamayacak ama polo alacak o bcclerı. nabacaklar o bcc ıle orası onemlı. dumparlarsa bcc biter. bellıde olmaz.
Tamam işte sorduğum şey o zaten. Mesela yanlışlıkla bir ERC20 token'ını sizin coinbase ETH adresinize yollasalar onun orda olduğunu bilirsiniz ama Coinbase dokunmaz da orda durur yani sanırım sonsuza kadar.
Yalnız BCC'de durum nedir? Bunu görmenin yolu da yok sanırım mesela Coinbase için bir kişi alamayacak olsa bile BCC'sinin yerinde durduğunu teyit edebilir mi şu anda?
Kafama takılan şey o.
coınbase yada polo gıbı borsalara gonderdıgın coınler senın degıldır. o yuzden wave dex dyoruz her yerde
yanı coınbase o bcc yı ısterse verır ıstemezse vermez. etık olarak vermesı gerekır orası ayrı mesele bıtrex ve cogu borsa verdı ama bazı ıpne borsalar vermeyıp el altından kendılerı satabılır. sonucta cuzdanların prıvate keylerı onlarda. sen ben goremeyız onu. yanı poloda sana verılen btc adresı buyuk ıhtımal polonun kendı sıstemınde yarattıgı bır adres. btc zıncırınde olmayan bır adres yanı. tam bılmıyorum orasını ama ben olsam oyle yapardım kacması kolay olur kımse bulamaz kolay kolay. senın oldugunu dusundugun polo hesabındakı btc nın prıvate keyı bıle yok yanı. sen polonun hesabına btc atıyorsun oda kendı sıstemınde btc varmıs gıbı gosterıyor sana. anlatabıldım umarım.
oha yalnız kraken e kandık sattık 0,2 yı gordu bıtrex te aq bole ısın
kraen 504 verıo bu arada :S
Yukarda anlattığın durumu zaten biliyorum ama işte esas sorum o değildi, eyvallah.
Çok fena hacim var 11 bin BTC'ye doğru gidiyor hacim. 500$'ı geçti Bittrex'te fiyat.
Circulating supply nasıl eşitlenmiş diye sordun cevapladık gereksiz bir konuşma falan yaptığım yok gerizekalı mısın sen?
Blok zincir aynı şekilde geçti borsadaki kullanıcıların almaması bir şey değiştirmiyor borsa sahipleri isterse kullanır!
Bunu anlayacak kapasite yoksa eğer en basit blockchain ne demek onu bile bilmiyorsun demektir.
Tamam dostum geri zekalıyız biz. Çok şükür millete public şekilde hakaret edecek kadar alçalmadık ama.
AztecGoldHero ile olan konuşmama bakarsan benim ne sormak istediğim gayet açık. Teknik olarak Coinbase gibi yerlerin bunu alıp kullanabileceğini ben de biliyorum. Mesele bunun takip edilip edilemeyeceği. Örnek Coinbase ETH adresine ERC20 token yollatırsan o orda sürekli durur. Harcandığına şahit olmadım, söyleyeni de duymadım.
Ama sen blockchain uzmanı olarak bilmiş yorumlarınla hakaretine devam edebilirsin. Biz geri zekalıyız çünkü dediğin gibi istediğin kadar söv, serbest.