Pages:
Author

Topic: [ANN][Bounty] 👑 MTV 👑-Multiversum-4. Nesil İlişkisel Blockchain [ICO 20m$] - page 2. (Read 575 times)

full member
Activity: 461
Merit: 112
ICO'nun başlamasına 5 gün kaldı, ICO 1 Mayısta yapılacak. Pre-ICO'da 6 milyon dolar toplandı.

Ayrıca Multiversum London Expo'ya katıldı. Görüntülere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/MultiversumBlockchain/videos/440336246416686/

https://www.facebook.com/MultiversumBlockchain/videos/439772563139721/

https://www.facebook.com/MultiversumBlockchain/videos/439852356465075/
full member
Resmi sayfadaki ve bu sayfadaki resimlerden görülebileceği gibi normalde ICO bugün yani 16 nisanda başlayacaktı fakat tarihi değişti resmi sitesinden de takip edebileceğiniz gibi 15 gün sonra başlayacak ancak bu şu an yatırım yapamayacağınız anlamına gelmiyor. TokenDesk' i kullanarak eylül ayı boyunca %35lik bonus ile beraber yatırım yapabilabilir.
1 $ = 1 MTV + 35% Bonus https://www.tokendesk.io/ico/multiversum/

Ayrıntılı bilgi için:

https://medium.com/multiversumbc/multiversum-is-now-accepting-credit-cards-donations-from-all-over-the-world-f8259a3434a1
full member
Multiversum Pre-ICO'da 6.2 milyon dolar topladı ve pre-ICO sonuçlandı. ICO 16 nisanda başlacaktır. Herkese bol kazançlar
full member
Soft cap kesin olarak geçilmiştir. Şu ana kadar 5.5 milyon dolar para toplandı, soft cap 5 milyon dolardı.
full member
Multiversum'un test uygulumasına resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

[/
full member
Bounty Sayfası çevrilmiştir ve 2. posttadır.
full member
Güzel icolar çeviriyorsunuz ve lokal başlıkları güzel ve sabırlı yönetiyorsunuz elinize sağlık bounty başlığını da çevirdiğiniz de girip bakıcam eğer ilgimi çekiyorsa imzasını alıcam. Beklemedeyim multichainler bu aralar çok revaşta imzasına girmeyi düşünüyorum. Gerçi şimdi baktım hazirana kadar imza mı olur ya  Grin

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Smiley Başlangıçta yaptığım çevirilerin çoğu soft capi geçmeyince ve bir ekip parayı alıp kaçınca (Uahpay) sorumluluğum olmamasına rağmen sorumluluk hissettim. Mağdur olanlar haliyle bilgi almak için size soruyor. Ben de artık ayda bir çeviri yapıyorum ama kaliteli olduğunu düşündüğüm projeleri çeviriyorum.

Bounty konusuna talep olduğunu bilmiyordum o yüzden erteliyordum Smiley . İmza kampanyaları cumartesiden cumartesine sayılıyor, haftalar pazar başlıyor o yüzden bounty sayfası yarın akşama kadar yayınlanmış olur, inceler kararınızı verirsiniz. 3 ay imza çok uzun bir zaman, o süre zarfında daha iyi fırsatları kaçırma riski var.

Bol kazançlar dilerim
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Güzel icolar çeviriyorsunuz ve lokal başlıkları güzel ve sabırlı yönetiyorsunuz elinize sağlık bounty başlığını da çevirdiğiniz de girip bakıcam eğer ilgimi çekiyorsa imzasını alıcam. Beklemedeyim multichainler bu aralar çok revaşta imzasına girmeyi düşünüyorum. Gerçi şimdi baktım hazirana kadar imza mı olur ya  Grin
full member
Multiversum yeni bir tanıtım videosu yayınlamış.

Videonun linki: https://vimeo.com/260979262/0f84c54c09
hero member
Activity: 868
Merit: 500
1 ether karsiliginda 850 coin veriyorlar ustelik bonusu da var ayrica. soruyorum coin fiyati nedir diye 1 dolar diyorlar. ben mi matematik bilmiyorum bunlar mi ? sattigin fiyat neyse onu soyle yani. tanesi 1 dolar diyosun ama daha ucuza satiyosun.

O olay bana da değişik geldi sebebi sabit ethereum kuru kullanmaları. Proje başladığında Ethereum 850 dolardı o şekilde devam ediyorlar. Aslında daha ucuzu satıyorlar niye böyle bir politika güdüyorlar anlamış değilim. Böyle bir politika güdüyorlarsa fiyatı dolar üzerinden değil ethereum üzerinden söylemek daha doğru olur.

Bu piyasaya göre 1 dolarda kalması imkansız gibi .Tabii önemli olan 10 ETH atıp mesela %50 kar ile 15 ETH almak .
full member
1 ether karsiliginda 850 coin veriyorlar ustelik bonusu da var ayrica. soruyorum coin fiyati nedir diye 1 dolar diyorlar. ben mi matematik bilmiyorum bunlar mi ? sattigin fiyat neyse onu soyle yani. tanesi 1 dolar diyosun ama daha ucuza satiyosun.

O olay bana da değişik geldi sebebi sabit ethereum kuru kullanmaları. Proje başladığında Ethereum 850 dolardı o şekilde devam ediyorlar. Aslında daha ucuzu satıyorlar niye böyle bir politika güdüyorlar anlamış değilim. Böyle bir politika güdüyorlarsa fiyatı dolar üzerinden değil ethereum üzerinden söylemek daha doğru olur.
full member
Activity: 364
Merit: 100
full member

Multiversum yeni bir tanıtım videosu yayınlamış, burdan izleyebilirsiniz

Multiversum 5 milyon dolar olan soft cap e ulaşmış durumda. Site bakımda olduğu için şu anlık yatırım miktarı görüntülenemiyor.
full member
Çok hızlı para toplayamamış olsa da her gün üzerine 100 bin 200 bin dolar koyarak ilerliyor. Toplanan yatırım miktarı 4 milyon doları aştı. Pre-ICO'nun bitmesine 12 gün, ICO'nun bitmesine 3 aya yakın zaman var.

Bol kazançlar.

Edit: Multiversum yöneticisi cryptocoin.news adlı siteye konuk olmuş, yaklaşık 15 dakikalık bir röportaj gerçekleştirmişler. Buradan izleyebilirsiniz
https://cryptocoin.news/videos/ico-interviews-multiversum-bringing-the-fourth-generation-of-blockchain-8297/
full member
Açıkçası bana da 4 nesil ifadesinin kullanılması iddialı bir laf olarak geliyor ve bu lafın altının doldurulması biraz zor. Ancak whitepaperda açıkladıklandığı üzere 1. 2. 3. 4. nesil ne kısaca belirteyim.

Bitcoin, klonları ve forkları birinci nesil. Bu coinlerde Proof of Work kullanılıyor.
Ethereum, Neo, waves gibi coinler akıllı sözleşmelerle token oluşturmaya olanak sağlayarak 2. nesili oluşturuyor.
Ölçeklenebilirlik, hız ve enerji tüketimi sorunlarını çözmek için Proof of Stake doğrulama algoritmasını kullanan coinler 3. Nesil.
Paralel zincirlerin birlikte çalışması ve bu sayede 0.2 saniye gibi yüksek hızda transactiona sahip olması, iş hayatına uygulanabilir olması ve Proof of Integrity kullanılması gibi özellikleri sayesinde Multiversum ve benzerleri 4. nesil oluyor.

Benzer iddialarda bulunan güçlü rakipleri var hangileri başarılı olacak bekleyip göreceğiz. Herkese bol kazançlar.

Bende şu nesil ifadesinden nefret ediyorum gerçekten insanları kandırmaktan başka bir şey değil ayrıca nesil kavramını detaylı anlattığınız için teşekkür ederim açıkçası ben bir tercüman olarak whitepaperin içerisinden bahsedilen nesil kavramını okuyupta insanlara anlatmazdım. Tebrikler.

Tebrik ettiğiniz için teşekkür ederim ama yaptığım çok bir şey değil whitepaperı zaten türkçeye çevirmiştim kendi yazdıklarımdan alıp kısaca yazdım insan çevirirken ister istemez konuya hakim oluyor zaten.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Açıkçası bana da 4 nesil ifadesinin kullanılması iddialı bir laf olarak geliyor ve bu lafın altının doldurulması biraz zor. Ancak whitepaperda açıkladıklandığı üzere 1. 2. 3. 4. nesil ne kısaca belirteyim.

Bitcoin, klonları ve forkları birinci nesil. Bu coinlerde Proof of Work kullanılıyor.
Ethereum, Neo, waves gibi coinler akıllı sözleşmelerle token oluşturmaya olanak sağlayarak 2. nesili oluşturuyor.
Ölçeklenebilirlik, hız ve enerji tüketimi sorunlarını çözmek için Proof of Stake doğrulama algoritmasını kullanan coinler 3. Nesil.
Paralel zincirlerin birlikte çalışması ve bu sayede 0.2 saniye gibi yüksek hızda transactiona sahip olması, iş hayatına uygulanabilir olması ve Proof of Integrity kullanılması gibi özellikleri sayesinde Multiversum ve benzerleri 4. nesil oluyor.

Benzer iddialarda bulunan güçlü rakipleri var hangileri başarılı olacak bekleyip göreceğiz. Herkese bol kazançlar.

Bende şu nesil ifadesinden nefret ediyorum gerçekten insanları kandırmaktan başka bir şey değil ayrıca nesil kavramını detaylı anlattığınız için teşekkür ederim açıkçası ben bir tercüman olarak whitepaperin içerisinden bahsedilen nesil kavramını okuyupta insanlara anlatmazdım. Tebrikler.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Hey yavrum hey daha 1.nesilin tam anlamıyla tadını almadan 2.3.4. nesi blockchainler türedi gittiler.yanlış hatırlamıyorsam blockchain 4.0 olarak çıkan beş yada altıncı proje bu oldu.nitekim diğerleri yatırımcısına kazandırdı ve icoyu başarılı geçirdiler ama multiversium yatırım konsuunda pek başarılı gibi görünmüyor.yinede bu icoya girenlere kazandırmayacağı anlamına gelmiyor tabi.izlemekte fayda var.teşekürler çeviri için
full member
Eidoo ile ilgisini söylediğin için şöyle bir gelip bakayım dedim ama websitelerinde birde ne göreyim 4th blockchain generation.. Bana göre versiyon 1 kriptoparalardan çıkmadık ama bu sayı önce 2 sonra 3 şimdi de 4 olmuş, projenin sağında solunda böyle bir ibare görünce koşarak uzaklaşıyorum.

sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Eidoo ile ilgisini söylediğin için şöyle bir gelip bakayım dedim ama websitelerinde birde ne göreyim 4th blockchain generation.. Bana göre versiyon 1 kriptoparalardan çıkmadık ama bu sayı önce 2 sonra 3 şimdi de 4 olmuş, projenin sağında solunda böyle bir ibare görünce koşarak uzaklaşıyorum.
full member

Ekip 500 MTV ve artı 100-1000+ MTV karşılığında tester arıyor.

İlgilenenler başvurularını, CV'lerini ve/veya Linkedin profillerini [email protected] ya mail atabilir.
Ayrıntılı bilgi için: https://bitcointalksearch.org/topic/m.32105853

1 mtv ICO'da 1 dolardan satılıyor.

Projenin rakibi çok hatta şuanda bitanesi devam ediyor ve icosunada katılım yaptım yggdrash.bu nedense pek dikkat çekmemiş yatırım olarakta düşük kalmış miktar.imza için bakayım dedim onada local postlar sayılmıyor diye katılmaktan vazgeçtim.yinede takipteyim biraz daha arştırayım iş yapacağını düşünürsem bunada katılabilirim bi miktar

İmza kampanyasında haftalık 10 postun 5'i local post olabiliyor. İngilizceniz kötü değilse haftada 5 ingilizce post zor değil.
Pages:
Jump to: