Pages:
Author

Topic: [ANN+BOUNTY] [TOKEN] LOOMIA - Akıllı Tekstil Teknolojisi.ICO 11 Aralik 2017 - page 2. (Read 913 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242

2018, Blok Zincirleri İçin Büyük Bir Yıl Olacak
full member
full member

Chipler hazırlanıyor
full member
full member

projenin kıyafetlerinin yapıldığı yerden resım
full member
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu proje ne oldu arkadaşlar sessiz kalmış bu konu epeyce, 2 gün sonra ico başlayacak ben merakla beklıyorum gelişmeleri, bu ceo olan bayan bırşeyler yakalayabılır gıbı gelıyor balına olarak yanı
full member

LOOMIA ortaklarından olan Shawn Wilkinson Token zirvesinde konuşma yaparken
sr. member
Yok tutmayacak bu proje aha yazıyorum buraya bır kaç yerde reklamlarını gordum ama yeterlı olmayacak buyuk yatırımcı cekemezlerse patlar bu
full member
O tokenler kendi içinde bır ekosistem yaratacak sız bılgılerınızı dijtal ortama aktardıgınızda bu bılgılerı szden satın almak isteyen firmalar veya db oluştururan teknoloji/reklam fırmaları tokenler karşılıgında sizden bilgilerinizi satın alacaklar
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
proje güzele benziyor ama projede tokenlerin ne amaçla kullanılacağını anlayamadım. yani token tutanlara ne gibi bir fayda sağlayacak.
sr. member
Yanı toplanan verılerde yazıyor işte mekan falan dıyor adamlar girdiğin çıktıgın dukkanı takip edecekte bunu neden elbisene sokuşturuyor yap o zaman kol dügmesi biçiminde daha ufak tefek bişi olsun ama ben kullanmam boyle birşey

kol düğmesi orjinal bir durum Cheesy gerçi teknoloji küçüldükçe pahalı bir durum alıyor ama uzun vadede düşünülebilir . bence bu fikrini sağla burda ve tavsiye olarak ver hakkı sende aklıcak şekilde Cheesy bakarsın bu fikirden bounty falan gelir

Yokk be kardeşim ajanmıyız biz, bana elbise içine konması saçma geliyor tamam bır proje yapabılırsın de neden elbiseye koyacaksın mobıl uygulama yap gps den zaten tespit eder veya google harita ile, bana saçma gelen yer burası
full member
başta banada saçma geldı ama ne kadar paraya satılır bu durum, bırde bu aletlerden bızım ulkede olmayacagı kesın bunun mobıl surumunu neden yapmazlar ki
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Yanı toplanan verılerde yazıyor işte mekan falan dıyor adamlar girdiğin çıktıgın dukkanı takip edecekte bunu neden elbisene sokuşturuyor yap o zaman kol dügmesi biçiminde daha ufak tefek bişi olsun ama ben kullanmam boyle birşey

kol düğmesi orjinal bir durum Cheesy gerçi teknoloji küçüldükçe pahalı bir durum alıyor ama uzun vadede düşünülebilir . bence bu fikrini sağla burda ve tavsiye olarak ver hakkı sende aklıcak şekilde Cheesy bakarsın bu fikirden bounty falan gelir
sr. member
Activity: 322
ezgi uçarla bir görüşmek lazım hazır içerisinde türk var ken projeyi değerlendirmek lazım
fikirde azlında özgün kendi kimlik verilerini kendin pazarlamak iyi fikir mail adresimizi telefon numaralarımızı satıyorlar biz kendi miz yaparız daha iyi
Evet asıl amaç o kendi verilinizi satmak, yukarıda ki durum zaten bunu belirtiyor arkadaşlar biraz yanlış anladı herhalde. Gezip tozdugunuz girdiğiniz magazaları falan satmanın size bir zararı olmaz
sr. member
Activity: 434
ezgi uçarla bir görüşmek lazım hazır içerisinde türk var ken projeyi değerlendirmek lazım
fikirde azlında özgün kendi kimlik verilerini kendin pazarlamak iyi fikir mail adresimizi telefon numaralarımızı satıyorlar biz kendi miz yaparız daha iyi
sr. member
member
Activity: 168
Merit: 10
Degişik bir proje bu toplanan verileri ne yapacaklar ki insanların gezdikleri yerleri takip ederek birşeymi amaçlıyorlar buna sıcak bakan çok olmaz
sr. member
sr. member
bountyye baktımda twitterı öldürmüş, %5 ne ya, direkt şevkim kırıldı
Genellikle bu şekilde yapıyorlar, raporlama olmasıda cabası o yuzden sosyal medya katılım çok olmuyor
Pages:
Jump to: