Pages:
Author

Topic: Anne Baba ve Evlat katilleri - page 2. (Read 166 times)

full member
Activity: 854
Merit: 113
July 22, 2021, 04:43:41 AM
Böyle insanlar çeşitli nedenlerle bu noktaya gelebiliyor. Bazısı oluyor ki doğuştan psikolojik bir hastalığa sahip olabiliyor ve ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bazısı da bir sebepten ötürü psikolojik olarak çöküntüye uğruyor ve sağa sola saldırmaya başlıyor.

Böyle haberleri gördükçe bütün tadım kaçıyor benim de. Bir insanın ailesinden birisinin böyle bir şeye kalkışması ne kadar acı bir şey. Daha duymadığımız kim bilir neler oluyor.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
July 22, 2021, 04:38:37 AM
Her doğan canlı bedenen veya zihnen sağlıklı doğmak zorunda değil  çoğu kişiye sağlık sorunu dediğimizde aklına psikolojik problemler gelmez rahatsız olsa bile tedavi olmak istemez. Bu şahsında belki gizli bir sağlık problemi vardı.

Ağaç yaşken eğilir derlerya belki aileden biri o kişiyi o noktaya getirdi. O kadar çok ihtimal herşey olabilir. Ne hikayeler gördük görüyoruz veya okuyoruz değilmi?

Eskiden internet olmadığı ve teknoloji gelişmediği için katil evlatları pek duymuyorduk.
Allah herkeze sağlıklı bir evlat yetiştirmeyide nasip etsin.
full member
Activity: 182
Merit: 140
July 22, 2021, 04:06:46 AM
Az önce bir haber okudum. Bir genç annesini boğarak öldürmüş. İçimden birkaç şey geçirdim. Bunlardan biri neden öldürmüş olacağı. Mesela namus meselesi için öldürmüş olabilir diye düşündüm ama kadın yaşlıydı. Yani namus meselesi olamaz.  Miras için öldürmüş olabilir diye düşündüm sonra. Tam bunu düşünürken "neden miras bırakanı öldüren mirastan mahrum kalmıyor" diye aklıma geldi. Hani şöyle bir kanun olsa: "kendisine Miras bırakanı veya kendisiyle ortak miras paylaşanı öldüren mirasran mahrum kalır" ne güzel olurdu dedim içimden. Biraz araştırdım ve kendisine miras bırakan mirastan mahrum kalır diye bir kanun var ama ortakçısını öldürünce mahrum kalma yok. Bence bu da olmalı. Miras için kardeşini öldüren çok çünkü. Bunları konuşmak bile acı ama malesef Allah insan yaratıyor kullar şeytanlaşıyor.

Bir insan evladına, annesine babasına nasıl kıyar. Bugün hem 20 yaşındaki kızını öldüren baba, hem de annesini öldüren evlat görünce psikolojim darmadağın oldu.

Allah herkese hayırlı evlat versin
Pages:
Jump to: