Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 82. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 253
March 22, 2017, 11:40:26 AM
matcpoll imzasına katılabilirmiyim. juniorum Huh
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
March 22, 2017, 11:24:32 AM
O değilde ben facebook ve Twitter kampanyalarında yokum o nasıl oldu anlamadım üstümü çizmişler durmadan retweet veya beğeni falanmı yapmak gerekiyor anlamadımki?

tabi ki beğnip retwet yapmadan niye adam sana para versin ki Cheesy

Retweet ve beğeni yapıyordum zaten ama baktım boşa kürek çekiyorum bıraktım. Yani yaptığım halde yinede silmişti ben ondan bahsediyorum başka birisinin başına geldimi acaba diye.
matchpoolda retweet veya beğeniye gerek yok takip etmek stake almak için yeterli takip için haftalık 1 stake veriyor olması lazım ve en az 50 takipçili hesap istiyor.
ben arada retweet yapıyorum.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
March 22, 2017, 10:16:14 AM
Selam,

ICO'dan yaklaşık 1 hafta önce bitcoinsuisse sitesinden Erken GUP satışları başlamıştı.

http://www.bitcoinsuisse.ch/matchpool-ico/

ICO'da Toplam 60milyon GUP satılacak ve bu GUP'ların %25'ini yani 15milyon GUP'u bitcoinsuisse satmak için ayırttı.

Sitesinde görünen bilgiye göre, ellerindeki toplam GUP'ların %23'ünü satmışlar.. Bence iyi bir başlangıç...
hero member
Activity: 518
Merit: 500
March 22, 2017, 09:32:16 AM
allaha allaha normalde sorun olmaz ama  kampanyalarda böyle sorunlar oluyor çözemekte zor
ama inglizcen iyise slacktan msj atarsan düzeltirler şansını dene istersen
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
March 22, 2017, 08:30:52 AM
O değilde ben facebook ve Twitter kampanyalarında yokum o nasıl oldu anlamadım üstümü çizmişler durmadan retweet veya beğeni falanmı yapmak gerekiyor anlamadımki?

Retweet ve beğeni yapıyordum zaten ama baktım boşa kürek çekiyorum bıraktım. Yani yaptığım halde yinede silmişti ben ondan bahsediyorum başka birisinin başına geldimi acaba diye.
matchpoolda retweet veya beğeniye gerek yok takip etmek stake almak için yeterli takip için haftalık 1 stake veriyor olması lazım ve en az 50 takipçili hesap istiyor.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
March 22, 2017, 07:54:35 AM

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
March 22, 2017, 07:40:53 AM

hero member
Activity: 882
Merit: 507
March 22, 2017, 06:50:11 AM
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
March 22, 2017, 05:07:30 AM
Fazla bişey gelmeyecek member olarak ama merak ediyorum, tinderın bir yöneticisi de katılmış ekibe, işler büyüyor Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
March 22, 2017, 03:35:32 AM
Katıldık bakalımm gup gup guplatsın bizide Grin
sr. member
Activity: 434
March 22, 2017, 01:05:13 AM
gup gup coin geliyor Cheesy
burdan birini bulayım bari de evlilik programlarında düğün beleş belki bunlada yaparlar öyle bi kampanya Cheesy
ilk evlenen çiftin düğünü machpool ekidinden diye Grin
hero member
March 21, 2017, 08:30:12 PM

ICO'ya 3 GÜN
hero member
March 21, 2017, 12:24:45 PM
1eth mi Smiley Ya Sr. Member'sın okadar az olur mu? 5eth'den aşağısı kurtarmaz. 2aydır imzadayız...

5 verirmi cidden sr member için  Grin umarım herkesi tatmin edicek bir şeyler gelir...

5 ETH verse Legendaryler için güzel olur. Şimdiki kurdan yaklaşık 0.20 BTC eder. Sr. Memberlara çok vermez.
Timeda çok daha az almıştık, gerçi onu bile hala alamadık dağıtım bekliyoruz.
matchpoolda iyi alacağız bence, bakalım 5mil $ hedeflerine ulaşırlarsa,herkes için karlı bir ico süreci geçmiş olacak.
timelar 25martta dağıtımı..
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
March 21, 2017, 10:31:43 AM
member olarak bana fazla gelmez. matchpool iyi proje
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
March 21, 2017, 10:28:58 AM
1eth mi Smiley Ya Sr. Member'sın okadar az olur mu? 5eth'den aşağısı kurtarmaz. 2aydır imzadayız...

5 verirmi cidden sr member için  Grin umarım herkesi tatmin edicek bir şeyler gelir...

5 ETH verse Legendaryler için güzel olur. Şimdiki kurdan yaklaşık 0.20 BTC eder. Sr. Memberlara çok vermez.
Timeda çok daha az almıştık, gerçi onu bile hala alamadık dağıtım bekliyoruz.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
March 21, 2017, 07:18:44 AM
Aşağıdaki diyaloğu paylaşmak istiyorum, yorumlarınız varsa alalım arkadaşlar  Smiley

Stack başına kaç ETH alabileceğimizi hesaplayabilen arkadaş var mı excell dökümalarına bakarak?

A few days left before the beginning, I would like to know what will be the ratio ETH to GUP

Hey Miayama, this is something we are working on right now.

I can say with certain level of confidence that since the max cap is 5 Million $, and there are 60 Million GUPs to be allocated, than 1 GUP will be approximately 0.083$, meaning 1 ETH can get you around 530 GUPs...this is just plain math according to the prices at the moment and can be changed! also this calculation is not taking in consideration the different bonuses...Just to give you a direction.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
March 21, 2017, 07:14:16 AM
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim daha doğrusu bitcoin piyasasında yeniyim anladığım kadarıyla ico kickstarter gibi bir şey burda süreç nasıl oluyor ico ne kadar sürüyor icoya çıktığında yatırım yapmamızın bize ne gibi artıları olur ico bittikten sonraki süreç nasıl oluyor açıklarsanız sevinirim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
March 21, 2017, 06:53:07 AM
işin yoksa 2 ay da ico bitişini bekle, baya uzun oldu bu.
Bu Time nasıl dayandınız siz?

Benim imza 6 haftalik, 4 haftasi daha var onumuzde. Toplamda 2.5 ay kalmis olacagim mesela. Zaten en basindan giren varsa onlar toplamda 14 hafta yani 3.5 ay kalmis olacak. Baya uzun bir sure aslinda cidden. Umarim kayda deger bir seyler verilir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
March 21, 2017, 05:33:59 AM
işin yoksa 2 ay da ico bitişini bekle, baya uzun oldu bu.
Bu Time nasıl dayandınız siz?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
March 21, 2017, 05:04:46 AM
hocam ben bir de şu an farkettim... 10u geçmemiştir sanırım benimki. Boşuna mı tuttuk o kadar imzayı? Sad
değil daha 1ay var doldurursun, 20-25nisan ico sonuna kadar 50yi  tamamlarsan tamam

ha ben ico baslayana kadar zannediyordum.. Cheesy çok teşekkürler hocam bilgi için.
neredeyse 2ay matchpool imzası taşıyacağım. sigara parasını çıkarsa hiç olmadı
edglesste hata yaptım

Zaten İco başlamasına 5 gün kaldı o zamana kadar'da Sr member olsan sigara parasından daha fazla gelir diye düşünüyorum. Ayrıca prosedürler falan coin markete çıkması derken herhalde üyelere dağıtılması bir 5 günde öyle geçer herhalde. Cheesy
Pages:
Jump to: