Düzgün başka proje yok bence şu sıralar... Imzasına girilebilecek tek proje.
ha düzgün proje olarak yenilerden, birde Qtum var. Ama onun imzası hem zor hem de ödemeyi btc ile yapıyormuş. Kendi coiniyle yapsa o da iyi olabilirdi.
ICO başlamadan 1ay önceden imzasına girmiş olduk. Ya iconomi'de aldığımız gibi çok yüksek geri dönüş alacağız,yada hüsran. bu bir risk tabi...
icn'de 10milyon$ toplanmıştı, coin adet fiyatı 10cent olmuştu. iyi almıştık. Ben gup'uda icn ye benzettim birazda. aynı şekilde bounty ile 2milyon coininden dağıtıyorlar.
gup'ta, icn'deki gibi 10milyon$ falan toplanacağını zandetmiyorum. 5te 1i toplansa, çok güzel para olur. 2milyon$ (beş para etmez arkta bile 1milyon$ toplanmıştı) 2milyon toplanırsa coin adet fiyatı 2cent gibi bir rakam olur, borsaya girdiğinde 3-4cente okuturuz. iyi para... (icn'de fullmember 1ay tuttuğum imzadan 5000icn gelmişti, gup'ta da buna yakın bişey gelse yeter.)
Umarım kazançlı olur
yanlız şöyle birşey de var. 60milyon coin satacaklar ico'sunda. geri kalanını yukarıda gördüğünüz gibi ya kendilerine, ya da tanıtım amaçlı dağıtmak üere ellerinde tutacaklarmış. bu olumsuz bir durum. ICO katılımcılarına sadece %60'ını paylaştıracaklar. bir ico'da %20 ekibe coin ayrıldığını görmemiştim. %10-15 arası oluyordu enfazla, burada biraz abartılmış.. bu durum pek iyi değil.