bu projede dent gibi birşeymi ben tam anlamadım mobil veri satın almak ile alakalı birşeymi nedir biri biraz açıklarmı
presale de harika bir para toplanmış bızım daha yenı haberimiz oluyor.
Tam DENT gibi değil, uygulamada yapılan görevler karşılığı internet verisi verecek gibi düşünebilirsiniz. Reklam izlenecek mesela karşılığında GB kazanılacak gibi. Basitçe, tabi normalde daha detaylıdır iş planları.
proje güzel ve presale de 6,5M usd topladı belirtirseniz iyi olur. daha önce twitterina katılmıştım ordan da takip edilebilir gelişmeler, sağolun çeviri için
Ben bir süredir izliyorum projeyi ama rakam teyit etmediğimden vermek istememiştim. Çünkü sorduğum resmi kanallardan cevap verilmedi. Dün de twitter'dan yayınlamışlar, şu anda gördüm.
https://twitter.com/airtoken/status/902187701910339584proje güzel ve ekip çok iyi çoğu eski google çalışanı , paramın çoğuyla loopring e girdiğim için buna giremedim ico da başarıya ulaşacağıa inanıyorum. manager de sylon muş heralde local post yasak yoksa bizim bölümde imzasına giren çok olurdu bende dahil olmak üzere
Aynen ekip baya sağlam. Projeyi beğenen olur, beğenmeyen olur ama şu ekibe laf söylemek bizlerin harcı değil bence.