Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] AirToken | Mobil Data Erişilebilirliği | ICO 5 Ekim - page 5. (Read 2818 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
Ben bu projenin başarılı olacağına inanıyorum önsatışta süper para topladılar zaten ICO dada başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca whitelist e kaydolan varsa onlar yarından itibaren önden katılabilecek icoya galiba. sitede whitelist için gerisayım başlamış durumda, bizim forumdan giren olmayacak sanırım pek tepki yok projeye karşı

Yakın zamanda girilebilecek ve karlı olabilecek bir proje olduğu kanısındayım. Whitelist i kaçırdım ama yarından itibaren sonuçlarını görmek için can atıyorum... 19 unda da bir şansızlık olmazsa icosuna gireceğim.. Kısa zamanda hard cap a ulaşacaklardır bence.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Ben bu projenin başarılı olacağına inanıyorum önsatışta süper para topladılar zaten ICO dada başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca whitelist e kaydolan varsa onlar yarından itibaren önden katılabilecek icoya galiba. sitede whitelist için gerisayım başlamış durumda, bizim forumdan giren olmayacak sanırım pek tepki yok projeye karşı
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

14 Eylül 2017 AirToken whitelist için güncelleme mevcut arkadaşlar.

https://twitter.com/airtoken/status/906274690850836481

Youtube ve Reddit Soru-Cevap Etkinlikleri Olacak.

https://twitter.com/airtoken/status/907307760957698049

Ekip ilgili olanları mutlaka Telegram adresine bekliyor.

https://twitter.com/airtoken/status/907309760965251072
sr. member

Arkadaşlar, genel olarak pek bir güncellememiz bulunmuyor şimdilik.

İlgili arkadaşlar projenin kanallarına abone olabilirler, linkleri paylaşalım tekrardan.

Slack     |     Reddit     |     Blog     |     Telegram     |     Twitter     |     Email

AIRFOX         |         Harvard Launch Lab
sr. member
Bunun imza kampanyasını sylon yonetıyormuş şimdi o çogu başlıktakı mesajı saymıyor
katılımcı sayısına bakmadım ama girecek arkadaşlar var ingilizce konulara yazmanız gerekıyor haberınız olsun

Aynen öyle bir durum mevcut bu bounty'de de. Katılımcıların kuralları dikkatli okuması önemli en başında.

Hangi projeye bakacağımı şaşırdım.Her gün yeni bir proje geliyor.Okumaktan beynim sulandı Smiley

O kadar ciddi bir talep var ki çok çeşitli ICO'lar görüyoruz. Birkaç ay öncesinde böyle bir durum yoktu mesela son 2-3 aydır ciddi artık oldu.

Hangi projeye bakacağımı şaşırdım.Her gün yeni bir proje geliyor.Okumaktan beynim sulandı Smiley

Valla benim içinde aynı durum geçerli, o kadar çok proje varki hangisinin imzasına gireceğimi şaşırdım. Airtoken girsem sylon varmış şimdi bütün forum girer şimdi bountysine. Diğerlerine bakıyorum Ya şartlar iyi değil ya da kaçırmış oluyoruz bazı şeyleri. İyi proje yakalamak zor Smiley

Girin bir tanesine gitsin bence bu kadar kafaya takmayın. Okuyun gözünüze hoş gelen, ekibi iyi olanlardan birisini seçin gitsin bence.
full member
Activity: 286
Merit: 100

Valla benim içinde aynı durum geçerli, o kadar çok proje varki hangisinin imzasına gireceğimi şaşırdım. Airtoken girsem sylon varmış şimdi bütün forum girer şimdi bountysine. Diğerlerine bakıyorum Ya şartlar iyi değil ya da kaçırmış oluyoruz bazı şeyleri. İyi proje yakalamak zor Smiley
full member
Activity: 202
Merit: 100
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bunun imza kampanyasını sylon yonetıyormuş şimdi o çogu başlıktakı mesajı saymıyor
katılımcı sayısına bakmadım ama girecek arkadaşlar var ingilizce konulara yazmanız gerekıyor haberınız olsun
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Yakın gelecekte twitter kampanyasına katılmak için mavi tik olan hesap isteyecekler fenomen olmak gerekecek.Pre-Ico da yapılan satış miktarı gerçekten etkileyici icoya ben de bir miktar yatırım yapmayı planlıyorum.Çeviri için de çok teşekkür ederim bu arada. Smiley
sr. member
pre-ico'da bu rakamı toplamak her ekibin harcı değil bana kalırsa.

linkedinden inceledim ico ekibinin hiçbiri boş adamlardan oluşmuyor güzel iş çıkarabilirler bana kalırsa.

yatırım yapmayı düşüneceğim ilerleyen günlerdeç.

Yok ekip cidden düzgün, ben de inceledim biraz.

Twitter ödülü için 2000 takipci istiyor. Çok az kişi katılabilecek anlaşılan sosyal medya kampanyasına

Bu iyi bile bir tanesinde 10.000 takipçi isteniyordu yanılmıyorsam minimum olarak.

Twitter ödülü için 2000 takipci istiyor. Çok az kişi katılabilecek anlaşılan sosyal medya kampanyasına

haha  Smiley ne azı hocam liste dolmuş bile nerdeyse. projeyi gördüm daha önce bende katıldım sosyal medyaya ve presale ne ara oldu bitti anlamadım twitter da görene kadar. Acaba birim token fiyatı ne olacak konuda göremedim ve toplam coin miktarı ne kadar olacak ??

O sıra ben de kaçırdım yoğunluktan ama kapalı pre-sale olmuş da olabilir. Her zaman açık olmuyor çünkü bazen fonlardan falan toplu yatırım alıyorlar. OpenANX projesinde de böyle bir durum olmuştu.

EDİT: Şu anda pre-sale için baktım da minimum 30 bin dolar ile düzenlenmiş. BTC, ETH, fiat para ve banka havalesi kabul edilmiş. Açıkmış yani dışarıya da. Ama sona erdi tabi.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001

haha  Smiley ne azı hocam liste dolmuş bile nerdeyse. projeyi gördüm daha önce bende katıldım sosyal medyaya ve presale ne ara oldu bitti anlamadım twitter da görene kadar. Acaba birim token fiyatı ne olacak konuda göremedim ve toplam coin miktarı ne kadar olacak ??
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Locale gelmesini bekliyordum bende, sağlam para toplayacak proje daha önce sosyal medyasına katıldım,sylon eskiden daha katı kurallar koyardı sosyal medya için artık gevşemiş görünüyor, dolayısıyla bounty hunter lar pek bişey beklemesin bence
member
Activity: 83
Merit: 10
pre-ico'da bu rakamı toplamak her ekibin harcı değil bana kalırsa.

linkedinden inceledim ico ekibinin hiçbiri boş adamlardan oluşmuyor güzel iş çıkarabilirler bana kalırsa.

yatırım yapmayı düşüneceğim ilerleyen günlerdeç.
sr. member
bu projede dent gibi birşeymi ben tam anlamadım mobil veri satın almak ile alakalı birşeymi nedir biri biraz açıklarmı
presale de harika bir para toplanmış bızım daha yenı haberimiz oluyor.

Tam DENT gibi değil, uygulamada yapılan görevler karşılığı internet verisi verecek gibi düşünebilirsiniz. Reklam izlenecek mesela karşılığında GB kazanılacak gibi. Basitçe, tabi normalde daha detaylıdır iş planları.

proje güzel ve presale de 6,5M usd topladı belirtirseniz iyi olur. daha önce twitterina katılmıştım ordan da takip edilebilir gelişmeler, sağolun çeviri için

Ben bir süredir izliyorum projeyi ama rakam teyit etmediğimden vermek istememiştim. Çünkü sorduğum resmi kanallardan cevap verilmedi. Dün de twitter'dan yayınlamışlar, şu anda gördüm.

https://twitter.com/airtoken/status/902187701910339584

proje güzel ve ekip çok iyi çoğu eski google çalışanı , paramın çoğuyla loopring e girdiğim için buna giremedim ico da başarıya ulaşacağıa inanıyorum. manager de sylon muş heralde local post yasak yoksa bizim bölümde imzasına giren çok olurdu bende dahil olmak üzere

Aynen ekip baya sağlam. Projeyi beğenen olur, beğenmeyen olur ama şu ekibe laf söylemek bizlerin harcı değil bence.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
proje güzel ve ekip çok iyi çoğu eski google çalışanı , paramın çoğuyla loopring e girdiğim için buna giremedim ico da başarıya ulaşacağıa inanıyorum. manager de sylon muş heralde local post yasak yoksa bizim bölümde imzasına giren çok olurdu bende dahil olmak üzere
full member
Activity: 490
Merit: 193
projeyi bende pek anlamadım ama ekip ve partnerler iyi duruyor daha önce globalde görüp bountysine katılmıştım, topladığı yatırıma bakılırsa ico da güzel bir miktar toplayabilir
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
bu projede dent gibi birşeymi ben tam anlamadım mobil veri satın almak ile alakalı birşeymi nedir biri biraz açıklarmı
presale de harika bir para toplanmış bızım daha yenı haberimiz oluyor.
full member
Activity: 322
Merit: 112
proje güzel ve presale de 6,5M usd topladı belirtirseniz iyi olur. daha önce twitterina katılmıştım ordan da takip edilebilir gelişmeler, sağolun çeviri için
Pages:
Jump to: