Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] BANKERA - Blockchain Çağının Bankası - page 2. (Read 2951 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Zamanında humaniq içinde scam dedikodusu yaydılar hatta adreslerine gittik öyle bir firma yok diyenler bile oldu forum da ama gel görkü bountyden bile 3-4 btc alanlar oldu
ben bıle o zamanlar member olmama ve 2 hafta kalmama ragmen 0.30 btc bounty almıştım,ayrıca mobil uygulamarı falan da gayet güzeldi yüz tanıması çalışıyordu
full member
Activity: 350
Merit: 100
Piyasada birçok başarılı proje varken scam iddiası ve riski olan bir projeye yatırım yapmak bence yanlış olur. Daha iyi araştırıp daha güvenilir projelere yatırım yapmanızı öneriyorum. Son dönemde coindash enigma catalyst gibi projelerde birçok insan mağduriyet yaşadı. Tekrar yaşanmaması için herkesin aşırı dikkatli olması gerekiyor.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Herkesin kendi kararıdır, riskine göre alır ya da almaz ama siz neden bu kadar ateşli bir şekilde savunuyorsunuz anlamadım. Scam çıkarsa zararınızı ben karşılarım diyemeyeceğinize göre çok da uzatmamak gerektiğini düşünüyorum.
full member
Activity: 226
 yalan kardesim yaaa... valla benim beklentim buyuk .. ben 5000 tane aldim yakasik 50 euro verdim
1 sene sonra tanesi 50 cent olsa gene 2500 euro alirim...
yarin monetha basliyor İCO satislarina .. nerden biliyorsunuz monethanin iki ay sonra iflas edmeyecegini .. adam paypala meydan okuyor ... paypal onlari rahat birakir mi
bir kac serefsiz para koparmak icin adamlari karaliyor baska birsey degil ... madem bu kadar dolandirici osaman niye  adamlar ellini kolunu sallaya sallaya disarda geziyor ... polis niye tuttuklamiyor
adamlarin forumuna girince adamlar it gibi kosuyor yardim edmek icin .. adamlarin ether sistemi cöktü resmen yogunluktan
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
valla dedigim gibi .. ben 5000 tane problemsiz bir sekil de aldim ..
forum da yeni olabilirim ama 7-8 senedır sanal paralari takip ediyorum
Tenx icin de scam dediler ben scam degil dedım kimse inanmadi .. zamaninda 1000 euro yatirdim .. tenx 2 ay icinde 50 cent den 4 euro ya cikti ... monaco scam dediler gene aldim zamaninda 1 euro simdi 20 euro
herseye scam diyosunuz ..benim anladigim kadar bunlar CEO ya birisi gelitor bende hacklenmis bitcoin forum hesaplari var almak istermisin diyor .. cevap alamayinca adamlari tehdit ediyor dönüs yapmasaniz hakkinizda c
scam dedikodulari yayacam diye ...Bankera calisanlari resim paylastilar

https://bitcointalksearch.org/topic/bankera-scam-project-by-vytautas-karaleviius-mantas-mockeviius-2126829

Sanırım bu konuda sizinle aynı fikirdeyim, dolandırıcılık yapılacaksa bile şimdiye kadar hangi projeler dolandırıcıydı o kadar emin olunan projeler bile milleti dolandırıp kaçtı ki.

O yüzden bu hayatta hiçbir şeyden emin olmamak gerekiyor. Yine de temkinli davranmak şart her ICO'da olduğu gibi.
full member
valla dedigim gibi .. ben 5000 tane problemsiz bir sekil de aldim ..
forum da yeni olabilirim ama 7-8 senedır sanal paralari takip ediyorum
Tenx icin de scam dediler ben scam degil dedım kimse inanmadi .. zamaninda 1000 euro yatirdim .. tenx 2 ay icinde 50 cent den 4 euro ya cikti ... monaco scam dediler gene aldim zamaninda 1 euro simdi 20 euro
herseye scam diyosunuz ..benim anladigim kadar bunlar CEO ya birisi gelitor bende hacklenmis bitcoin forum hesaplari var almak istermisin diyor .. cevap alamayinca adamlari tehdit ediyor dönüs yapmasaniz hakkinizda c
scam dedikodulari yayacam diye ...Bankera calisanlari resim paylastilar

https://bitcointalksearch.org/topic/bankera-scam-project-by-vytautas-karaleviius-mantas-mockeviius-2126829
full member
Activity: 202
Çok fazla kötü söylenti var.Bir miktar yatırım yapmayı düşünüyordum ama bekleyeceğim.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Kardesim bos bos konusuyorsunuz.. madem adamlar dolandirici osaman nasil sadece 18 saat icinde
İCO icin ayirdiklari coinlerin 60 % -65% sattilar .. herkez aptal birtek siz mi akilisiniz
zamaninda Civic icinde dolandirici diyen cikti ama nedense civic zamaninda 1 cent e almayanlar bugun pisman .. bugun civic 50 cent oldu

Siz yenisiniz. Bu piyasada milyon dolarlar toplandı saatler içinde, herkes tarafından bilinen scam projeler tarafından. Ne kadar topladığı scam olup olmadığını göstermez. Din gibidir bu. Çok kişi inanıyorsa doğrudur diye bir mantık kurulamaz.
full member
Almak isteyen arkadaslar... burda bir kac sozde bitcoin proffesorunun lafina inanmayin .. ben bugun spectrocoin den 5000 tane bankera coin aldim ..yaklasik 50 euro ödedim ...hic bir sorun yasamadim ama ödemelerizi bitcoin .. euro veya türk lirasi uzerinden yapin ... herkez etherium ile ödeyince adamlarin etherium sistemi coktü yogunluktan  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes  http://bankera.com .. buradan İCO satislarini takib edebilirsiniz.. adamlarin kendine ait communitleri var .. orda yogun sekilde sohbet de oluyor
full member
Kardesim bos bos konusuyorsunuz.. madem adamlar dolandirici osaman nasil sadece 18 saat icinde
İCO icin ayirdiklari coinlerin 60 % -65% sattilar .. herkez aptal birtek siz mi akilisiniz
zamaninda Civic icinde dolandirici diyen cikti ama nedense civic zamaninda 1 cent e almayanlar bugun pisman .. bugun civic 50 cent oldu
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
marketing yonunden nedense monethayı takip ediyorlarmış gibi geliyor bana reklam secimleriyle.

danışmanlardan Antanas Guoga/Avrupa Parlementosu Üyesi aka Tony G (tonybet) bu adamı pokerle az biraz ilgilenen herkes tanır.boyle bir projeye advisor olarak nasıl bi katkı yapacagını tam çözemedim. sırf bu adam var diye zaten bu projeye sıcak bakmıyorum. başka advisor olacak kişi mi bulamadılar? yoksa advisor listesi kabarık olsun diyemi sectiler gercekten anlamadım.

scam muhabbetlerinden once bunu yazmıştım.whitepaperını didik didik edip adamların tutarsızlıklarıyla ilgili yeni bilgiler geliyor.ingilteredeki posta adresi kiralanmış bir posta kutusundan ibaret.50 pound veren posta adresi alabiliyor bu da onlardan biri. rakamlarda da tutarsızlık var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Forumun bu yönü çok güzel bir çok bilğili araştırmacı arkadaş var önceden uyaranlar oluyor dikkatli olun diye
member
Activity: 123
Merit: 10
2018demi 2019dami ne banka kurup kredi verme vb islere girceklerini aciklamislar bu soyledikleri dunyada sadece 1 ülkede mümkün baska hicbir ülke banking icin lisans vermiyor k ve onlarinda sarti ilk olarak fiat üzerinden isleyen bir banka kurmalari direk whitepaperdan okadar bos vaat oldugu belliki konuyla ilgili yazmak icin asagi kaydirdim zaten scam diye yazilmis baya Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 242
Geçmiş olsun Allahtan kimse zarar görmedi sanırım zaten o kadar çok banka ve kart projesi çıkıyor ki takip edemiyoruz artık
resmen 6.aydan beri ico çılgınlıgı yaşanmakta,böyle scam projeler aralarda denk geliyor.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Projede Scam söylentileri olmakla birlikte bu bir söylenti de kalmış gibi gözüküyor. Resmi sitede Pre-ICO öncesi ayrılan coinlerin yarısından fazlası satılmış gözüküyor. Buda 1.5 milyardan fazla yapıyor sadece 1 milyar adet kaldı!
sr. member
Activity: 392
aslınada güzel proje olabiilir. ama çok fazla scam iddiası var. banker bilo aklıma geldi ilk. Cheesy
twitter mantıklı çünkü az kişi var. ama uğraştırıcı işte. walleti ayrı alıyorsun. image ve yazıyı paylaşıyorsun. ondan sonra cetvele yazyorlar daha. verecekleri de belli değil. belki başarılı olamayacaklar vermiyoruz diyecekler. Smiley

coininiz bol olsun.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Yeni konu açabilen, iki satır bir şeyler yazabilen herkes icocu olup çıkmış başımıza. Zeka seviyesine bak, beklentiye bak! Milletten para tokatlamak için seri moduna bağlamış şerefsizler çoğalıyor. Yukarıda yazmışlar zaten. Seri dolandırıcı diye.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Adamlar youtube reklamı falan vermişler iyi oldu erken ogrenildigi millet parasını kaptırmamış olacak
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
hem yukarıdaki topigi açan hemde konuda bahsedilen kişinin birbirinden bi farkı yok.ödeme alamayınca ben zaten genede gerçegi açıklıyacaktım diye kendini kurtarmaya çalışıyor.digerininde geçmişi bayaa olaylıymış.yatırım yapmayı düşünenlerin iyice araştırması lazım.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Scam Alert:

Bankera.com is a scam by serial scammer VytautasK.

Bankera.com is a scam by serial scammer VytautasK.

Check Here: https://bitcointalksearch.org/topic/bankera-scam-project-by-vytautas-karaleviius-mantas-mockeviius-2126829

İşte tamda bundan bahsediyordum. Resmen proje ben scamım diye bağırıyordu, neyseki kimse zarar görmedi.
Pages:
Jump to: