Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Enkidu : Merkezi Olmayan Küresel İş Birliği Platformu - page 2. (Read 343 times)

copper member
Activity: 476
Merit: 110
Enkidu ön satışları başarıyla sona erdi. Avalon Lab piyasadaki daralma sebebiyle ICO satışını 15 gün civarı gecikmeyle satışa sunma kararı aldı, satış tarihi ile ilgili net duyuru ilerleyen günlerde yapılacak.
copper member
Enkidu ön satışları yarın gece sona eriyor. Ön satışlar hardcapa yaklaştı, satışlarla ilgili net rakamlarla ilgili bilgilendirmeler önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak.
copper member

Enkidu bir Avalon Lab projesidir.
copper member
Enkidu ön satışta şuanda 3 milyon dolara yakın yatırım aldı. Ön satışlar devam ediyor.

Programın Resmi Bounty Program Linki: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-enkidu-decentralized-global-collaboration-platform-3037751
full member
Activity: 504
Merit: 120
Vayy Dogezer'in kopyasını yapmışlar Cheesy Dogezer zorlana zorlana softcap miktarını anca topladı. Bunların da öyle aham şaham bir yatırım alabileceğini sanmıyorum. Yalnız Dogezer'in ekibi reklam konusunda çok yetersizdi. Bunlar oraya buraya para saçıp biraz hype yaratırlarsa belki 5-10m dolar civarı bir yatırım alırlar. Daha fazlası zor.
copper member
Ön satış başlayalı çok kısa bir süre geçti. Ön satış 5 milyon dolar diye biliyorum ve çok uzun sürmez gibime geliyor. Telegram grubundan sorar öğreniriz. Ayrıca bu projede sürekli güncelleme yapmamın sebebi çok erken sürpriz bir hardcap yapabileceğinden dolayı. En azından yatırım yapılmasa da bounty programına katılabilir arkadaşlar.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
şuana kadar ne kadar toplanmış acaba!
copper member
Enkidu Pre-Sale başladı.

Ön satışa katılmak için https://enkidu.io/?utm_source=BTT&utm_medium=ANN&utm_campaign=enkiduico#problem adresini ziyaret edebilirsiniz.
copper member

Enkidu Ön Satışları 1 hafta ertelenmişti.  14 saat sonra projenin ön satışları başlıyor.

copper member

Enkidu Ön Satışları 1 hafta ertelenmişti. 3 gün sonra projenin ön satışları başlıyor.
newbie
Activity: 97
Merit: 0
Bunlar ön satışı 1 hafta kadar ertelediler neden bilmiyorum ama başarılı bir ICO süreci geçirceklerini düşünüyorum. Çeviri emeği için teşekkürler  Smiley
copper member
copper member

Bizi Takip Edin

!!! Önsatış 5th Mart'tan !!! itibaren başlıyor.

!!! Moderator!!!
Güncellenecek !!
Pages:
Jump to: