Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Mandarin - İnsanlar Tarafından Kontrol Edilen İlk Kripto Değişimi - page 2. (Read 1590 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor şu ana kadar 198775.77 USD toplandı : http://www.mandarin.top/
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
150 bini geçmiş aldıkları yatırım valla yine kimsenin ilgi göstermeyip sonrasında patlayacak ICO'lardan birine benziyor açıkçası Cheesy

Ben bir miktar yatırım yaptım. Görelim bakalım neler olacak
full member
Activity: 644
Merit: 100
saçma bir proje gibi geldi.

takipteyim bakalım
sr. member
Bende açılıyor site,bu proje için para toplamaz diye düşünüyordum ama 145.000 dolar toplamışlar bile, takip edelim bakalım icoya girmeyeceğim ama merak ettim sonucunu

Açılmasında sorun olmaz zaten. Ben sadece malwarebyte ın engellediğini söyledim. O zaman farkettim site uzantısının .top olduğunu Smiley
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Bende açılıyor site,bu proje için para toplamaz diye düşünüyordum ama 145.000 dolar toplamışlar bile, takip edelim bakalım icoya girmeyeceğim ama merak ettim sonucunu
sr. member
ICO başladı arkadaşlar katılmak isteyenler için link: http://www.mandarin.top/

2 günde 130.000 USD'ye yakın yatırım toplandı, ICO 29 Eylül'e kadar devam edecek

Ne durumda bir bakayım diye adrese tıkladım. Malwarebyte izin vermedi sayfanın açılmasına.  .top nasıl bir uzantı? Daha önce görmemiştim...
sr. member
ICO başladı arkadaşlar katılmak isteyenler için link: http://www.mandarin.top/

2 günde 130.000 USD'ye yakın yatırım toplandı, ICO 29 Eylül'e kadar devam edecek

full member
Activity: 202
Herşeyi üyeler belirleyip yapacak herhalde.Bunun neticesinde de pay dağıtacak borsa anladığım kadarıyla.

Üyeler,akıllı sözleşmeler ile oy kullanacak. http://www.blockchain.web.tr/coin-borsasinda-halk-devrimi-mandarin/
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Herşeyi üyeler belirleyip yapacak herhalde.Bunun neticesinde de pay dağıtacak borsa anladığım kadarıyla.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Arkadaşlar hangi merkezsiz borsa reel olarak güzel çalışıyor bir sürü borsa çıktı sorarım size hangisi ihtiyacımızı giderdi
en ünlüsü waves dex degilmi hani platform orta da götüm gibi,etherdelta deseniz içler acısı
bir tanesı çıkıp başarırsa helal olsun dicem orada işlem yapacagım

Doğru söylüyorsun ama bunlardan birinw şans vermek lazım ve biri illaki başaracak.
sr. member
Activity: 322
Arkadaşlar hangi merkezsiz borsa reel olarak güzel çalışıyor bir sürü borsa çıktı sorarım size hangisi ihtiyacımızı giderdi
en ünlüsü waves dex degilmi hani platform orta da götüm gibi,etherdelta deseniz içler acısı
bir tanesı çıkıp başarırsa helal olsun dicem orada işlem yapacagım
sr. member
BNN neredeyse x6 yaptı. Çinliler çıldırmış durumda bu tip borsalara deli para akıtıyorlar. Belli bir zaman komisyon alınmaması da hatrı sayılır miktarda müşteri çekiyor. Kullanım alanı proje bana BNN'den daha güzel geldi token sayısı da az denemekten zarar gelmez. Çin merkezli icoların nasıl yatırım aldığını herkes biliyor iyice araştırmak lazım başlamasına az bir süre kala.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Aynen öyle piyasada bununla ilgili baya proje var ve yolda olanlarda var loopring ve kyberk network gibi projeler varken iş yapar mı kestirmek zor, tek sevdiğim yanı coin sayısı oldu nedense çok fazla olan coinlere karşı antipatim var
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bir sürü merkezsiz borsa icosu varken, bu proje ne kadar güven kazanır ve ne kadar yatırım toplar bilemem. Bir yatırım yapılacaksa bu konuda insanlar Waves' e, Coindash veya en kötü NVO' ya yaptılar zaten.
sr. member
Çok pahalı değilmi? 1 ETH = 10 Mandarin

alacağı yatırıma göre belirlenecek fiyat, bahsettiğiniz tutar ico hardcape ulaşırsa geçerli olacak.

Medir yani simdi ceviriden ben hic birsey anlamadim bu dami borsa kuruyormus dusuk komisyonlu.Ne yapmaya calisiyorlar arkadaslar.

merkezsiz borsa olacak hocam karpayı dağıtacak size ve ilk etapta işlemlerden komisyon alınmayacak, ayrıca borsada olması istenen özellikler kullanıcıların oylarıyla belirlenecek
sr. member
Activity: 322
Medir yani simdi ceviriden ben hic birsey anlamadim bu dami borsa kuruyormus dusuk komisyonlu.Ne yapmaya calisiyorlar arkadaslar.
sr. member

1 milyon adet basılmış sadece. Ucuz bile sayılabilir
full member
Activity: 280
Merit: 106
full member
Activity: 202
Benim ilgimi çekti.Güzel bir projeye benziyor.Proje ekibini ve arka plandaki destekçileri iyi araştırmak lazım diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ingilizce bölümde görmüştüm bi kaçgün önce ilgi var gibi projeye ana bizim forumda pek takan olmamış bountyhunterlar bi baksın derim
Pages:
Jump to: