Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] MINERVA (OWL) 💎 Ethereum Tabanlı Akıllı Para 💎 - page 2. (Read 1593 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
En geç Q1 2018'de yapacaklarmış ICO'yu. Yani 5 ay içinde olacak diyorlar. Smiley
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Çoğu icoda olduğu gibi bu da karmakarışık oldu anlaşılan. Altcoin piyasasının kötü durumda olmasından dolayı bütün icolar etkileniyor diye düşünüyorum. Herkes bitcoine odaklanmış durumda şu an.
full member
Activity: 420
Merit: 100
arapsaçına döndü bunun icosuda, daha tarih bile açıklamadı adamlar bu ortamda ico yapmak pek akıllıca değil zaten çoğu sağlam iş bile piyasa kaynaklı yatırım toplayamıyor.millet deli gibi btc ye yükleniyor altlardan bile baya çıkış mevcut.icosu bu tarihlere gelipte para toplayanları cidden tebrik etmek gerek
full member
Activity: 448
twitter hesaplarından en son 21 ekimde tweet atmışlar ondan sonra hiç bir paylaşım yok ekip toplu katliama kurban gitmese bari.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Hala bir güncelleme yok bir tarih yok. Bu proje yalan olacak gibi geliyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
ico tarihi ile ilgili bir gelişme yok mu? kendilerine sağlam partnerler bularak ico yu başlatmak istiyorlar sanırım.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Bu proje hakkında bilgisi olan var mı? Bende communitysi iyi olduğu için girdim ve yatırımcısı olmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ekip sizde nasıl bir izlenim bırakıyor bana profesyonel gözüktüler.

bi gelişme yok 1 hafta önce pre-sale tarihleri açıklanacak dendi o da yalan oldu. fork olayı yüzündne bu kadar ertlendi bu açıklamalar büyük ihtimalle. böyle olacagını bilseydim imzasına katılmazdım. 5 hafta olacak neredeyse öyle bekliyoruz daha ortada tarih bile yok.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bu proje hakkında bilgisi olan var mı? Bende communitysi iyi olduğu için girdim ve yatırımcısı olmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ekip sizde nasıl bir izlenim bırakıyor bana profesyonel gözüktüler.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Telegram ve slack kanalları baya doldurmuşlar helal olsun demek geldi içimden sadece. Bu şekilde devam ederlerse community de arkalarında durursa, ICO'da istedikleri miktarları toplamak pek zor olmayacaktır.

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
sırf olusturdukları komün yüzünden  proje ilgimi çekti. henüz ortada bi tarih yok,projeyle ilgili ana konuda çok fazla detaylandırmada yok ama insanlar çok ilgi gösteriyor telegram grubu özellikle hınca hınç dolu herkes ico tarihini bekliyor.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Aranan coinlerden biri olabilir bu çünkü fiyat mekanizması düşmemek için çalışıyor bir hayli ilginç proje.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Whitepaper iyi olmuş, oda konu gibi gizemli gidiyor en azından biraz anlamış olduk konuyu. ico tarihi belli olmadı mı daha, forumda icosunu en çok merak ettiğim projelerin başında geliyor minerva bakalım bu kadar gizemin meyvelerini yiyecekler mi
Ico tarihi ile ilgili bir bilgi göremedim, ne akla hizmetse ben de imzasına girdim, ödüller de icodan 2 ay sonra verilecek miş.

Girdik bir alamete...

Az önce telegramdan duyuru yayınladılar ''mail liste kayıt olun, ico tarihi şu an belirli değil ama çok yakında açıklayacağız'' demişler. Güzel bir hava yakalamışken, en azından ico tarihini bir an önce yayınlamaları lazımdı ama hala net bir tarih yok inşallah ilgi dağılmaz
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Monethanın çakıldığı görüşüne katılmıyorum ama diğer görüşlerinize katılıyorum bitcoinin değeri biraz dengeye oturmadan böyle bir projenin uygulanması çok mümkün gözükmüyor.
Aslında doğru diyorsunuz 18 cent ico fiyatı şuan 13.5 cent civarında çakılma söz konusu değil pek. Ama beklentilere göre bir çakılma olduğu kesin. Ben aslında marketingin artık önemsizleştiğini anlatmak istedim. Yani geleneksel sosyal medya marketinglerinin önemsizliği.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Monethanın çakıldığı görüşüne katılmıyorum ama diğer görüşlerinize katılıyorum bitcoinin değeri biraz dengeye oturmadan böyle bir projenin uygulanması çok mümkün gözükmüyor.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Bence şuan için uygulanabilecek bir proje değil. Kripto paralar çok volative işletmelerin kabul edeceğini düşünmüyorum. Bitcoin bile bir haftada %30 değer kaybedebiliyor. Ama uzun vade de kullanılabilir. ICOlar artık göz boyamaktan başka bişey değil. Marketingi iyi yapan ICOlar iyi para topluyor okey ama sonra hemen çakılıyor. Örnek monetha.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Whitepaper iyi olmuş, oda konu gibi gizemli gidiyor en azından biraz anlamış olduk konuyu. ico tarihi belli olmadı mı daha, forumda icosunu en çok merak ettiğim projelerin başında geliyor minerva bakalım bu kadar gizemin meyvelerini yiyecekler mi
Ico tarihi ile ilgili bir bilgi göremedim, ne akla hizmetse ben de imzasına girdim, ödüller de icodan 2 ay sonra verilecek miş.

Girdik bir alamete...
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bunlarda herotoken ekibi gibi ne yapacaklarını tam bilmiyorlar galiba, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hazır güzel bir hava yakalanmış bu havada ICO nun başlaması veya yakın bir tarih verilmesi herkesin faydasına olacaktır.tesadüfmüfdür nedir ikisisnin kampannya yöneticiside aynı kişi
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
artık takvimi sunmaları lazım , hali hazırda güzel bir topluluk edinmişlerken olayı soğutmadan bazı şeyleri kesinleştirmeleri lazım

kesinlikle katılıyorum aynısını yazmıştım zaten.bu hafta içinde bir tarih vermezlerse ben imzasından çıkacagım.zaten imzaya verdikleri ödül sadece %15.
Pages:
Jump to: