Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Request Network - Ödeme Talepleri İçin Merkezi Olmayan Bir Ağ - page 2. (Read 1116 times)

hero member
Activity: 630
Merit: 503
projeyi yeni gördüm daha önce adına denk geldim bi kaç yerde, tam amacı nedir projenin ama onu anlamadım. belli ki benim gözümden kaçmış yoksa sağlam topluluk oluşturmuşlar telegramda 5k kişi var kolay değil bu rakamlara ulaşmak ancak iş yapacak projelerin böyle kalabalık topluluğu oluyor.
whitelist kapanmasa kaydolurdum bunada, neyse önünmüzdeki başka icolara bakacağız artık

Genel kapsamıyla omisego tarzı bir ödeme sistemi. Tokenler bugün sabah serbest bırakıldı, şuan Etherdelta'da alım-satımı yapılıyor. Söylediğiniz gibi güçlü bir topluluğu var, fakat HODL düşünülebilecek bir proje.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
ekibe zerre güvenmiyorum , bi bok yiyebileceklerini hiç sanmıyorum , umarım yanılırım da giren arkadaşlar kazanır .
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
0x ile aynı ico stratejisi uyguladılar. Balinalar çok fazla giremedi . Oyüzden ICO fiyatının altına düşmeyecektir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
ico fiyatının %5 üzerinde işlem görüyo şu an , ico fiyatının altına düşecek gibi de bi tipi var.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
projeyi yeni gördüm daha önce adına denk geldim bi kaç yerde, tam amacı nedir projenin ama onu anlamadım. belli ki benim gözümden kaçmış yoksa sağlam topluluk oluşturmuşlar telegramda 5k kişi var kolay değil bu rakamlara ulaşmak ancak iş yapacak projelerin böyle kalabalık topluluğu oluyor.
whitelist kapanmasa kaydolurdum bunada, neyse önünmüzdeki başka icolara bakacağız artık
hero member
Herkese merhaba,
Proje şuan için whitelist katılımı almıyor. Ancak bekleme listesi oluşturulmuş. Yani eğer whitelist başvurusu yapan kişiler içinden 15.000 yatırımcı bulunmazsa bekleme listesinden yatırımcılar dahil edilecek. Detaylı bilgiyi websitelerinde bulabilirsiniz.
hero member
Proje son dönemde ilgi gören konulardan biriyle alakalı. Ödeme sistemleri OmiseGO ile baya ilgi görür hale geldi. Projenin geleceği ile ilgili fikir yürütebilmek için ekibi hakkında bilgi sahibi olmamız lazım. Proje ekibini tanıyan var mı? Güvenilir isimler mi ?

Projenin ekibi gayet profesyonel ve arkalarında güçlü danışmanlar var. Websitelerinde detaylı bilgi bulabilirsin; https://request.network/#/
Ayrıca Civic, Aragon gibi güçlü projelerle de işbirliği içindeler.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Proje son dönemde ilgi gören konulardan biriyle alakalı. Ödeme sistemleri OmiseGO ile baya ilgi görür hale geldi. Projenin geleceği ile ilgili fikir yürütebilmek için ekibi hakkında bilgi sahibi olmamız lazım. Proje ekibini tanıyan var mı? Güvenilir isimler mi ?
hero member
ICO ile ilgili announcement'ta net bir bilgi verilmemiş. Ne zaman olacak, toplam token arzı ne kadar, hard cap ne kadar... Bununla ilgili bilgileri nereden bulabiliriz. Proje güzel görünüyor fon bulunursa yatırım yapılabilir.

Sorularınıza aşağıdaki linkte cevap bulabilirsiniz sanıyorum;

Request Network Token Satış Şartları Genel Bakış: Token Kullanımı, Toplam Limit ve Fon Kullanımı
https://blog.request.network/request-networks-token-sale-terms-overview-ca4278606c3
hero member
proje tam olarak nedir. whitelist katılımcı yoğunluğundan dolayı kapanmış diyorlar ama adamakıllı konu bile yok ortada siteyi falan bi araştıralım bakalım belki sunumu zayıf ama kendi kaliteli bi iştir

Bitcointalk forumunda çok fazla açıklama yok ama diğer kanallardan bilgilerine ulaşabilirsiniz. Proje omisego benzeri bir ödeme sistemi. Yukarıda farklılıkları ile ilgili makaleyi paylaştım. İlginizi çekiyorsa oradan bakabilirsiniz.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Zrx ve aragon un gücü arkasına alabilirse iş yapabilir.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Whitelist'i katılımcı yoğunluğundan dolayı kapandıysa güzel bir yatırım toplaması gerekir aksi halde büyük bir süpriz olur benim için ama omisego'ya çok benziyor bu proje.
full member
Activity: 490
Merit: 193
proje tam olarak nedir. whitelist katılımcı yoğunluğundan dolayı kapanmış diyorlar ama adamakıllı konu bile yok ortada siteyi falan bi araştıralım bakalım belki sunumu zayıf ama kendi kaliteli bi iştir
full member
Activity: 336
Merit: 100
ICO ile ilgili announcement'ta net bir bilgi verilmemiş. Ne zaman olacak, toplam token arzı ne kadar, hard cap ne kadar... Bununla ilgili bilgileri nereden bulabiliriz. Proje güzel görünüyor fon bulunursa yatırım yapılabilir.
hero member
Birçok kişi projenin OmiseGO ile ilgili benzerliklerini ve farklılıklarını merak ediyor.

OmiseGo vs Request Network: Detaylı Analizi
https://blog.request.network/omisego-vs-request-network-a-detailed-analysis-779d1f66675b

Request'i toplulukla kurmayı hedefliyoruz, düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin!
hero member
Anladığım kadarıyla projenin temel amacı ödemeleri güvenli hale getirmek. Bunu tam olarak ne şekilde yapacaklar herhangi bir uygulama mı geliştirilecek

Kripto para piyasası ile ilgileniyorsanı escrow sistemini biliyorsunuzdur. Bu projeyi bir escrow sistemi olarak düşünebilirsiniz. Ödemeler için merkezi olmayan bir ağ kurarak borçlu ve alacaklılar için para alışverişini daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor proje. Kısaca merkezsiz escrow ve ödeme sistemi gibi düşünebilirsin.

OmiseGO nun gelişmis versiyonu.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Anladığım kadarıyla projenin temel amacı ödemeleri güvenli hale getirmek. Bunu tam olarak ne şekilde yapacaklar herhangi bir uygulama mı geliştirilecek
hero member
Projenin ismini duymuştum. Burada görünce tekrar aklıma geldi. Globalde aradım ama bulamadım, forumdaki resmi duyurularının linkini paylaşabilir misiniz ?

Projenin resmi duyurusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Proje ile ilgili yapılan çalışmalar ve yazılan makaleler aktif olarak paylaşılıyor;

https://bitcointalksearch.org/topic/annico-request-network-a-decentralized-network-for-payment-requests-2137740
full member
Activity: 350
Merit: 171
Projenin ismini duymuştum. Burada görünce tekrar aklıma geldi. Globalde aradım ama bulamadım, forumdaki resmi duyurularının linkini paylaşabilir misiniz ?
hero member
Slack Whitelist i, yani ICO katılımı için gerekli olan kayıt sistemi , aşırı ilgiden dolayı 21'000 kayıttan sonra erken tarihte kapandı !

Neden erken kapandı Slack'ten dolayı mı yoksa proje ekibinin belirlediği bir katılım sayısı mı vardı ? Tekrar açılabilme ihtimali var mı ?

Belirli bir sayı yoktu ama yeterli buldukları için şuan kapandı. Açılma durumu olursa buradan size iletirim.
Pages:
Jump to: