Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] SmartBillions.Dünyanın İlk Multi-Milyar Dolarlık Blok Zincir Çekilişi - page 2. (Read 1331 times)

full member
Activity: 126
Merit: 100
çeviri için teşekkürler, değişik bir projeye benziyor. ingilizce ann thread'ini anlamaya çalışıyordum, çevirisinin gelmesi iyi oldu, teşekkürler.
member
Activity: 105
Get your share of the future
enteresan bir projeye benziyor, gelen paranın %90 çekiliş kasasına geri gidiyor ve coin sahiplerine her ay kar dağıtıyor, ilgi çekici.
full member
Activity: 364
Merit: 104
1.500 ETH ödüllü Hackhathon, sistemde açık bulabilenin hayatını kurtarır bu miktar.

1500eth 440.000usd yapıyor. vay be ödüle bak. nasıl katılınıyor bu hackathon'a hocam?

Hackathon şu demek oluyor, sistemin açığını bulup contract adreslerindeki eth miktarını araklamaya çalışıyorsun, araklayabilirsen senin oluyor bütün 1.500 eth. buradaki maksatları güvenliğin ne seviyede olduğunu tesbit etmeye çalışmak. https://etherscan.io/address/0x5acE17f87c7391E5792a7683069A8025B83bbd85 linkine gidecek olursan bu contract adresine 1500 eth gönderilmiş olduğunu göreceksin. ne mutlu kırabilecek olana. gerçekten çok para ediyor.

reklamlarını çok güzel yaptıkları bir gerçek ve bu reklam kampanyası bu projeye oldukça yatırım yaptırır söylediklerinide yaparlarsa zaten oldukça yükse miktarda yatırım toplayacaklarnı düşünüyorum

Kesinlikle reklam ve pazarlama konusuna oldukça önem veriyorlar. roadmaplerine uygun giderlerse yatırımcılarına iyi kazanım sağlama olasılığı yüksek görünüyor.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
1.500 ETH ödüllü Hackhathon, sistemde açık bulabilenin hayatını kurtarır bu miktar.

1500eth 440.000usd yapıyor. vay be ödüle bak. nasıl katılınıyor bu hackathon'a hocam?

Hackathon şu demek oluyor, sistemin açığını bulup contract adreslerindeki eth miktarını araklamaya çalışıyorsun, araklayabilirsen senin oluyor bütün 1.500 eth. buradaki maksatları güvenliğin ne seviyede olduğunu tesbit etmeye çalışmak. https://etherscan.io/address/0x5acE17f87c7391E5792a7683069A8025B83bbd85 linkine gidecek olursan bu contract adresine 1500 eth gönderilmiş olduğunu göreceksin. ne mutlu kırabilecek olana. gerçekten çok para ediyor.

reklamlarını çok güzel yaptıkları bir gerçek ve bu reklam kampanyası bu projeye oldukça yatırım yaptırır söylediklerinide yaparlarsa zaten oldukça yükse miktarda yatırım toplayacaklarnı düşünüyorum
full member
ilginç bir şey

evet krm hocam, özellikleri ilginç duruyor. çekiliş projelerini daha önce bilmiyordum ama karşılaştırmalı tablodaki verilere bakında göze güzel geliyor farklılıklar
full member
bir parça konuyu araştırayım dedim ama bu açıkları nasıl bulabileceğime dair bile fikir edinemedim bir türlü

sevgili cryptomato Smiley o kadar kolay bir şey olsaydı yaklaşık 450.000 usd ödül koymazlardı ucuna Smiley hackathonlardan iyi para kıran arkadaşlar var. bu projedeki kadar çok olmasa da genelde açık bulduğun zaman ödülü iyi olur.
full member
Özellikleri gerçekten de çok güzel özellikle risk koruma daha önce görmediğim bir politika izlemekte. Yatırım yapılır gibi bu ıco ya ama iyi bir araştırma şart

evet awesome, çeviri yaptığım projeler arasında ilgimi çeken nadir projelerden birisi oldu. ico'suna katılınabilir gibi duruyor biraz araştırıp.
hero member
Activity: 826
Merit: 504
Özellikleri gerçekten de çok güzel özellikle risk koruma daha önce görmediğim bir politika izlemekte. Yatırım yapılır gibi bu ıco ya ama iyi bir araştırma şart
full member
Activity: 180
bir parça konuyu araştırayım dedim ama bu açıkları nasıl bulabileceğime dair bile fikir edinemedim bir türlü
full member
Activity: 490
Merit: 105
full member

teşekkür ederim hocam, anladım. malesef ki hiç white hat hackerlık deneyimim olmadı. ilgim olmasına rağmen şimdiye kadar hiç zaman ayıramadım. ayırsaymışım keşke, şansımı denerdim en azından. umarım bizim Türk commonityden birileri alır bunu.
full member

full member

full member
full member
Activity: 261
SmartBillions hackathon offically started!

To prove the SmartBillions lottery smart contract comprehensive security, the development team has placed 1500 ETH in the smart contract address

The 1500 ETH hackaton prize has been sent to the smart contract address: https://etherscan.io/address/0x5acE17f87c7391E5792a7683069A8025B83bbd85

The prize awaits hacker who will be able to find a way to break into the smart contract and withdraw the stored funds. As we can see, the SmartBillions Team is very serious about guaranteeing Investors’ protection.

This is the first time in a history, that Hackaton is held to prove the self-amending, smart contract quality and security. The development team is so sure about their product and its security, that they will risk their own - significant funds (1500 ETH), to prove its safety. The success of Hackaton will prove the smart contract’s stability and security. It will also indisputably guarantee, that the Investors’ funds will be well protected.

If the funds remain intact, The SmartBillions ICO will start on October 16th.
full member
smartbillions'ın ödül kampanyasına katılmıştım. gelen tüm fonların %90'ının jackpot'a aktarılması süper fikir.

piyasadaki rakipleriyle kıyasladığı resme bakınca arada bayağı fark görünüyor diğerleriyle.

zaten kampanyadan dolayı takip ediyordum, çeviri ile daha güzel oldu, elinize sağlık.

eyvallah hocam, aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım, cevabını bilmiyorsam da takıma sorup aktarırım buradan ya da özelden.
full member
smartbillions'ın ödül kampanyasına katılmıştım. gelen tüm fonların %90'ının jackpot'a aktarılması süper fikir.

piyasadaki rakipleriyle kıyasladığı resme bakınca arada bayağı fark görünüyor diğerleriyle.

zaten kampanyadan dolayı takip ediyordum, çeviri ile daha güzel oldu, elinize sağlık.
full member

full member
Özellikler kısmı kulağa hoş geliyor. Böyle bir risk koruma gerçekten de diğer ICO'larda denk gelmedi bana.

evet hocam, ekibin söylediğine göre bu tip bir risk korumayı daha önce başka bir ICO'da kimse sağlamamış.
full member
Pages:
Jump to: