Talatk hocam size göre yatırım yapılabilir bir proje mi
Kendiniz herhangi bir yatırımda bulundunuz mu özel değilse paylaşır mısınız. 2000btc ye ulaşmadan %20 lik bonus halen cazip geliyorda bu yüzden sordum bu soruları
Sorduğunuz için teşekkür ederim fakat şu zamana kadar çevirdiğim hiçbir projenin yatırımı ile ilgili konuşmadım, şimdi de konuşmayı düşünmüyorum.
Ozellikle talatalktan yorum bekliyorsunuz sanirim ama ben de kendi fikirlerimi yazmak isterim.
Son 2 gundur projeyi cok daha yakindan inceleme firsatim oldu. Yatirim yapilabilecek bir proje oldugunu dusunuyorum. 6125 btc yi de toplayacaklar bence... powerball 5+1 yakalama olasiligi cok dusuk bir oyun ama cikarsa da inanilmaz derecede ikramiyeler soz konusu. True flip bu oyunun en buyuk sirketi olmak istiyor ama jackpot tutari su anda ilgi cekici degil. Ico tamamlaninca hem 3000 btc lik jackpot olacak hem de proje daha da gelistirilecek finansmana kavusacak.
Ornek vermek gerekirse super lotoyu ben en son ne zaman oynadigimi hatirlamiyorum ama biliyosunuz ulkemizde 11. Devir gerceklesti 30 milyon lira ikramiye var bu hafta ve ben de bu sebeple bu hafta bir kac kolon oynayacagim.
iste bunun gibi dusunun. Buyuk jackpot demek cok sayida biletin satilmasi demek. Satilan biletlerden yuzde yuzde 10-15 gibi tutarlar token sahiplerine gunluk olarak dagitilacak. Ayni zamanda borsalarda da islem gorecegini dusunurseniz token tutuculari bayagi bir avantajli gorunuyor. Cekiliste secilen rakamlarin blockchainde uretilen hashrate degerleri sonucunda belirlendigini dusunurseniz herkes bu seffaf ve kanitlanabilir buyuk ikramiyeli oyuna istirak etmek ister diye dusunuyorum. Yol haritasina bakilirsa cok farkli oyunlari da sisteme dahil edecekler. Kisa orta ve uzun vadeli cekilisler yapilacak. Su anda manuel serbest birakilan odullerin ve satin alinan biletlerin tamamen akilli kontratlarla otomatik hale gelecegi belirtilmis. Her sistem guncellenmesinde tokenin degeri de artacaktir bence. Icoda da guzel bonus oranlari mevcut su an yuzde 30 bitse de yuzde 20 de kisa sure sonra bitecektir bence. Ayrica siteyi kullanmanizi oneririm. Uye oldugunuzda 1 ucretsi bilet veriyorlar. Sitenin calisma mantigini da kavramis olursunuz. Ortada calisan bir urun soz konusu. Yapilan yatirimlar diger icolar gibi havaya yapilmiyor yani. Telegramda cok aktifler. Vs...
Ozetlemek gerekirse takdir sizin ama yatirim tavsiyesi olmamakla birlikte bu proje tutar ve kazandirir diyorum.
Saygilar.