Eventum Haftalık Güncelleme: Doğal Dil İşleme, ABD Roadshow ve FazlasıÖnceki haftalık güncellememizde: Özel satıştaki aşırı ilgi nedeniyle Eventum ICO iptal edilmesi, revize edilmiş token yapısı, yeni hard cap, topluluk için yeni alfa etkinlikeri, Sam Baldwin (Skyscanner’daki eski Gelişme Müdürü) Eventum ekibine katılması , başarılı Alpha demo etkinliği (Sahte haber algılama), ABD Roadshow ve daha fazlası yer almıştı.
Eventum’da geçen hafta:
– Başarılı Alpha demo etkinlikleri
– ABD Roadshow
– PR makaleleri
– Topluluk tarafından özel satış başvuruları seçildi
Alfa Demo Etkinliği: Doğal Dil İşleme Önceki yıllarda, Yapay zeka, sinir ağları ve akıllı yardımcıları geliştiren teknoloji devleri herkesin dikkatini çekmiştir. Turing testleri geçildikçe daha fazla sohbet botu (Yapay Zeka, tabanlı akıllı asistanlar), daha fazla şirket kendi yapay zekalarını geliştirilmesi ile çoğalıyor.
2016 yılında Eventum ekibi tarafından geliştirilen Chatbot (“Score”)
Eventum’u temelini atmadan önce bir chatbot (“Skor” olarak adlandırıldığımız) geliştirdik ve en büyük zorluklarımızdan biri de doğal dil işleme (NLP) idi. Bir kullanıcının, söylediği özel bir cümledeki niyetini ve içeriğini anlaması yoluyla bir konuşmanın devamını sağlamak için onu eğitmek zorundaydık. NLP, her chatbot geliştiricisi için, hiçbir zaman tamamlanamayan bir sorundur.
Geçtiğimiz hafta, 15 Mayıs Salı günü saat 19: 00’da (GMT +2), Alfa demo etkinliğinde kullanılacak başka bir olay hazırladık: Doğal Dil İşleme. Alfa kullanıcıları, Yapay Zekanın cümle içeriklerini ve niyetlerini tespit ederek doğal dili anlamalarına yardımcı oldu. Konsensüs (“genel anlaşma”), sadece 1 dakika ve 46 saniyede, katılımcıların % 61’i niyet ve içerik üzerinde anlaşarak sağladı. Etkinlikten akıllı sözleşme (Ropsten test ağı üzerinde) izlenebilir.
http://bit.ly/NLPSC Alfa Demo Etkinliği: Yapay Zeka Geri Bildirimi – SınıflandırmaYapay zeka için, bir görüntüdeki nesneleri tanımak ve bunları doğru bir şekilde kategorize etmek çok önemlidir. İlginç bir gerçek: Gmail’e giriş yaptığınızda ve captcha’ya girdiğinizde (“insan olduğunuzu doğrulayın”), Google’a sokak levhaları hakkındaki geri bildirimin gönderiyor ve onu eğitmeye yardımcı oluyorsunuz.
Eventum Alpha demo etkinliğinden (17 Mayıs): AI geribildirim – Sınıflandırma
17 Mayıs Perşembe günü saat 19: 00’da (GMT +2), katılımcıların (yukarıdaki) görüntüdeki nesneleri tanıması ve bunları kategorize etmeleri gereken başka bir başarılı Alpha demo etkinliği (Yapay Zeka Geri Bildirimi – Sınıflandırma) düzenledik. Bu kez katılımcılar, % 84’ünün nesneler hakkında uzlaşması 6 dakika ve 39 saniyede sürdü.
Alfa etkinliği için akıllı sözleşme (Ropsten’de): Yapay Zeka Geri Bildirimi – Sınıflandırma
Resmi
Telegram grubumuza katılın ve yaklaşan Alpha demo etkinlikleri hakkında duyurular için
Twitter hesabımızı takip edin.
…
Eventum USA Roadshow Devam EdiyorSon Asya Roadshow’umuzun büyük bir başarı ile gerçekleştiği için (özel satışlarımızda softcap miktarını fazlasıyla aştık), ABD Roadshow’unu önceki haftalık güncellememizde duyurduk. Martin New York’taki Columbia Üniversitesi’nin evsahipliğinde CryptoAsia Zirvesinde bir sunum yaptı.
Geçtiğimiz hafta New York’ta gerçekleşen Consensus 2018’e (en büyük blockchain etkinliği) katıldık ve burada Eventum’a ilgi gösteren pek çok insanla tanıştık.
…
Medyada EventumBir önceki hafta, Martin Entrepreneur.com sitesi için yöneticiliğin ipuçları paylaştı:
Eventum CEO’su Martin Mikeln, “İtibar yönetimi için, zamanlama anahtar kelimedir” diyor. “Cevabınız ne kadar etkisiz olursa, itibarınız o kadar zarar görür . Yapmacık hareketlerin, medyada nasıl ortaya çıktığını bilirsiniz, bu tarz şeylerin önüne geçmek için, medyanın önünde net olmalısınız.”
Newbium’un Eventum hakkındaki makalesinde kullanılan görsel
Eventum ayrıca Newbiumcoin’in makalesinde de yer aldı: “Eventum Network – Merkezi Olmayan, Gerçek Zamanlı Kollektif Zeka”.
Makalenin en beğendiğimiz bölümü:
“Amazon, Google, Microsoft ve Apple gibi büyük şirketler Yapay Zeka sistemlerini geliştirmek için Kolektif Bilgi toplanmasını sessizce tekelleştirirken milyarlarca dolar harcıyor ve Amazon şu an Kolektif Bilgiye dayalı platformlarda, Mechanical Turk projesi ile lider konumunda.
Ancak, bu şirketlerin hem yapabilecekleri hem de sağlayabilecekleri sınırlıdır. Yerel yasa kısıtlamaları, işgücünün ve örneklemin büyüklüğünü, genetik ve çevresel olarak çok benzerlik Kolektif Bir Zeka olarak kabul edilen insan gruplarına engel olur. Merkezi para birimi, tekelleşme ve insanlar aracılığı ile doğrulama, daha yüksek işlem ücretlerine yol açar. Gerçek zamanlı API mevcut değil. Gelecekte teknolojinin geliştirilmesi ile potansiyelden yararlanabilmek için bu faktörlerin hepsi Eventum Network ile birlikte ele alınmalı ve çözülmeli. ”
…
Topluluk Özel Satışı için Başvurularını SeçilmesiBildiğiniz gibi, özel satışa olan ilgiden dolayı halka satışlarımızı (ICO) iptal ettik (softcap bir çok kez aşıldı). Topluluk üyelerimize (Alpha kullanıcılarına) özel satışa katılma şansı vermek için, “topluluk özel satışları” için sunumlar yaptık. Gönderimler 9 Mayıs’ta sona erdi ve bizler, toplumumuzun özel satışı karşı olan büyük ilgisine hayran kaldık.
Topluluğumuzun özel satışı ve topluluk özel satışımıza katılabilecek seçkin adaylarımız için tüm uygulamaları incelediğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Seçilen tüm adaylar daha fazla adım hakkında bir e-posta alacaklar.
Alfa katılımcıları, orijinal plana göre – hard cape ulaşıldıktan sonra veya 12 Haziran ‘da (önceden planlanan jeton satış tarihinden (15 Mayıs) sonra dört (4) hafta sonrası) Eventum tokenlarını alacaklar. Tokenlar satış sona erdikten 48 saat sonra dağıtılacaktır.
UYARI: Kimlik avı dolandırıcılığı gibi tehlikelerden dolatı, tüm hassas bilgilerin EVENTUM.NETWORK resmi grubunun bir parçası olan ve Telegram grubundan her zaman kontrol etmelisiniz. Önemli güncellemeler her zaman resmi bloğumuzda yayınlanır.
Başarılı bir hafta geçirmeniz dileği ile
Eventum Takımı