Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Yüksek Puanlamalı Shadow Era TCG için ShadowToken - page 2. (Read 7473 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Kesinlikle bugün değil de en azından 1 hafta falan bekletmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Hatta mümkünse sene sonuna kadar. Ama millette paraya sıkışıklık var çokça. Nasıl yapılır bilemedim ama ben de tutabildiğim kadar tutmak istiyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
kart oyunlarını sevmeme rağmen bana bile zor geldi oynanması.son bir şans verecem boş zamanım olduğunda ya da silecem oyunu cok zaman alıyor alışınca.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
waves dex e tokenlar gelmiş arkadaşlar,kontrol edebilirsiniz,

0,003 waves ten alıcısı var şu anda, bekletilebilir şu anda.

sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Artık sıra tokenların dağıtılmasında.

Announcement: Distribution spreadsheet has just been sent.
hero member
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
ya bu adamı seviyorum ben diğer yöneticiler yarıda imzadan çıkınca bütün stakeleri siliyor ama bu adam hakkı neyse veriyor,bence ondan giren çok oluyor sylon un imzalarına.yeni aldığı projeye bile ilk günden katılım çok iyi seviyede.shadow içinde hesaplamalar yapılmış ama daha stakeler dağıtılmamış sanırım beklemedeyiz
hero member
Activity: 756
waves tabanlı icolar bounty olarak neden se ethereuma göre daha az kazandırıyor öyle veya boyle ben bunu gördum arkadaşlar
ethereum olarak daha çok kazandırıyor projeler,sylonun başka bir bounty yoneticiliği şu an yok
zaten çok kalabalık oluyor artık

pbtde waves tabanlıydı ve gayet güzel kazandırdı bence. proje bi oyun projesi ve bence kriptopara ile ilgisi 0 o yüzden böyle oldu.
sr. member
Merit: 260
Bounty dağıtımı ne zaman gerçekleşir acaba
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
Ben bu projeden çok az bir miktar aldım sırf forumda çok fazla kişinin avatar'ında yer aldığından dolayı Smiley , tanesi 1 dolar olsa bile çerez parası oluyor benim için ama maksat çeşiklilik olsun.

Grin demek ki bounty işe yaramış.
full member
Activity: 392
Ben bu projeden çok az bir miktar aldım sırf forumda çok fazla kişinin avatar'ında yer aldığından dolayı Smiley , tanesi 1 dolar olsa bile çerez parası oluyor benim için ama maksat çeşiklilik olsun.
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
All stakes have been distributed! You are now free to change your signature/avatar! Smiley

Demiş sylon . Konuları gezerken gördüm arkadaşlar bilginize.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
waves tabanlı icolar bounty olarak neden se ethereuma göre daha az kazandırıyor öyle veya boyle ben bunu gördum arkadaşlar
ethereum olarak daha çok kazandırıyor projeler,sylonun başka bir bounty yoneticiliği şu an yok
zaten çok kalabalık oluyor artık
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Ico da ne kadar para birikti . Umarım oyun tutarda parasına maç yapabilirim.

aynen ya bende merak ediyorum onu ico suna girmemiştim fakat ico ya katilim olayi da  diğer icolara girişlerden biraz daha farkli ve aslinda mantıklı da geldi. gerçi eth tabanli  projelerin  adreslerine eth attiktan sonra myetherwallet tarzi cüzdanlara otomatik olarak hesaplanip gönderilen ico nun tokeni  mantıgında olmuş  gerçi burada yatirimi ve ne kadar toplandigini detayli görebiliyordunuz waves dex te ico satişi yapmak ne kadar toplandigi konusunda biraz kafa kariştirabilir gibi satilan token miktari belli ama hepsi ayni fiyatta mi satildi bilmiyorum o yüzden net bişi diyemiyorum mesela.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Ico da ne kadar para birikti . Umarım oyun tutarda parasına maç yapabilirim.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Bu çıktığında alsak acaba aylar sonra katlar mı kendini

oyun tutarsa katlayabilir. piyasada çok var kart oyunu. ama talep te var. bu oyun başarılı olur mu göreceğiz. bana olur gibi geliyor. yeni nesil deli gibi oyun oynuyor telefonda

Aynen hocam yeni nesil deli gibi oyun oynuyor ama bu sra oyun coinleri malum çıkınca bırakıyorlar ondan tırsıyorum
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Quote from: Sylon
...
ShadowToken campaign isn't finished yet. It will finish on August 7th.

Kampanya yarın sonlanacak. Fakat 20 mesaj şartını sağlıyorsanız @Sylon ile irtibata geçerek bugünden çıkış yapabilirsiniz (Excelde üzerinizi Maviye boyayarak şartları sağladığınızı ve o haftanın Stake lerini almaya hak kazandığınızı belirtiyor).

Eğer 20 mesaj şartını sağlamıyorsanız bugün mesajlarınızı tamamlayınız, Pzt. günü saat kaçta güncelleme yapacaği belli olmuyor!

son haftanın mesajlarını tamamlamayanlar için iyi bir fırsat. ico bitti ve bende sayımı yapıyorum diyip insanları mağdur etmiyor en azından. bu adam iyi yönetiyor bu işi. bilgilendirme için teşekkürler.
full member
Activity: 321
Token That Will Transform The Venture Capital Mark

oyun tutarsa katlayabilir. piyasada çok var kart oyunu. ama talep te var. bu oyun başarılı olur mu göreceğiz. bana olur gibi geliyor. yeni nesil deli gibi oyun oynuyor telefonda
full member
Activity: 588
Merit: 125
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Eğer herkes tüm gereklilikleri tamamlarsa ve kimse elenmezse;
Legendary 2500, Hero 1750, Sr. 1500, Full 1250, Member 750 civarı token alacakmış gibi görünüyor.

Bence min seviyeler buralar olur. Paypal ile 1 dolardan satıldığını duydum sağda solda. Bu da demektir ki 10 cent'ten çıkar piyasaya Smiley
Uygun bir pozisyona waves'e dönüp üstüne yatmak mantıklı seçim gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Bancordan gelen bunun 10katından fazlaydı, neredeyse hangi kampanyada kalırsanız zaten alırsınız bunun vereceğini. Benim beklentimi vermeyecek gibi gözüküyor ama vasatın altına da düşmeyecek gibi gözüküyor. Ben projede de inanıyorum, güzel bir oyun ve uzun vadede çok daha yüksek fiyatlara gelebilir, elimde tutacağım bountyden geleni.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
İnsanlar alıştı yüksek yüksek ödeme almaya 147 dolar gelirse gerçekten güzel bir rakam bence bilgisayara telefona aksesuar alınır yani bu parayla Smiley
Pages:
Jump to: