Pages:
Author

Topic: 🚛 [ANN][ICO] ZEEW - TESLİMAT ENDÜSTRİSİNİN 'UBER'İ [ 4 ÖDÜLLÜ PROJE ] 🚛 - page 3. (Read 1160 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Bu proje olur da türkiyeye gelirse yurtiçi kargo gibi eve dahi gelmeyen kargolar iflas eder

İsim vermeyelim tabi ama birçok kargo şirketini zor duruma sokacağından eminim Smiley
jr. member
Activity: 95
Merit: 1
Bu proje olur da türkiyeye gelirse yurtiçi kargo gibi eve dahi gelmeyen kargolar iflas eder
full member
Turkish Translator
ZEEW Konseptini anlatan harika bir video olmuş, izlemenizi tavsiye ederim:

https://www.youtube.com/watch?v=Td7cb7pQr0c
full member
Turkish Translator
Eline sağlık dostum güzel çeviri olmuş öylesine baktım ama projede avrupada iş yapacak birşeye benziyor şahsen cok fazla buna benzer proje ile karsılasmadım şimdiye kadar.

teşekkür ederim dostum, aynen avrupada çok rahat iş yapar, Türkiye'de büyük kolaylık sağlar ama kaos da yaratır Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Eline sağlık dostum güzel çeviri olmuş öylesine baktım ama projede avrupada iş yapacak birşeye benziyor şahsen cok fazla buna benzer proje ile karsılasmadım şimdiye kadar.
full member
Turkish Translator
Bu proje turkiyede uygulanir ve uber gibi olursa yurtici kargo magdurlari ve eve gelmeyen kargocu magdurlari bayram eder  Grin

Eğer Türkiye'de uygulanırsa, kargo firmaları baya zarar eder. Sarı taksi - uber gibi bi tartışmaya neden olabilir.
jr. member
Activity: 95
Merit: 1
Bu proje turkiyede uygulanir ve uber gibi olursa yurtici kargo magdurlari ve eve gelmeyen kargocu magdurlari bayram eder  Grin
full member
Turkish Translator
Arkdaşlar ZEEW ICO satışı başarıyla ve tüm hızıyla devam ediyor

full member
Turkish Translator
Pages:
Jump to: