Pages:
Author

Topic: 🔥[ANN][ICO][28.08] BeOne - Blockchain eğitimde devrim yaratıyor! - page 2. (Read 2047 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 261
son 5 gün kaldı icosunun bitmesine ne yazikki umudumu yitirdim ben bu projede. 3 günde 10K toplayabildiler. soft cap için hala 200K toplanması gerekiyor ekip sessiz, yatırımlar çok düşük. umarım ico bitiminden hemen sonra yatırım yapanların koinlerini geri gönderirler. nedense blocklancer gibi 2. bir deneme yapacaklarını düşünüyorum. umarım buna yeltenmeden önce ilk önce yatırımcıların parasını geri öderler.

sr. member
bi daha waves platformunu kullanan herhangi bir icoya girersem...3 gündür 10.000 dolar topluyamadı adamlar.ilk gün ilgi olunca bende %50 bonustan yararlanmak için elimdeki waveslerin bi kısmını yollamıştım.büyük bir ihtimalle geri ödeyecekler soft cape ulaşamıyacak bu proje.benden başka zaten yatırım yapanda yok sanırım türkçe bölümde.
sr. member
ha gayret 10 günde bi 250.000 daha toplayabildiler. iconun bitmesine 11 gün kaldı google reklamlarına kasmaya başlamışlar. büyük bir ihtimalle zorda olsa soft cap yapacak bu proje.
sr. member
Soft cap belirlediler 2m . 984,050 daha satılırsa softcap tamam olacak daha 21 gün var sanki olacak gibi bir his var içimde yavaş yavaş olacak sanki

4 gündür ne twitterinda ne de ANN konusunda bir paylaşımda bulunmuyorlar. şimdi sitesine girdim daha önce live chat bulunuyordu onuda kapatmışlar.çok çabuk ümit kestiler gibi.zaten aldıkları yatırımların hepsinide ilk gün almışlardı.soft cap yapmaları için 500.000 dolar toplamaları gerekiyor ama bu gidişle onu bile başaramıyacaklar sanırım.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Soft cap belirlediler 2m . 984,050 daha satılırsa softcap tamam olacak daha 21 gün var sanki olacak gibi bir his var içimde yavaş yavaş olacak sanki
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Çok ilgi göreceğini düşünmüyordum bu projenin ki satılan miktara bakarsak düşündüğüm gibi olmuş. Çok fazla ico çıkıyor artık hepsinin pazardan pay kapması çok zor insanlar seçici davranıyor.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
ben ümitliydim bu projeden ama waves üzerinde olunca güzel yatırım alamıyor icolar. ya da bana öyle geliyor. hala uzun bir sure var iconun bitmesine ama kendini gösterdi hardcap çok zor, koin miktarıda çok az olmasına rağmen.

waves üzerinden icoya çıkıp kolayca hardcap yapan bir proje henüz gerçekleşmedi sanırım.

aynn öyle altında yaptığı icolardan en düzgünü wagger bana göre diğerleri tırt oldu
ve çok sayıda kaliteli rakipleri olmaya başladı buda büyük sorun yaratıryor yakın zamanda düzgün bir şey çıkarmazlarsa bişey olmayacak gibi duruyor
hero member
Activity: 896
Merit: 630
ben ümitliydim bu projeden ama waves üzerinde olunca güzel yatırım alamıyor icolar. ya da bana öyle geliyor. hala uzun bir sure var iconun bitmesine ama kendini gösterdi hardcap çok zor, koin miktarıda çok az olmasına rağmen.

waves üzerinden icoya çıkıp kolayca hardcap yapan bir proje henüz gerçekleşmedi sanırım.
hero member
30 gün var daha ICO nun bitmesine şimdiye kadar %3 ünü satabilmişler.

hemde %50 bonus döneminde.wavesciiler destekler diyordum onlarda hic ilgi göstermemiş.ama dediğim gibi daha 1 aydan uzun bir sure var tamamlanmasına.herşey olabilir.
copper member
bize pek birşey düşmeyecek bundan belli oldu. Rağbet sıfır sıfır sıfır Smiley
full member
Activity: 181
Merit: 102
ICO'ya 3 saatten az kaldı.
copper member
2 gün kaldı icoya böyle bir ilgisizlik böyle bir alakasızlık yok Cheesy Konuyu hortlatayım bari
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Güzel proje . Ico fırsat ında 3 saatlik süreçte %50 ' lik indirimde avantajlı görünüyor .

Ekip gerçekleştirirse söylediklerini tutacak bir proje gibi duruyor . Katılacak arkadaşlara bol şans .
full member
Activity: 202
Merit: 100
güzel proje, pazar çok büyük.Takım akıllı olursa iyi sonuç elde ederler.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
çeviri için teşekkürler.
sırf butun işlemler waves uzerindne gerçekleşecegi için ve icoda waves kabul edecegi için elimdeki waveslerin 100 tanesi ile icosuna girecegim.twitterinada katıldım.ilk 3 saatteki %50 bonusta cezbedici duruyor.waves uzerindne daha çok ICO görürüz umarım.
full member
Activity: 181
Merit: 102
udemy gibi bir sistem oluşturup gerçekten kaliteli içerikler olursa iş görebilir. ama şu aklıma takıldı. udemy gibi sitemlerde sanırım bir garanti gibi iade seçeneği var. bunda iade seçeneği nasıl olacak acaba?

''talep üzerine %100 geri ödeme diye'' belirtmişler ama ayrıntıları yok.
belki çeviriyi yapan arkadaş daha detaylı bilgi verebilir.

Ödemeyi yaptığınız hesaptan cüzdan adresinizi ve paranızı geri alma sebebinizi belirterek geri ödeme alabilirsiniz.
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Çok inceleyemedim ama bana da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi udemy i hatırlattı. Şimdilik global forumda silinip giden projelerden değil, yavaş yavaş ilgi çekiyor. Bilişim sektöründe eğitim projelerinin önü her zaman açık, yeter ki sağlam ekip olsun.
hero member
udemy gibi bir sistem oluşturup gerçekten kaliteli içerikler olursa iş görebilir. ama şu aklıma takıldı. udemy gibi sitemlerde sanırım bir garanti gibi iade seçeneği var. bunda iade seçeneği nasıl olacak acaba?

''talep üzerine %100 geri ödeme diye'' belirtmişler ama ayrıntıları yok.
belki çeviriyi yapan arkadaş daha detaylı bilgi verebilir.
full member
Activity: 163
Merit: 100
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
fena projeye benzemiyor bana indorse u anımsattı biraz, zaten özgün projeye pek rastlanmıyor tüm projeler birbirnin benzeri oldu artık öeviri için teşekürler,sanırım ödül programıda var bi göz atalım bakalım
Pages:
Jump to: