Actualizare De Reglementare Și Evenimentul De Distrugere De Jetoane MPG!!!
Dragă comunitate MPG,
După luni de pregătiri făcute de echipa noastră de juriști și experți în conformare legislativă, compania Max Property Group este încântată să vă anunțe că am reușit să obținem angajamentul unei firme de avocatură pentru a ne asista în aplicarea pentru obținerea licențelor necesare cu Autoritățile Financiare Olandeze, la nivel local având denumirea de “excludere de la medierea fondurilor rambursabile” pentru platforma Max Crowdfund.
Această scutire va permite companiei MPG să ofere împrumuturi (obligațiuni, certificate de împrumut, creanțe, etc.) în concordanță cu reglementările legale olandeze. Odată ce am obținut aceste scutiri (în aprox. 4 luni de acum), Platforma Max de Finanțare Participativă va putea să ofere proiectele strângătorilor de fonduri terțieri către investitorii acestora și publicului în general.
Evenimentul Live de Distrugere de Jetoane MPG
Pe 12 iulie 2019 între 19:00 - 22:00 CET, compania Max Property Group va ține un eveniment live de distrugere de jetoane chiar în cadrul birourilor companiei, aflate în Rotterdam. Pentru a mulțumi cumpărătorilor timpurii de jetoane MPG pentru suportul lor, am decis să distrugem 40 000 000 de jetoane MPG, sau echivalentul a 1 000 000 de dolari americani.
Până la 50 de deținători de jetoane MPG sau investitori MPG vor participa în cadrul acestui eveniment și se vor alătura unor reprezentanți media (atât din lumea știrilor crypto cât și mass media) pentru a-l vedea live și a se bucura de băuturi, gustări, surprize și premii cu tragere la sorți.
Mai sunt încă câteva locuri libere, disponibile, deci dacă doriți să vă alăturați nouă, simțiși-vă liberi să o faceți prin a ne trimite un e-mail la adresa de e-mail a lui Gudo Thijssen de aici
[email protected].
În următorul nostru e-mail vom anunța și mai multe evenimente de distrugere de jetoane și evenimentul ce este la fel de important și constă în amânarea eliberării de jetoane MPG investitorilor inițiali, fondatorilor și consultanților. Până la urmă nu este corect ca jetoanele să fie distribuite înainte ca platforma să fie în totalitate operațională și cu toate licențele la zi.
Toate cele bune,
Mark Lloyd
CEO