Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO]🔥🚀 PRODUCTIVIST - Blokzincir üzerine 3D print 🌎PRE-ICO 01 Mayıs - page 2. (Read 276 times)

member
Activity: 519
Merit: 16
72 saatte 20M'den fazla token satarak soft cap'i tamamladılar. Önümüzdeki 3 gün boyunca da 28% + 15% bonuslar ile satışa devam edecekler. Benim merak ettiğim konu, toplamda 238M olan hard cap rakamının nekadarı şimdiye kadar tamamlandı? Toplamda kaç token satıldı? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
newbie
Activity: 56
Merit: 0
72 saatte soft cap'e ulaşıp ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. 3d yazıcı olayı zaten başlı başına büyük bir konu. Ekibi de oldukça geniş. Gelecekte başarılı olacaklarını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Productivist ilgi çekici bir proje. Özellikle büyük data girişi olan şirketler üretimlerinde Productivist'i kullanabilirler. Büyük bir takıma sahipler. İrili ufaklı firmalarla anlaşmalar yapıp, plot denemeler yapabilirlerse çok önemli yerlere gelebilirler.
Katılıyorum. Zaten amaçlardan biri yüksek veri akışını sağlamak. Üstelik bunu çok daha güvenli şekilde yapabilecekler.

member
Activity: 519
Merit: 16
Productivist ilgi çekici bir proje. Özellikle büyük data girişi olan şirketler üretimlerinde Productivist'i kullanabilirler. Büyük bir takıma sahipler. İrili ufaklı firmalarla anlaşmalar yapıp, plot denemeler yapabilirlerse çok önemli yerlere gelebilirler.
sr. member
Arkadaşlar bu arada bounty'den bountyhive ekibi sorumlu. Artık sanırım herkes biliyordur Bountyhive ekibini (ColorlessK ve ekibi).
Bilmeyenler için genede yazayım bu ortamda en çok güveneceğiniz ekiplerden biridir.
Bol kazançlar
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Elinize saglik hocam guzel bir ceviri olmus. Daha onceden 3d print uzerine bir proje daha oldu diye hatirliyorum ama akibetini hatirlamiyorum. Ekip kalabalik umarim is yaparlar.
sr. member
Productivist - Üretim 4.0'a Giriş
Küresel üretim kapasitelerini haritalandırarak, bireysel ve profesyonel üreticileri müşterileri ile buluşturan ilk noktadan noktaya (P2P) ağı

[ŞEKİLLER YÜKLENİYOR]
Pages:
Jump to: