Josh, Fonksiyonel Kaplama Teknolojilerinde yapılan çalışmalardan katı oksit yakıt hücresi uygulamalarında çok yıllık elektrokimyasal araştırma tecrübesine sahiptir. Orada, hem yakıt hücresi imalat operasyonlarında hem de karakterizasyonda çok önemli görevler üstlendi. Elektrot bulamaç optimizasyonu, ekran baskı, düğme hücresi montajı, elektrokimyasal testler ve SEM karakterizasyonu gibi deneyimleri vardır. B.S. ve M.S. Northwestern Üniversitesi Malzeme Bilimleri Fakültesi'nden nanoteknolojiye ağırlık verildi.
Samir Ortega - Kurucu Ortak, CEO, Yönetim Kurulu Üyesi
Samir, Arlington, Virginia'daki Boeing Savunma Sistemleri'ndeki iş geliştirme ekibinde ve Chicago'daki Credit Suisse'de bir yatırım bankacı olarak çalışmıştır. Daha önce Overseas Private Investment Corporation ve Beyaz Saray'da Obama Yönetiminde görev yaptı. Samir, kariyerine Chicago'da endüstriyel danışmanlık sektöründeki müşterilerine odaklanan Marakon Associates ile başladı. Samir B.A. Northwestern Üniversitesi'nden (summa cum laude) ve Paul ve Daisy Soros Üyesi olan Kellogg Yönetim Okulu'ndan ayrılan M.B.A.
Alfredo Martinez - Üretim Mühendisi
Alfredo yaklaşık yirmi yıldır kablosuz hizmet sağlayıcılarının operasyonlarına önemli katkılarda bulunmuştur. Sprint'in Midwest'deki mikrodalga iletişim ağlarına yönelik güncellemeleri tasarladı ve uyguladı ve kapasiteyi arttırma, performansı geliştirme ve Alltel'in CDMA ağları için yönlendirme alternatifleri sağlama çabalarını denetledi.
Jack Cavanez - Ar-Ge Mühendisi
Jack, M.S. ve B.S. Northwestern Üniversitesi'nden malzeme bilimleri ve mühendisliği dereceleri vardır. Önceki çalışmalarında mikroakışkan aygıtlar oluşturulması, biyolojik olarak esinlenmiş materyal sentezi araştırılması ve düşük maliyetli elektrokatalizörler geliştirilmesi yer alıyor.
Piter Han - İş Geliştirme Danışmanı
Piter Güney Kore merkezli ve Cheil Synthetics (Samsung'un yan kuruluşu), NanoGram Corporation, Saehan Enertech ve Samyang Group'da üst düzey görevlerde bulunarak tüketici elektroniği ve ileri malzeme endüstrilerinde 20 yılı aşkın tecrübeye imza attı.
Marcus Hersan - Ticari Yönetici
Şirketin teknoloji yenilikçiliğini ve ürün geliştirme faaliyetlerini tüm iş alanlarında öncülük etmektedir. Marcus, Procter & Gamble, Gillette, Duracell ve Alcoa'da ilerici sorumluluk, önde gelen teknoloji ve ürün ticarileştirme çabaları pozisyonlarını sürdürdü.
James Corden - Ar-Ge Mühendisi
James bir M.S. tutar. Northwestern Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra B.S. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği alanında Massachusetts Institute of Technology'den mezun oldu. Daha önceki çalışma tecrübesi, tedarikçi malzemesinin validasyonu ve kök nedeni arıza analizini gerçekleştirdiği otomotiv, metalurji ve tıbbi sektörleri kapsar.
Leslie Frysz - Teknik Danışman
Leslie şu anda A123 Sistemlerinde Hükümet Tarafından Fon Edilmiş Ar-Ge ve Fikri Mülkiyetin İcra Başkanıdır. Leslie, yeni nesil teknik strateji ve yeni teknoloji geliştirmeden sorumludur ve batarya endüstrisinde 30 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.
Erik Lemnios - Yönetici
Erik, operasyonel süreçleri yönlendirmek ve büyümesini artırmak için yeni stratejiler ve programlar uygulama sorumluluğunu sürdürdüğü Graphene Power'ın EVP ve COO'su. Lemnios, girişim sermayesi destekli iki IPO şirketinin üst düzey yönetim ekiplerinde bulunuyor.
Sara Pinnell - Yönetim Kurulu Gözlemcisi
Sara, Wiltson Sonsini Goodrich & Rosati'deki temiz teknoloji girişimlerine yönelik hükümet danışmanlığı uygulamasını birlikte yürütmüş ve 300 milyondan fazla araştırma yardımı, kredi ve teminatlı kredi de dahil olmak üzere, iki düzineden fazla federal ve devlet hibe ve kredi başvurusunda başarıyla birçok ekibe liderlik etmiştir. finansman. Sara'nın önceki tecrübesi, GE Energy ve GaiaTech'in rollerini içeriyor.
Christine Hochman - IP Stratejisti
Chris pil endüstrisinde fikri mülkiyet portföylerini geliştiren 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahiptir. Daha önce Greatbatch Inc.'de Ar-Ge ve Stratejik Teknoloji Yeniliği İcra Direktörü olarak görev yapmış ve 100'den fazla patentte mucit olmuştur.
David Costa - Yönetim Kurulu Üyesi
Graphene Power'ın Stratejik ve Kurumsal Gelişimi Başkan Yardımcısı, geniş bir yelpazede endüstriler için yüksek derecede mühendislik özel kimyasalların önde gelen küresel geliştiricisi, üreticisi ve pazarlamacı. Bu görevde David, şirketin stratejik planlaması, Birleşme ve Satın Alma ve kurumsal ve işletme geliştirme programlarını yönetir.
Jason Turi - Yönetim Kurulu Gözlemcisi
Jason, şirketin vizyonunu belirleyen, yatırım faaliyetlerini yönlendiren ve girişimcilere tavsiyelerde bulunduğu, enerji ve temiz enerjiyi etkileyen girişim sermayesi fonu olan Graphene Power'in genel müdürüdür.
Daniel Cruz - Blockchain Gelişim Uzmanı
Daniel, güvenilmez anlaşmalar, güvenlik ve değişim platformları konusunda uzmanlaşmış bir blockchain programcısıdır. 80 geliştiriciyle bir ekip kurdu ve yönetti ve 2013 yılından beri blockchain projelerinde çalıştı.
Başlangıç: 20 Aralık 2017 12:00 PM GTM +1
Bitiş: 10 Ocak 2018 12:00 PM GTM +1
Soft cap: 2,000 ETH
Hard cap: 5,000 ETH
Token Cost: 1 ETH = 6,000 GRP
Minimum alım: 0.1 ETH
Maksimum alım: Sınırsız
Ödeme şekli: Ethereum (ETH)
ICO 2018’in ilk çeyreği
Soft cap: 100,000 ETH
Token Değeri:
1. Hafta ICO: 1 ETH = 4,000 GRP
2. Hafta ICO: 1 ETH = 3,750 GRP
3. Hafta ICO: 1 ETH = 3,500 GRP
4. Hafta ICO: 1 ETH = 3,250 GRP
5. Hafta ICO: 1 ETH = 3,000 GRP
Sonrası: 1 ETH = 2,000 GRP
Minimum alım: 0.01 ETH
Maksimum alım: 1000 ETH
Ödeme yöntemi: Ethereum (ETH)
ICO’dan sonra satılmayan bütün tokenler yakılacaktır.
YEREL DİLLERDEKİ BAŞLIKLAR
Indonesian
Hindi
Russian