Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN] XYO - Merkezi Olmayan Kripto Konum Oracle Ağı. Satış 20.03 - page 4. (Read 849 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
Yani fena proje değil ama kim hardcapı olmayan bir projeye yatırım yapıp parasını riske atmak isterki? Bana bu tutum pekte mantıklı gelmedi, ekip gerçekten kendi topuğuna sıkıyor, bu strateji yüzünden bu piyasada pek yatırım toplayamayacaklar.
Tezosa bir çok insan yatırım yaptı bundada neden olmasın proje benim çok hoşuma gitti ve kullanım alanları çok gerçekci. Adamların dünya üzerinde bir ton yer tespit aleti varmış zaten bence çok iyi para toplar
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Yani fena proje değil ama kim hardcapı olmayan bir projeye yatırım yapıp parasını riske atmak isterki? Bana bu tutum pekte mantıklı gelmedi, ekip gerçekten kendi topuğuna sıkıyor, bu strateji yüzünden bu piyasada pek yatırım toplayamayacaklar.
member
Activity: 168
Merit: 10
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
açıkçası ben xyo dan bir süpriz bekliyorum türkiyede çok rağbet görmüyorsa iyi kazandırır bountycilerine malum repuxa bakın herkes kan ağlıyor yarım ekmek tavuk döner parası diyor 3 ay imzasında kalan arkadaşlar hemde full member üyelikle  Grin ödül miktarı güzel proje güzel bence iyi yerlere gelir

Ödül iyi de hardcap olmayan bir projeye hangi mal yatırım yapar? Herifler o kadar aç gözlüki olaya ne kadar para gelirse o kadar iyi gözüyle bakmışlar.
member
Activity: 476
Merit: 31
açıkçası ben xyo dan bir süpriz bekliyorum türkiyede çok rağbet görmüyorsa iyi kazandırır bountycilerine malum repuxa bakın herkes kan ağlıyor yarım ekmek tavuk döner parası diyor 3 ay imzasında kalan arkadaşlar hemde full member üyelikle  Grin ödül miktarı güzel proje güzel bence iyi yerlere gelir
member
member
member
pek ragbet görmüyor proje ama ben gerçekten çok beğendim, icosuna katılmayı düşünüyorum ama sizler ne dersiniz arkadaşlar ico katılımları hakkında çok bilgim yok
member
XYO Network'ün nasıl çalıştığını anlatan teknik bülten
https://docs.xyo.network/XYO-White-Paper.pdf
member
twitter kampanyasına katıldım ama tweetleri sadece retweet etmek yetmiyor mu anlamadım. atılan tweetlere hashtag ve web sitesi adresini mi eklemeliyiz?
Hocam maalsef yetmiyor evet muhakkak blirtilen hashtagleri kullanmanız gerekıyor, en az 2 tanesını eklemenız lazım ama rt lerde muhtemelen ekli oluyordur
full member
Activity: 420
Merit: 101
twitter kampanyasına katıldım ama tweetleri sadece retweet etmek yetmiyor mu anlamadım. atılan tweetlere hashtag ve web sitesi adresini mi eklemeliyiz?
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Ödül miktarı gerçekten çok iyiymiş . Takımda genç ve dinamik bir yapıya sahip .
member
ilginç bir proje zevkle okudum, örnekler falan çok gerçekci olmuş yani dedikleri gibi benimde ürünlerim çok defa kayboldu ev içi teslimatı gerçekten iyi olur, kullanım durumlarıda çok araç anahtarını bile izlemek gerçekten başarılı olur proje bence çok iş yapabilir. Tercüme için teşekkürler
Pages:
Jump to: