Pages:
Author

Topic: ANS ( neo ) - page 2. (Read 4106 times)

hero member
Activity: 658
Merit: 500
August 12, 2017, 04:56:34 AM
ethereum'a rakip olarak görülüyor.Potansiyel olarak uzakdoğu yatırımını neo'ya kaydırırsa fiyat yukarılara çıkacaktır.Bu büyüme bolun mu yoksa gerçekten devamlı büyüme taşıyan bir yeni coinin piyasaya girişimi göreceğiz.Biraz yatırım yaptım.Şu an 100 dolar civarı bir fiyat beklentisi var.Bugün ne yapacak şu an biraz  düşüşte ama geleceği parlak gibi gözüküyor.

bende azcık böceklendim konuyla alakalı olarak çin eth olarak baya bir gözde olamya başladı zaten gözde idi ama sürekli geliştirilmesi etki çekmeye başladı eth 20 dolardan 400 gittiği zamanki gibi hareketler bulunuyor .
pos sistemini inceleliyorum şuanda
inceleyip burada paylaşırsanız çok iyi olur.Gas olayı varmış ne olduğunu tam anlayamadım.Bir iki yazı okudum hakkında olumlu görüşler var ama bizim forum olarak eksikliğimiz bir coini çıkmadan yakalayamamak.Çıktıktan sonra ah vah diyoruz.şimdi bu 100-200 dolara çıkarsa 3-5 ayda yine nasıl kaçırdık diyeceğiz.Potansiyel olarak güçlü japonya,kore,çin bu coini uçurabilirler.Neo'da güzel projeler geliştirirse önünde kimse duramaz.Tabi önce artılarını ve eksilerini görmemiz lazım.Sonra herkes kendi kararını verir yatırım yapıp yapmama hakkında.

valla cüzdan oalyını çözmedim blokları güncelledim cüzdanı açtım adrese 1 neo gönder (Bittrex 0,1 fee oç) olmadı cüzdan adresine gitmedi.
yeni adres oluşturdum onada 1 gönderdim o da aynı anlamadımcüzdana gönderemiyorum yada yanlış gönderidm 70 doların anasını ağlattım  Angry Angry Angry
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 12, 2017, 04:28:47 AM
ethereum'a rakip olarak görülüyor.Potansiyel olarak uzakdoğu yatırımını neo'ya kaydırırsa fiyat yukarılara çıkacaktır.Bu büyüme bolun mu yoksa gerçekten devamlı büyüme taşıyan bir yeni coinin piyasaya girişimi göreceğiz.Biraz yatırım yaptım.Şu an 100 dolar civarı bir fiyat beklentisi var.Bugün ne yapacak şu an biraz  düşüşte ama geleceği parlak gibi gözüküyor.

bende azcık böceklendim konuyla alakalı olarak çin eth olarak baya bir gözde olamya başladı zaten gözde idi ama sürekli geliştirilmesi etki çekmeye başladı eth 20 dolardan 400 gittiği zamanki gibi hareketler bulunuyor .
inceleyip burada paylaşırsanız çok iyi olur.Gas olayı varmış ne olduğunu tam anlayamadım.Bir iki yazı okudum hakkında olumlu görüşler var ama bizim forum olarak eksikliğimiz bir coini çıkmadan yakalayamamak.Çıktıktan sonra ah vah diyoruz.şimdi bu 100-200 dolara çıkarsa 3-5 ayda yine nasıl kaçırdık diyeceğiz.Potansiyel olarak güçlü japonya,kore,çin bu coini uçurabilirler.Neo'da güzel projeler geliştirirse önünde kimse duramaz.Tabi önce artılarını ve eksilerini görmemiz lazım.Sonra herkes kendi kararını verir yatırım yapıp yapmama hakkında.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 12, 2017, 04:19:21 AM
Mezar taşını dikti bence. Dikkatli olun.
hero member
Activity: 658
August 12, 2017, 04:14:59 AM

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 12, 2017, 04:06:06 AM
member
Activity: 90
Merit: 10
August 11, 2017, 01:33:08 PM
çinlilerin gözdesi. geleceğini harbiden merak ediyorum.  Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
August 11, 2017, 12:40:30 PM
Ans(neo) bir miktar düştü ama yükselişe başladığı yere göre hala çok yüksek bir noktada.Yukarıdaki yoruma katılıyorum,uzakdoğudaki insanlar genelde milliyetçi bir şekilde yerel coinlere yöneliyor.
full member
Activity: 1026
Merit: 148
August 11, 2017, 10:19:51 AM
çok ilginç şekilde düştü ve bu beni çok üzdü
full member
Activity: 672
Merit: 110
August 11, 2017, 08:32:36 AM
cuzdanlarda neo tutanlara GAS dıy ebır coın verıyorlar onunda degerı 20 dolar falan sanırsam gas ıcın cok alan oluyor buyuk ıhtımalen
hero member
Activity: 518
August 11, 2017, 08:26:09 AM
adamlar milletçi olarakmı giriyor coinlere anlamıyorum ki kore çin paraları normalden daha  çok yükseldi qtum 6.80 aldım 17 dolardan sattım  süper kar oldu temiz.
neo girem bari bakalım zaten 1-2  ay beklerim ordanda bir pump daha yakalarsak yolverir geçerim
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
August 11, 2017, 08:20:43 AM
Çok yükseldi dahada yükselir koreliler çinliler ciddiye alıp alıyorlar habiri eth seviyesine getirecekler herhalde
member
Activity: 107
Merit: 10
August 11, 2017, 05:39:22 AM
Çok iyi pump yedi son aylarda tutanlar 6x gibi bir rakama ulaştı şu anda fakat daha fazla bu seviyelerde kalması mümkün değil.
full member
August 11, 2017, 02:22:38 AM
Kesinlikle hedef oncelikle 54 dolar seviyesi ve orada saglam durmak sonrasi yavas yavas 💣 ve yuksekteyken yakalayip az alsamda beklenti buyuk.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
August 10, 2017, 07:07:33 PM
Ne oluyor bu coine bir haftada piyasalarınalt üst etti koreliler etc ve eth den çıkıp buna girdi herhalde
full member
Activity: 154
Merit: 100
August 10, 2017, 05:44:18 PM
Az önce 30$ dan 40$ fırladı 😀
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
August 10, 2017, 04:52:47 PM
Valla bu coine girdim %30 kar yapınca çıktım çıkarken rahattım ama şuan geldiği miktarları görünce üzülmemek elde değil.Sabır bu işlerde çok önemli maalesef.

aynısını ben de yaptım. çıktım tekrar girdim, çıktım tekrar girdim. her defasında sattıgımdan yüksek aldım. sabredip tutamadım, ama tekrar girmeyi de bildim ve kazanmaya devam ettim. bu kadar acaip hareketlerde böyle davranışlar normal bence
newbie
Activity: 6
Merit: 0
August 10, 2017, 04:09:54 PM
Valla bu coine girdim %30 kar yapınca çıktım çıkarken rahattım ama şuan geldiği miktarları görünce üzülmemek elde değil.Sabır bu işlerde çok önemli maalesef.

Sabır konusunda maalesef haklısınız.
Son 1 haftada 1000$'lık portföyü sırasıyla waves, bcc, neo ve dnt'ye girdim.
Bazılarından erken ve zararına çıkarak biraz da tecrübe eksikliğiyle x4 yapma fırsatını kaçırdım.

sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
August 10, 2017, 03:53:57 PM
full member
August 10, 2017, 03:44:09 PM
char kasar gibi kasıyor bu tokeni herşeyi yiyen kardeşlerimiz.hani bir baktım biraz daha baktım sonra biraz daha baktım açıkçası hedef sanki önce ilk 5 e sonra ilk 3 e girmek gibi geldi bana market capta.bunuda bu hızla ki şuan alışılmışın dışında kat kat kat koyarak gidiyolar sanki yıl bitmeden yapacaklarmış gibi.ha bu arada çok baktım yüksek fiyattan girdim yüzden pek bişi yok ama düşüncelerimi karşılarsa hiç yoktan iyidir Smiley
bunuda yazarken 28 dolar seviyesinden şuan baktığımda 32 dolar seviyerinden bakalım çok yakında 54 dolar seviyesine geleceğini 5.sırada duracağını düşünüyorum.tabi kimseye tavsiye vermiyorum.
full member
August 10, 2017, 03:13:12 PM
char kasar gibi kasıyor bu tokeni herşeyi yiyen kardeşlerimiz.hani bir baktım biraz daha baktım sonra biraz daha baktım açıkçası hedef sanki önce ilk 5 e sonra ilk 3 e girmek gibi geldi bana market capta.bunuda bu hızla ki şuan alışılmışın dışında kat kat kat koyarak gidiyolar sanki yıl bitmeden yapacaklarmış gibi.ha bu arada çok baktım yüksek fiyattan girdim yüzden pek bişi yok ama düşüncelerimi karşılarsa hiç yoktan iyidir Smiley
Pages:
Jump to: