Pages:
Author

Topic: Şansınızı iyi değerlendirin. - page 2. (Read 2241 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 1
September 22, 2018, 11:40:50 AM
ekşi sözlük ve burası sayesinde ben de neredeyse bir ekonomi profu olacağım zaten yakında. şaka bir yana sadece bu teknoloji değil genel anlamda çok çok faydalı bir forum burası.
Rdu
jr. member
Activity: 224
September 22, 2018, 11:37:33 AM
Tamamiyle katılıyorum, bu site ve yapılan paylaşımlar, edinilen bilgiler olsun insana çok şey katıyor ve ekonomi anlamında hemen hemen her konuda bilgi sahibi oluyor ve piyasanın nabzını tutabiliyorsunuz. Öncelikle bunun için teşekkür etmek lazım. Söylenildiği gibi hiçbirşey yapamıyorsanız Bitcoine yatırım yapın ileride faydasını görürsünüz mutlaka.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
September 22, 2018, 10:55:58 AM
Burada okuduğum en hoş paylaşımlardan biri. Ne yazık ki herkes kıymetini bilmiyor, bounty için post yetiştirme telaşı hemen hemen herkeste var. Bunu normal karşılıyorum. Ancak arta kalan bolca vakitte buraları okuyup bilgilenmek, kendini geliştirmek bu kadar zor olmamalı. Okumaktan dahi aciz olmayalım, bugünlerin ve buradaki paylaşımların değerini anlamak önemli.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
September 22, 2018, 07:06:54 AM
Bu piyasadaki öldük bittik diyenler bile bitcoinin tekrar dirileceğini biliyor. Hepimizin emin olduğu bu durumu bazı sert düşüşler veya sarsıntılar bizlere inancımızı sorgulatıyor ama içten içe hepimiz biliyoruz ki piyasa eskisinden de iyi hale gelecek. Hepimizi her gün eriuyor olsak da o yüzden hala devam ediyoruz. Bu umut vermek umut tazelemek değil. Yola neden çıktığımızı yoldaki iniş çıkışlar unutturmasın. Piyasaya ilk girişteki hedef ve stratejilerinizden ödün vermeyin.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
September 22, 2018, 05:13:34 AM
Her kelimesi sonuna kadar doğru bana kalırsa. Burada öğrendiğimiz bilgiler ya da ezbere yaptığımız hareketler belki şu an bize sadece para kazanma olarak geri dönüyor olabilir bu bile diğer insanlardan farkımızı ortaya koyuyor fakat burada şimdilik buz dağının görünmeyen kısmında insanlığı tepeden tırnağa etkileyecek bir teknolojiden bahsediliyor olması oldukça heyecan verici.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
June 20, 2018, 03:29:11 PM
Sadece maddi olarak bakmadan bu teknolojiden haberdar olmak bile bana gurur veriyor. Yeni gelişen bütün teknolojileri en yakından takip etmeye çalışıyorum
full member
Merit: 101
https://owloper.com
June 19, 2018, 11:59:18 AM
Doğru ve güzel cümleler le sade bir anlatım la güzel tavsiye olmuş.Bende bir iki ekleme yapayım en azından 100 tl ile trade yapın farklı cüzdanlar açıp transfer yapın. Kurs gibi düşünün işleyişi tecrübe ederek öğrenin.
newbie
Activity: 168
June 19, 2018, 09:28:07 AM
Piyasanın potansiyelinin farkındayız forumda yazılanların kıymetini de biliyoruz fakat bir türlü istediğimiz ilerlemeyi görebilmiş değiliz bu durumun geçici olduğunu da biliyoruz ama yine de insanda bir tedirginlik hali oluyor.
newbie
Activity: 31
June 19, 2018, 02:38:11 AM
Btc ile yeni tanıştım ama alma düşüncesi var aklımda ne kadar riskli olursa olsun geçen yıllara bakarak da alınabilir.
newbie
Activity: 32
June 18, 2018, 07:39:50 PM
akıllı yatırımlarla ileride güzel günler görülebilir geleceğin kripto paralardan oluşucağını düşünenlerdenim herkese iyi şanslar Smiley
newbie
Activity: 77
June 18, 2018, 07:33:53 PM
Arkadaş güzel tespit yapmış ancak arkadaşın demesiyle bir şey almayın okuyun öğrenin değerlendirin öyle yapın yatırımınızı.
jr. member
Activity: 406
June 18, 2018, 10:40:43 AM
Kripto piyasası öyle bir hale geldi ki artık iyi yanları bile göz ardı edilmesi gayet normal bana göre ,kripto piyasasında ki fiyat yükselişleri ile herşey daha güzel olacak.
newbie
Activity: 168
June 18, 2018, 10:35:12 AM
geri düşüşlerdeki toparlanma olduğunu düşündüğümüz tarihlerde pek çok yanılgıya uğrattılar bizi. hani alıyorsun 4 saat sonra zararına satıp çıkanlar var. onlara duacıyım. eğer panik yapan olmasaydı piyasa bu kadar hızlı hareket edebilir miydi? derinlik zaten sürekli dolu değil.
full member
Activity: 420
Merit: 100
June 17, 2018, 06:07:00 PM
Düşüş dönemleri ciddi alım fırsatı sunar, piyasaya bu dönemlerde yeni girenlerin şanslı olacağı kanısındayım, önceden girenlerinse iyi bir birikime ulaşmış olması gerekir, bu piyasada fırsatların uzun süreler boyunca bitmeyeceğine inancım büyük.
member
Activity: 196
Merit: 10
June 17, 2018, 04:54:19 PM
elinize sağlık hocam gayet güzel bir konu olmuş diye düşünüyorum, bana kalırsa bu tip tavsiyelere kulak kabartmak gerekiyor
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
June 17, 2018, 01:15:31 PM
şuan bitcoin,ethereum ve neo için tam alım fırsatı ben ufaktan alım yapıyorum bunlardan boğa sezonu gelirse elbette kazandıracağı düşüncesindeyim YTD.
member
Merit: 11
June 17, 2018, 11:54:28 AM
Bizden daha önce girenlerin yaptığı kadar kâr payları yaşayamaz olduk ama unutmamamız gereken konu da şu bitcoin veya diğer kripto paralar her zaman böyle bu fiyatlarda kalmayacak ve kendini ciddi şekilde arttıracaktır. Şimdilerde alacağımız coinler ile uzun vadede ( 1 sene belki de ) ciddi kazançlar yapabiliriz.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
June 17, 2018, 04:39:42 AM
Artık eskisi gibi bir bilgi alışverisi kalmadı. Eskiden çok güzel bir ortam vardı. Yeni biri geldiğinde farkedilirdi. Şimdilerde herkez yabancı sanki günlük birsürü yeni hesap açılıyor.
jr. member
Activity: 239
June 16, 2018, 07:44:20 AM
Herkes isterdiki daha erken tanışsın bu form ile ama kısmet ne zaman geleceği belli olmuyor işte bende kasım 2017 gibi tanıştım blockchain ile btc ile bu piyasa ile umarım bizi iyi yerlere götürür , çok sermayem yok hatta hiç yok denecek kadar az ama bountyler ile teknik analiz sayesinde az biraz bişeyler oluşmaya başladı bakalım 2019 da neler olacak.
jr. member
Activity: 364
June 15, 2018, 04:11:35 PM
Bitcoinde fiyat düşüş beklentileri sürekli düşerken 10 -8-7-6 -4 bin dolardan şimdide 2 bin dolar seviyeleri konuşulmaya başlandı ,2000 dolar seviyelerine kadar bitcoin düşer ise kripto piyasası resmen biter.
Pages:
Jump to: