Pages:
Author

Topic: Apple'ın yeni reklam yüzü Trabzon'dan - page 2. (Read 305 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
April 06, 2021, 12:03:03 PM
Bir şekilde Trabzon’dan Amerika’ya kadar uzanan bir yolculuğu olacak kardeşimizin kendine güveniyle başvurmasına ve başvurusunun kabul edilmesine çok sevindim Türk’ün yüzü belki de böyle dünyadaki en popüler firmalardan birinin reklam tabelalarını süsleyecek
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
April 06, 2021, 08:38:48 AM
Laaan bileydim başvururdum reklam yüzü olmaya Cheesy Her yerde olduğu gibi burada da izleriz artık, olsun bizden bir insan gitmiş. Neden 4 Ay diye merak ettim çeksinler 1 haftada. Çocuğa dil mi öğretecekler orda acaba Cheesy
full member
Activity: 546
Merit: 154
April 06, 2021, 04:25:09 AM
Ne şans varmış adamda yahu seçmelere gir kazan Trabzon'dan yurtdışına reklam çekmeye git hicbirsey olmasa bile gencin ileride anlatacak mükemmel bir anısı olacak bu sayede çapkınlıkta yapar eminim Smiley
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
April 05, 2021, 04:15:47 PM
Gerçekten şaşırtıcı ve sevindirici bir haber olmalı onun için. Dünyanın her yerinden bir sürü insanın başvurduğu bir ilana seçilmek çok özel bir şey kesinlikle. Gelecekteki kariyerini bile şekillendirecek bir gelişme olabilir bu. Sonuçta koskoca Apple'ın reklam yüzü olmak az buz bir şey değil.
jr. member
Activity: 35
Merit: 1
April 05, 2021, 11:56:11 AM
Bugün bende denk geldim bu habere gerçekten çok güzel bir haber, azmin zaferi gibi. İnanmış başvurmuş o kadar insan arasından seçilmiş. Daha nice örnekler olur inşaallah. Türkiyeden böyle şeylerin olması çok güzel şeyler devamı gelir inşaallah. Gence başarılar diliyorum.
sr. member
Activity: 1386
Merit: 374
April 05, 2021, 10:47:05 AM
Az önce bu habere denk geldim bende, Trabzonlu gencimiz şansını denemiş, şansı yaver gitmiş, bu kapı belki kendine ve ailesine mükemmel bir geleceğin bir adımıdır,
hero member
Activity: 1484
Merit: 936
April 05, 2021, 07:17:40 AM
Trabzon'da lise öğrencisi Mustafa Mert Topal, başvurusu sonrası kabul edildiği Apple'ın reklam çekimlerine hazırlanıyor. Annesiyle beraber gideceği ABD'de 4 ay kalacak Topal, kazandığı parayı kendi ve kardeşlerinin eğitimine harcamayı düşünüyor. Ayrıca Trabzon Sporun alt yapısında oynuyormuş kendisini bu azminden dolayı tebrik ediyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır.

Kaynak: https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/applein-yeni-reklam-yuzu-trabzondan,Ap_-wXjCmkeQmydH_ZPsSQ/-DhHuYjh-E-Ehb1eW0fd5g
Pages:
Jump to: