İşin daha kötüsü öngördüğüm birkaç proje daha oldu ancak onlarıda almadım onlarda yürüdü.
Neden böyle yapıyorum onu da anlamıyorum
Bu konuda tek başına değilsin dostum 3-4 USD aralığında bende alıp almamak arasında sürekli olarak gidip geliyordum ve sonuç olarak biraz da finansal durumuma istinaden alım yapmama kararı verdim. Aptos konusundaki tek tesellim ise eski dönemlerden aldığım NFT'lerin olması ve bunları bozdurmam durumunda USD bazında iyi bir ücret alabilecek olmam şu an için. Özellikle birçok projenin zirve fiyatına kıyasla hem Aptos olarak hem de USD bazında param erimiş olsa da tatmin edebilecek kadar değere sahip NFT kalmış elimde. Yine de durum ne olursa olsun çevremize kazandırmaya devam edeceğiz gibi
Beni de aranıza alabilirsiniz arkadaşlar.Çok sevdiğim bir arkadaşıma önerdiğim projelerden birisi Aptos idi.Artıştan sonra yine görüştüm ve 5 dolar maliyetle 100 bin lira kadar alış yaptığını söyledi.Ben de biraz daha düşer mi diye beklerken fırsattan olmuş oldum.
Neyse sağlık olsun en azından sevdiğimiz bir insanın hayır duasını aldık.Alıp almamak kişinin kendi kararı.Şu an hala alım fırsatı verip vermediğini kestiremiyorum.
O halde aramıza hoşgeldin dostum Hiç yoktansa çevrenden birisine bir katkın olmuş ve hayır dua almışsın. Şu an almak konusuna gelecek olursak açıkçası piyasanın karamsarlığı yüzünden pek de alma taraftarı değilim gibi görünüyor. Son zamanlarda bu piyasadan öyle canım yanmış durumda ki alım yapma gibi bir düşüncem şahsi olarak yok. Belki de bu yorumumun üzerine 30-40 USD seviyeleri bile gelecektir fakat şu an pek de riske girmeye değer olduğunu düşünmüyorum. NFT tarafından gelecek ve cüzdanda bekleyen az biraz APT ile yoluma devam eder eğer daha da ciddi bir artış gelirse nakite dönerim artık.