Pages:
Author

Topic: Araba Satmaktan Nefret Ettim (Ağır Ölücü İçerir) - page 2. (Read 361 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Selam dostlar,sizlere içimi dökmek istedim..

2006 model otomatik civic sahibiyim. aracım çok temiz değil rakiplerine göre km ve hasar kaydı iyi sayılır ama içinde eski sahibinden kalma sigara yanıkları var.

ilanlara baktım 42-43 ten aşağı yok bende 39750 yazdım.Herşeyini ilana yazdım. 2hafta boyunca 33ler 34ler 35ler havada uçtu. YAHU BİZ NE ZAMAN BU KADAR ÖLÜCÜ OLDUK? kendi kendime dedim ki ilanı 41 yapayım bunlardan kurtuluruz. neyse varan1dün biri geldi baktı 38e düştüm masrafı var dedi. e kardeşim ben zaten masrafı düştüm 38e civic var mı dedim? ben sana akşama fiyat vereceğim dedi, beni fiyat için arama dedim gönderdim. yahu ben senden fiyat istemedim işine gelirse alırsın biter. ben sana fiyat vereceğim demek nedemek??

bu sabah oldu varan 2 biri aradı yine pazarlıklar o 38 dedi ben 38500 dedim anlaşamadık. en son ben aradım gel 38250 dedim yarım saat sonra arayacağım dedi kapattı. bir süre sonra aradı ben gelemeyecem iyi dedim sen bilirsin.

gittim ilana ahmet beye opsiyonlandı yazdım bi baktım arıyor abi arabayı bana ver Smiley yahu ben sana gel dedim kötülük mü ettim?
neyse bu bütün gün aradı alayım alayım en son 4te noterde buluştuk. bir tur attı demez mi 38e bağlayalım! bende pazarlık bitti istersen ben seni uygun bi yere bırakayım dedim yok alacağım dedi. sen bilirsin dedim istiyorsan alma dedim. yok alacağım ama sevmedim dedi. kardeşim zorla satmıyorum beğenmediysen alma dedim yok yok dedi noterin kapısına geldik. arabadan indik içeri giricez ben vazgeçtim dedi çekti gitti. YA SABIR
varan 3 akşamüstü başkası sardı 36500ler 37ler en son 38 dedik kapora göndereyim dedi kardeşim arabayı görmedin neyine kapora göndereceksin dedim?? iyi dedik 6 da buluşacağız. buluşmadan 10dk önce bir mesaj "ben 37 verebiliyorum" YA SABIR
cevap bile vermedim ve ilanı kaldırdım. sinirlerim bozuldu onca işimiz arasında saçmasapan insanlarla uğraştım. insanlarda terbiye ahlak kalmamış..
böyle araba mı alınır satılır ya.. herkes al satçı herkes galerici olmuş

okuduğunuz için teşekkür ederim
Pages:
Jump to: