Pages:
Author

Topic: Aragon ICO Bitti 275K Eth .... - Tezos Ertelendi - page 3. (Read 6998 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Aragon Bittrex'e girmiş ama girdiği gibi free fall olmuş. Şu an 63k sattan işlem görüyor. ICO fiyatı BTC üzerinden kaça eşitti?
USD bazlı eğer 90 centten satıldıysa şimdi 1.10 dolar, hala yukarıda diyebiliriz. Ama satış yapıldığı sırada BTC 200 dolar aşağıdaydı, hesaplamalar iyice karışıyor.

btc den satılmadı.eth den yapıldı ico.
ico ya girenler hala %15 kadar karda su anda.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Aragon Bittrex'e girmiş ama girdiği gibi free fall olmuş. Şu an 63k sattan işlem görüyor. ICO fiyatı BTC üzerinden kaça eşitti?
USD bazlı eğer 90 centten satıldıysa şimdi 1.10 dolar, hala yukarıda diyebiliriz. Ama satış yapıldığı sırada BTC 200 dolar aşağıdaydı, hesaplamalar iyice karışıyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
90 cent  ico fiyatı ama benim merak ettiğim bonuslamı ico fiyatı 90 mı çünkü normal  satışı 1 eth 66 ant olacaktı. olmadı sanırım Cheesy
hero member
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
buda hızlı girirenlerden oldu yaa
şuanda yüzde 25 karlı olarak işlem görüyor ortalama. satsamı bileme satmadıklarımın hepsi düştü buda düşermi ki sattayım alttan tekrar alıırm diye düşünüyorum

ico fiyatı neydi?
100 Aragon = 1 ETH . ETH 96 dolardan hesaplasak 1 aragon 0,96 dolar yapıyor. ( Ama ico zamannı 90 dolar civarındaydı ETH)
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
şuanda yüzde 25 karlı olarak işlem görüyor ortalama. satsamı bileme satmadıklarımın hepsi düştü buda düşermi ki sattayım alttan tekrar alıırm diye düşünüyorum

ico fiyatı neydi?
sr. member
Activity: 434
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Liqui yeni çıkan hiç bir coini affetmiyor. Bende 5 ETH atma fırsatı buldum . Benim bütçeme göre normal az gibi gözüküyor ama 1 asgari ücret den fazla yapıyor 5 ETH.( 1 Ay ev bakılır)
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Adamlar sanki bu yatırımı alacak gibi birden Hidden Cap ibaresi koymuşlar. Deli gibi yatırım alıp anında bitti. Bence tkn card gibi olacak. Bunun girişi'de.

Bounty olmaması adamların yaptıkları projeye çok güvendiklerini gösteriyor.

Dışarıdan fazla kişi alamasın, daha çok insider'lar alabilsinler diye yapılmış bir ICO gibi geldi bana. Insider'ların "Hidden Hard Cap" mevzusundan haberleri önceden olmuştur eminim.
Bu hemen biten icolar strateji olarak kendileri gönderiyor olamaz mı?
İlk başta bastırırlar 5m dolar kendilerine sonra beklenti içinde olan topluluk aa başlar başlamaz 5milyon dolar topladı der ve saldırır.  Smiley

kendileri alıyor olabilirler. bence buradaki amaçları hızlıca para toplamaktan çok kontrolü ellerinde bulundurmak. çoğunluk eğer kendilerinde olursa piyasayı istedikleri gibi manipüle etmeleri daha kolay olacaktır.

örneğin tokenların %95'ini kendi gruplarında bulunan az sayıda kişi aldıysa, bu %95'lik token exchange sitelerine gelmeyecek ve piyasada sadece %5 dolaştığı için fiyat şiştikçe şişecektir. şu anda benzer örnekleri var, herkes biliyor.  
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
borsasına almak için sıraya geçmiş yine çöpçüler Grin icodan 1,2 saat sonra borsaya alınırmı bir coin
sr. member
Activity: 420
İcolar artık baymaya başladı. Senaryolar hiç değiştirilmeden aynı ilerliyor. İco için 1ay veriyorlar 1hafta olmadan bitiyor. Proje sahipleri ilk gün gazı veriyor trene atlayan devam ettiriyor.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Adamlar sanki bu yatırımı alacak gibi birden Hidden Cap ibaresi koymuşlar. Deli gibi yatırım alıp anında bitti. Bence tkn card gibi olacak. Bunun girişi'de.

Dışarıdan fazla kişi alamasın, daha çok insider'lar alabilsinler diye yapılmış bir ICO gibi geldi bana. Insider'ların "Hidden Hard Cap" mevzusundan haberleri önceden olmuştur eminim.
İlk başta bastırırlar 5m dolar kendilerine sonra beklenti içinde olan topluluk aa başlar başlamaz 5milyon dolar topladı der ve saldırır.  Smiley
evet mümkün.
bakalım devamında neler olacak. tokencard gibi olmaz sonu umarım (tokencard ın şuanki fiyatında ötürü bunu söylüyorum)

https://liqui.io/#/exchange/ANT_BTC

https://liqui.io/#/exchange/ANT_ETH

https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-ANT

https://etherdelta.github.io/#ANT-ETH

hero member
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain

Küçük yatırımcılardan okadar para çıkıp ters köşe yapamazlar bence. Kurumsal olarak yatırım alıyorlar bence.
sr. member
Activity: 532

ikm
sr. member

bonty olmaması aslında güvenden ziyade dışarıdaki bağlantılarıyla zaten gerektiği kadar yatırımı ayarladıkları gösteriyor. Cheesy
sorun yatırımcısını mutlu etmesi icolar bende güvenip girenler için karlı bir sistem olması gerek coinin pipyas değerini kormayan devler daima kaybetmeye mahkum
değerinin korunduğunu gören yaıtırmcı coine her zaman giriş yapar
hero member

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
ikm
sr. member
ben 20 eth gönderdim başlarda 900000 gaz bastım Cheesy verdim gazı verdim gaazı Cheesy
bakalım tokatlanmasak bari
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
vay be adamlar ne proje yapmiş. bounty koymadan etmeden reklamsiz iyi topladilar valla helal olsun. umarım bundan sonraki icolara örnek olmaz Smiley olmamali yani yoksa bounty işi biter. sektör haline geldi sonuc olarak şuanda bu işte ve gerçekten iyi para kazananlar var imzasiydi twitterdi faceydi bloguydu.. ne zamana kadar sürecek gerçi belli değil bu ödül avcılıgı ama gittigi yere kadar artık Smiley
hero member

Teşekkürler, siteye de eklemişler  Smiley

30 dakika içerisinde topladılar. Ancak ufak bir katılım yapabildim. Tekrar katılan tüm forumdaşlara hayırlı olsun!

Hayırlı forumlar!

Tebrikler. Hayırlı olsun.

Bence kazandıracaktır.

siz katıldınızmı @hiburak ?

katılamadım. bunu kaçırdık Smiley
sr. member

Teşekkürler, siteye de eklemişler  Smiley

30 dakika içerisinde topladılar. Ancak ufak bir katılım yapabildim. Tekrar katılan tüm forumdaşlara hayırlı olsun!

Hayırlı forumlar!

Tebrikler. Hayırlı olsun.

Bence kazandıracaktır.

Teşekkürler, size de mevcut ve gelecekteki yatırımlarınızda hayırlı kazaçlar  Smiley

Hayırlı forumlar!
Pages:
Jump to: