Ekibin satma ihtimalinden başka bir seçenek yok. Alıcılar o fiyattan alıp birde üstüne ciddi anlamda zarar edecek şekilde satmazlar diye düşünüyorum yani. Ya da başka şekilde ilk başta fiyato düşürüp alttan toplamak daha sonrada seri bir şekilde birilerinin üstüne boşaltma politikasıda uygulanıyor olabilir.
12 Eylülde son taksit gelecek galiba. O zamana kadar alım yapmayacağım. 12 Eylülde de düşürürlerse son bir alım yapıp bekleyeceğim. 3 ayda bu kadar düşmesi saçma. Poolx ve Ejs piyasa düşerken bile sapasağlam durdu son 3 aydır. Bu ido fiyatının üçte birine düştü. Para kazandıran ido yapamazlarsa boğaya kadar elimizde kalır, boğaya kadar batmazlarsa tabii.
Dediğiniz gibi son taksitte sonra ne olacağı az çok belli olur. Fakat anlatmanıza göre ya idodan alan yatırımcılar kaarlarını alıp çıktı ve geriye kalanlar panik satışı yaptı yada takım elindekileri son taksit gönderilene kadar eritiyor ve sonra toplama işlemi yapacak olabilir ve fiyatı yükseltebilir. Fakat genel olarak baktığımızda da bu dönemde ido satışı yapan projeler bana pek güven vermiyor. Çünkü bana saçma geliyor piyasa kötüyken neden satış yapılır ve yatırımcı neden yatırım yapar anlamış değilim. Ben açıkçası bu dönemde birkaç proje hariç bir sonraki boğayı görebileceklerini sanmıyorum. Görseler bile fiyatları yükselir mi muamma.