Pages:
Author

Topic: Arjantin’de bir banka, artık uluslararası ödemelerde Bitcoin’i kullanıyor - page 3. (Read 388 times)

full member
Activity: 700
Merit: 134
Fiyatlar oturana kadar bitcoin ile ödeme sistemine karşıyım. Şu anda bile günde 400-600 dolar oynuyorken nasıl olacak da verim alınacak bilmiyorum. Yine de kripto paraların bu tür işlemlerde kullanılmaya başlanmış olması bizim için umut verici bir şey. Ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyi (:
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ben de tam bunu merak ediyordum, kur olayını nasıl yapıyorlarki? sabit mi? gönderirken atıyorum 9k, varınca 8.9k olma ihtimali var Smiley yada tam tersi 9.1 k olabilir. İki taraf içinde zarar ettirebilir bir durum ortaya cıkabilir. Yüklü miktar gönderimlerde büyük farklar ortaya çıkar.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
banka bence pratik kullanımdan çok bankanın tanıtım amaçlı başlattığı bir reklam olabilir. bitcoin fiyat oynaklığından dolayı bankalar ve bireyler tarafından gerçek bir ödeme aracı olarak kullanılmaya malesef uygun değil.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bitcoinle işe başlarlar ama btc ile devam etmezler sanırım,btc bankalar için kullanıma  uygun değil diye düşünüyorum.
member
Activity: 504
Merit: 10
umachit.fund
En bilinen kripto parayı kullanarak müşteriyle bir güven problemi yaşamak istemediler sanırım.
Bu bankalarının sayısı mutlaka ki gün geçtikçe artacak ve uzaktan takip etmek keyifli olacak  Smiley
full member
Activity: 560
Merit: 113
Niye bitcoin ki? Fee çok yüksek bunun için çok daha uygun bir sürü coin var, hadi ripple olsun yani. Tam anlamadım niye bitcoin borsada başka coin mi yok.
member
Activity: 266
Merit: 10
Var olan bir uygulamayı yok kabul edemezsiniz banka müşterilerine kolaylık sağlamış. Sonuçta insanlar bitcoini alıp satıyor veya bir birlerine gönderiyor. Yakında bütün bankalar bu işe girecek.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Arjantin’den Banco Masventas, Pazartesi gününden itibaren müşterilerinin Bitcoin kullanarak sınır ötesi ödemeler yapmasına izin vereceğini açıkladı.

2014 yılında kurulan Latin Amerika’ya odaklı kripto para borsası Bitex ile varılan ortaklıkla banka, SWIFT’e alternatif olarak uluslararası işlemlerde Bitcoin’i kullanacak.

Bitex’in CEO’su Manuel Beaudroit, CoinDesk’e yaptığı açıklamada, ilk kez bir yerel bankanın Bitcoin’i sınır ötesi ödemeler için benimsemesine dikkat çekti.

Beaudroit, bankanın çok yakında gerçek müşteri işlemleri için Bitcoin’i kullanmaya başlayacağını söyledi ve devamında şöyle dedi:

“Müşterileriden bankaya uluslararası ödemeler için banka Bitex’i sağlayıcı olarak kullanıyor. Müşteri için şeffaf, dokunmuyorlar, Bitcoin’i görmüyorlar. Biz onlar için bir sağlayıcıyız ve Bitcoin’e dokunmuyorlar.”

Masventas’ın ana hissedarı Jose Dakak ise, “Bitex ile vardığımız ortaklıktaki aksiyonlarımızdan biri, Bitex platformunu yurt dışındaki müşterilerimizin ödeme ve tahsilat işlemleri için stratejik bir ortak olarak görevlendirmekti.” dedi.

Haber linki : https://uzmancoin.com/bitcoin-arjantin/
Pages:
Jump to: