Pages:
Author

Topic: Şaşırtan Ethereum 2019 sene sonu fiyat tahmini - page 2. (Read 542 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Bir çok kez zor denilen çok olay oldu bu piyasada o nedenle olmaz veya zor diyen arkadaşlar hiç belli olmaz herşey olabilir. Kaldıki olursa bizim için güzel olur.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ethereum bu piyasada bitcoinin ardından en güvenilir coindir. Üstelik bu piyasada sahip olduğu smart contract özelliği ile bir ilktir. Bu sebeple bitcoinden sonra piyasada kalıcılığı en üst düzeyde , gelişecek bir yatırım aracı olacaktır.
member
Activity: 392
Merit: 10
Kripto para dünyasında olmaz diye bir şey yok. Ethereum  adı geçen zaman diliminde yeniden yukarı hareket yapmayı deneyecektir, sonuçlarının nasıl olacağını görürüz.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
2019 yıl sonu 1000 doları ulaşacak tahminimce.Biraz inip çıkış yapsada eninde sonunda görecek gibi 1000 doları.Güncelleme devam ediyor eth de.Ben başarılı buluyorum gidişatı.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Normalde yapması lazım.Piyasanın gidişatı şu anda o yönde ilerliyor.Ama ters bir hareket piyasanın tekrar aşağıya yönelmesi süreyi biraz uzatabilir.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
şaşırma gerek olmadığı düşünenlerdenim ben de gayet olası bir tahmin bu. hatta denildiği gibi olmaması şaşırtır.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Son zamanlarda ortalık yine tahminlerden geçilmiyor zaten. Eth’den güzel beklentiler var ama postlar içinde Bnb’den de bahsedilmiş. Onun da gayet parlak olacağını düşünüyorum ben de Smiley
member
Activity: 462
Merit: 14
zaten herkesin bir tahmini var Smiley
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
bin dolar ethereum için büyük bir miktar değil oralara çıkması gayet olası beni şaşırtmadı açıkçası tahmin.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
6 ayda 1000 usd olmaz diye bişy yok elbette ama ethereum konusunda karamsarım biraz. Yinede hiç belli olmaz kim derdiki 3 ay önce bitcoinin hazirana kadar 9 bin usd ye çıkacağını

Geçen yıl tl bazında 5000'i gördüğü günleri anımsıyorum, bu rakamın altına düşünce yükselir diye beklemiştik. Bu yıl tl bazında 500 civarlarından bozdurmak zorunda kaldığım da içim acıdı, eth bizi resmen batırdı diyeceğim de,bitcoin ve diğerleri içinde durum farklı değildi.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Sene sonu iyi bir rakama gelir tahminimce en azından 700-800 falan beklentim var bu süre zarfında altların da atak yapacağını tahmin ediyorum şu anda bitcoinin yükselişi bir nevi gölgeliyor gibi sanki...
member
Activity: 683
Hiç bir gelişme olmasa bile ethereum bu piyasanın prensidir, sadece piyasadaki genel olumlu hava bile yansısa ilk yatırım alacak coinlerden bir tanesi olacaktır. 1000 dolar tahmini bence bu sene sonuna kadar çok uçuk bir tahmin değil. Benim kendi beklentim 2020 yılında eski zirvesi olan 1500 dolar seviyelerini de kıracağı yönünde.

yeni prens binance bence.

gümbür gümbür geliyor. 2020 de binance ethereum un üzerinde olacaktır.

Smiley bnb sahibine sor bakalım o ne diyecek. Ethereumla bnb kıyaslanamaz bile.Not: ieo katılacağım için şu anda portföyümde sadece bnb var ether hiç yok ama bnb gelip geçici ethereum ekosistemde kalıcı. Ekosisteme bitcoinden daha fazla faydası olan koin ethereum.
member
Activity: 1036
Merit: 18
Hiç bir gelişme olmasa bile ethereum bu piyasanın prensidir, sadece piyasadaki genel olumlu hava bile yansısa ilk yatırım alacak coinlerden bir tanesi olacaktır. 1000 dolar tahmini bence bu sene sonuna kadar çok uçuk bir tahmin değil. Benim kendi beklentim 2020 yılında eski zirvesi olan 1500 dolar seviyelerini de kıracağı yönünde.

yeni prens binance bence.

gümbür gümbür geliyor. 2020 de binance ethereum un üzerinde olacaktır.
full member
Activity: 462
Merit: 107
6 ayda 1000 usd olmaz diye bişy yok elbette ama ethereum konusunda karamsarım biraz. Yinede hiç belli olmaz kim derdiki 3 ay önce bitcoinin hazirana kadar 9 bin usd ye çıkacağını
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
eth pos a gecınce btc bazında 0.03te kalacagını sanmıyorum. minimum 0.1btc seviyelerini görecektir. tahminim 0.2 btc seviyesini zorlaması. Btc 10bin dolar olursa min 1000dolar olur eth. icolar durunca eth biraz gözden düştü ama olması gereken buydu. pos sureci ile yıldızı tekrar parlayacaktır. cok uzun vade hold yapılacak 2 coın var biri btc digeri eth
Tamamen benim gorusumdur. sahsi uzun vade planım bu sekilde.
member
Activity: 363
Merit: 17
Yıl sonu tahmini 2017 deki gibi tutar mı emin değilim ama seneye bu zamanlarda bu rakamları yakalayacağını düşünüyorum. PoS geçişi bu aşamada kritik seviyede önem kazandı. Umarım ikinci bir kaza yaşanmaz ve sorunsuz geçiş tamamlanır.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
member
Activity: 742
Merit: 19
Eth 1000 doları görebilirde madencilik zaten kalkmak üzere.Güncelleme tamamlandığında madencilikte bitmiş olacak.Bu ay piyasa yönınü belirler aşağı yada yukarı.

Madencilik kalkmıyor en az 2 senesi daha var ve kesin değil bunu günler öncesinde bir mesajda bahsetmiştim. Btc eger 20k $ asamazsa eth nin artık 500 $ ı bile aşması imkansız hale gelebilecek.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.51452065

Madencilik zaten birden kalkmayacak kademeli kalkacak.Ama bu senin dediğin gibi o kadarda uzun değil.Zorluk seviyesi geçen aylarda eth'nin artmıştı.Zorluk seviyesi arttıkça zaten elektrik maliyeti yüksek olan ülkelerde madencilik yapanlar olmayacaktır.Kendi kendine eth zaten geçişe doğru ilerleyecektir.Eth eğer bu fiyatlarda devam ederse zaten madenciliğinde bir anlamı kalmaz.
member
Activity: 683
az bile söylemiş 2000 dolarlara bile gelmesi mümkün
jr. member
Activity: 41
Merit: 15
Eth 1000 doları görebilirde madencilik zaten kalkmak üzere.Güncelleme tamamlandığında madencilikte bitmiş olacak.Bu ay piyasa yönınü belirler aşağı yada yukarı.

Madencilik kalkmıyor en az 2 senesi daha var ve kesin değil bunu günler öncesinde bir mesajda bahsetmiştim. Btc eger 20k $ asamazsa eth nin artık 500 $ ı bile aşması imkansız hale gelebilecek.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.51452065
Pages:
Jump to: