Pages:
Author

Topic: Artık polisler Bitcoin eğitimi alacak! - page 2. (Read 355 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Olumlu bir adım atılmış, polislerin kriptolar hakkında bilgili donanımlı olması, dolandırıcılara karşı mücadele ederken işlerine yarayacaktır. Bu arada bazı üniversite ve okullarda da blockchain ve kripto üzerine eğitim verileceği haberini okumuştum. Şuan belki gündelik hayatta çok fazla karşımıza çıkmıyor ama ilerleyen yıllarda gerek ATM ler olsun, gerek alışveriş yaparken kriptolar yoluyla ödeme yapılması olsun bu tür şeyler hayatımıza daha fazla nüfuz edecek.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bitcoin eğitimi biraz yavan kaçıyor. Genel anlamıyla Kripto para eğitimi denilse daha doğru olur sanırım. Ama yine de güzel bir adım atılmış. Ülke menfaatlari doğrultusunda atılan bu adım, kripto kullanan suçluları biraz daha baskı altına alacaktır.
jr. member
Activity: 39
Merit: 1
Şimdi bu başlığa bakınca bilgisayar eğitimi almış olan kişileri polis olarak direk atamaları lazım.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
kısa sürecek bir eğitim içeriği de teferratuatlı olacağını sanmam. temel düzeyde bilgi verilir. hatta denemelik cüzdan verilsin, birbirilerine bitcoin göndersinler. o kadar zor değil.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Güzel düşünülmüş bir önlem çeşidi. Bitcoin'in şu an büyük bir güvenlik açığı var açık defter uygulaması yüzünden. Yavaş yavaş açıklarını kapaması gerekiyor zaten.
newbie
Activity: 112
Eğitim alan polis biraz para kazanırsa iş değiştirir Smiley İstifalar çoğalır, çoğunun sebebi de iş değişikliği olur. Daha fazla parayı daha kolay şekilde elde eden insan ne iş yaparsa yapsın değiştirir
newbie
Activity: 148
"kripto para birimlerinin yanı sıra daha genel olarak siber suçlar kaynaklı mali suçları daraltmak için tasarlanmış yeni bir yüksek teknoloji mahkemesi oluşturduklarını duyurdu" bunun acilen türkiye'de de olması lazım..
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Güzel bir haber, zamanla toplumsal eğitimlerde artacaktır. Zaten uzun uzadı eğitimlere gerek yok, borsa işlemleri hesap açma kapatma ile biraz haber takibi olaylar çözülür.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Sadece polislerin değil küçük yaşta çocuklara bile öğretilmeli. Kripto para, bitcoin nedir diye ilkokulda öğretilmeye başlanmalı. Ne demişler ağaç yaşken eğilir. Bilinçlendirme ne kadar erken yaşta başlarsa o kadar iyidir.
newbie
Activity: 210
yani bu da gösterir ki ingiltere kripto parayı baya baya tanımaya başlamış ve vatandaşlarını korumaya almak için de çalışma başlatıyor.güzel gelişme.
member
Activity: 266
nedense kripto paralar kara para aklamada kullanılıyormuş algısı hala devem ediyor, sanki normal paralara la bu iş yapılmıyormuş gibi konuşuyorlar. Bu düşüncenin değişmesi lazım artık.
member
Activity: 238
suçlular kendilerini teknolojiyle beraber güncelliyor devamlı. her zaman çıkar yol buluyorlar. böylesine büyük bir aklama operasyonu varsa geç bile kalmışlar fakat çok bir eğitim alabileceklerini düşünmüyorum en fazla ne öğretecekler. en fazla siber bölümleri bu konuya daha fazla mesai harcar.
member
Activity: 308
Teknoloji geliştikçe suçluların da teknikleri gelişiyor, şuan kripto hesapları boşaltmak çok moda bir çok insan mağdur oluyor ve bu konuda polisin yapacak çok fazla bir şeyi olmuyor şimdilik. Londra polisi için doğru bir kara alınmış eminim ki bir çok olay kısa sürede çözülecektir bu eğitim sayesinde.
newbie
Activity: 210
Aklanan 4 milyar sterlin ha. uğraşacakları o kadar alan varken %4 için özel bir ekip falan da kurulmaz zaten. Sadece 3-5 saatlik bir eğitimden geçirilirler o da yeter fazlasıyla.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Bitcoinin ne kadar yaygınlaştığını ve kullanıldığını gösteriyor bu haber. O değilde o polisler bu işleri öğrenince, paranın tadını alıp mesleği bırakmasın Cheesy
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Olması gereken bu sanırım fakat inşallah bu eğitimi kötüye kullanan polisler çıkmaz çünkü kanımca bu polislerin her şeye erişim izni olacaktır ve bu şu demek erişe biliyorsa tırtıklayada bilirler  bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Kripto para piyasası demekki dünyada kendini iyicene hissettirmeye başladı ,Londra polisine bu konuda eğitim vermek ve buna özel bir birim oluşturmak bu işin geleceği açısından bize ipuçları veriyor.
full member
Activity: 714
Merit: 125
O da tehlikeli adamlar egitimi aldıktan sonra polislikten sogumasın, hangi birine ulaşacaklar, okyanusta bir damla su oluyor, 4milyar sterlin aklamak nasıl birsey bununla bas etmek çok zor bu da madalyonun diger yuzu
newbie
Activity: 36
İnternet suçlarına bunu da ekleyince eğitim şart.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Kripto paraların işin içine girdiği adli vakalarla son zamanlarda çok sık karşılaşıyoruz.
Londra polisine bu tip vakalarda bilgili olması için verilecek eğitim personellere katkı verir.
Pages:
Jump to: