Pages:
Author

Topic: asker zehırlenmesı manısa - page 2. (Read 1867 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 500
June 17, 2017, 05:32:51 PM
Kim bilir hangi yandaş yemek veya gıda tedarikci firmaya vermişlerdir ihaleyi . Bir defa oldu tamam anladımda 2. defa olması hiç normal değil .
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 17, 2017, 04:54:58 PM
Kardeşim neyi konuşamaz konuşması için ölmesi mi gerek? Sanki sınır operasyon bilgisi veriyor..
Bir değil iki değil haberlere manşet oluyor baksana tabletler elimizden kayıyor diyor.
kamuya acık alanda kameraya böle konusamazsın..bızı dövcekler zehirli et verıyorlar dıyo .acaba o erin askerlıgı bıtcek mı merak edıyorum..
 bu arada chp arastırma önergesı vermıs akepelıler gene reddetmıs.aslında bunun konusulması lazım.
ayrıca bızde askerlık yaptık ılk 10 gun sade suyla ekmek yedıgımı bılılırım ben .yemezsın madem kokuyor zehirli et dıyosun neden yıyosun git dök .cok döktuk bı kerede kımse bısey demedı. kendılerı de yemiyor zaten...
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
June 17, 2017, 04:37:14 PM
hem zorla askerlik yaptır.parası olana yaptırma
sonra birileri para kazansın diye yemeği özel sektöre ver
o da askeri zehirlesin.
bir de şu var
askerde yemek yemeyi reddetmek isyan sayılır. yeniçerilerdeki kazan kaldırma uygulamasından dolayı.
toplu olarak yemeği yemezsen isyandan tutanak yersin.

sonrada konuştun de ceza ye.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
June 17, 2017, 04:25:02 PM
Kardeşim neyi konuşamaz konuşması için ölmesi mi gerek? Sanki sınır operasyon bilgisi veriyor..
Bir değil iki değil haberlere manşet oluyor baksana tabletler elimizden kayıyor diyor.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 17, 2017, 04:21:09 PM
https://twitter.com/SINIR_KARTALI/status/876174669711368192
cocuklar haklı ama bence askerıyeyı daha ögrenememısler.bu  göruntulerde konusanları napcaklar merak edıyorum.
haklısınız eywallah da askerıye komutanları hakkında böle kamera karsısında acemı er konusamaz
ayrıca kasıtlı mı yapılıyor bu manısa bırlıgıne anlamadım gıttı mk
Pages:
Jump to: