Pages:
Author

Topic: asura coin hakkında ne düşünüyorsunuz icosuna katılmak mantıklı mı? - page 2. (Read 1932 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
ico için bu aralar yatırım gelmiyor, softcap sonrası kayda değer bir kaynak toplayamadılar. Bir iki partnerlik anlaşması daha imzalarlarsa fiyata olumlu etki edeceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
İşin açıkçası Asuracoin hakkında hep olumlu düşündüm. Hatta başlangıç olarak bounty kampanyasına katıldım. Piyasa düzelmediği sürece hiçbir projenin icosuna dahil olmuyorum. Çünkü proje ne kadar iyi olursa olsun her zaman yeterli yatırımı alamıyor. Eğer softcap'a ulaşırsa zaten işlem görmeye başlayacak ve hep birlikte ne olacağını göreceğiz. Keşke bir de sitesindeki bar aktif olsa, aktif olduğu halde bu durumdaysa kötü tabi ki...

Zaten softcapa ulaştı. Belli bir rakamdan sonra yeni alım gelmemeye başladı.
Etkileyici birkaç haber lazım.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Bu olumsuz konuşan arkadaşlar neye dayanarak bunları söylüyor. Bizim bilmediğimiz bir şey varsa anlatinda bilelim. İco uzatmak scam mi demek yani ?

Dikkatini çekmek istediğim bir nokta var ki ICO değil whitelist (waitlist) dönemi uzatıldı. Gerekli miktar toplanamazsa bir sonraki adım ICO süreci olacak. Yani yolumuz daha çok uzun, Asura yatırımcıları sabır etmenin ne demek olduğunu çok iyi bir şekilde öğrenmiş olacak.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Neo tabanla çoğu proje bence mantıklı ve kesinlikle gelecek vaadediyor bence yoksa o kadar üstünde durulmazdı diye düşünüyorum kesinlikle her türlü yatırım yapılmalıSmiley
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Bu olumsuz konuşan arkadaşlar neye dayanarak bunları söylüyor. Bizim bilmediğimiz bir şey varsa anlatinda bilelim. İco uzatmak scam mi demek yani ?
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
ekibin bu spekülasyonlarla ilgili somut bir açıklama yapacağını düşünüyorum önümüzdeki günlerde.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Ekip yatırımcısını soymuş gibime geliyor. Neo kurulu bunlara gereken cezayı ve yaptırımı uygulamalı

Bu görüşe tam olarak nasıl vardınız? Ortada henüz soyma vb bir şey yok, ekip çok başarılı olmayabilir tam tersi çok başarılı da olabilirler. Bunu ancak borsalara açılmaya başladığı zaman göreceğiz.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Ekip yatırımcısını soymuş gibime geliyor. Neo kurulu bunlara gereken cezayı ve yaptırımı uygulamalı
member
Activity: 504
Merit: 11
İşin açıkçası Asuracoin hakkında hep olumlu düşündüm. Hatta başlangıç olarak bounty kampanyasına katıldım. Piyasa düzelmediği sürece hiçbir projenin icosuna dahil olmuyorum. Çünkü proje ne kadar iyi olursa olsun her zaman yeterli yatırımı alamıyor. Eğer softcap'a ulaşırsa zaten işlem görmeye başlayacak ve hep birlikte ne olacağını göreceğiz. Keşke bir de sitesindeki bar aktif olsa, aktif olduğu halde bu durumdaysa kötü tabi ki...
sr. member
hımmmm moral bozmak yada panik ortamı oluşturmak istemem.sonuçta bende bir yatırımcıyım bu projeye ve iyiliğini isterim ama bilgi saklamaya gerek yok.o bahsettiğim büyük cüzdan vardı aşırı zengin bir cüzdan en son bu projeden 280 neo döndü dolaştı o cüzdana geri girdi.

Asura çok can sıkıyor son zamanlarda ve çok fazla güven sarsıyor. Telegram grubunda bile eskisi kadar canlılık ve sohbet yok kaldı ki admin bile hemen cevap vermiyor artık. Şu projenin başında adam akıllı dursalar belki de bugün ASA/NEO paritesini görecektik borsalarda. Bakalım sonumuz ne olacak ve bu proje yüzümüzü güldürebilecek mi yoksa ciddi bir zarar ile mi kapanacak.

Fiyatı uygun daha da nereye düşer bilemiyorum ama tabi belli de olmaz. Aylarca borsaya giremeyen tokenlarda oluyor, neyse artık ne desek boş, yaşayıp görücez.
hero member
hımmmm moral bozmak yada panik ortamı oluşturmak istemem.sonuçta bende bir yatırımcıyım bu projeye ve iyiliğini isterim ama bilgi saklamaya gerek yok.o bahsettiğim büyük cüzdan vardı aşırı zengin bir cüzdan en son bu projeden 280 neo döndü dolaştı o cüzdana geri girdi.

Asura çok can sıkıyor son zamanlarda ve çok fazla güven sarsıyor. Telegram grubunda bile eskisi kadar canlılık ve sohbet yok kaldı ki admin bile hemen cevap vermiyor artık. Şu projenin başında adam akıllı dursalar belki de bugün ASA/NEO paritesini görecektik borsalarda. Bakalım sonumuz ne olacak ve bu proje yüzümüzü güldürebilecek mi yoksa ciddi bir zarar ile mi kapanacak.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bir defa asura coin hakkinda sunu soyleyebilirim,  bu ekip kacip gitmez bu kesin.  Bu bir guvence saglar.  Ama fiyat konusunda borsaya ciktiginda pump mi olur dump mi,  onu kestirmek zor.

Neye dayanarak kaçmaz? Babanızın oğlu mu nerden tanıyorsunuz? Nedir size bu güveni veren şey? Her ico'da büyük risk alıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Malesef bunda biraz yanıldık. Fazla yatırımım olmadı zaten.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Bir defa asura coin hakkinda sunu soyleyebilirim,  bu ekip kacip gitmez bu kesin.  Bu bir guvence saglar.  Ama fiyat konusunda borsaya ciktiginda pump mi olur dump mi,  onu kestirmek zor.
sr. member
Fikir iyi, proje iyi ama ekip çapsız. O yüzden sonrasında neler olacak işimiz biraz şansa kaldı  Roll Eyes

Birde kardeşim şu sitedeki yatırım miktarını da 0,1 oynatın, böyle satış artar mı?  Embarrassed

full member
Activity: 1019
Merit: 146
oyunları  sevdiğimden ve takip ettiğimden başarılı olacağına inanarak girdiğim bir  projeydi açık net sıçıp sıvamaya çalışıyorlar.madem softcap yeterli olmayacaksa neden softcap var? iyice tatsızlık vermeye başladı güzel bilgiler sunsalarda aşırı tutarsızlık ve kararsızlık projeyi çöpe döndürecek.
hero member
Asura son zamanlarda çok fazla can sıkmaya başladı. Projeye ilk yatırım yaptığım zaman o kadar bir çok hevesim vardı ki daha sonra yeterli yatırım gelmemesi ile bu hevesim yerle bir olmuştu. Son günlerde yaşanan ICO süresini uzatma, toplanan paraların sürekli olarak cüzdanlar arası transfer edilmesi de canımı sıkmadı değil. Yapılan bu hareketler son derece güven sarsıyor ve her geçen gün daha fazla tedirgin olmaya başlıyorum. Umarım ciddi bir zarar ile bu projeye son vermeyiz.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
https://www.youtube.com/watch?v=YGvy379ZcSo

Geçmiş olsun arkadaşlar. Artık elimüzü açıp dua etmekten başka yolu görünmüyor Smiley
Muhtemel en iyi tahminim %50 zarar ile açıcaz.
Kar eden tek ekip oldu anlaşılan.

Açıklama videolarında arkada görünen bitli koltuğu görünce anlamalıydık. Ama artık nasip yapacak bir şey yok.
member
Activity: 596
Merit: 14
bence icosuna girenler güzel kazanacaktır yüksek miktarda para toplayamasalarda ben şahsen bountyden satışları alacağım cünki iş yapabilir ilerleyen zamanlarda.
member
Activity: 364
Merit: 10
ıcoyu 1 ay daha uzatmışlar ne umutlarla girmiştik bu projeye umarım 1 ay içinde iyi bir satış yaparlar da düzgün bir borsaya girerler
Pages:
Jump to: